17 tips bestelwagen leasen

3 december 2020


Hier onze 17 meest gestelde vragen beantwoord.

Als tussenpersoon voor de meeste landelijke leasemaatschappijen zijn wij de hele dag  prijzen aan het vergelijken voor ondernemers. We zijn uniek omdat we dit alleen maar doen voor bestelwagens. Daardoor weten we precies waar we ondernemers op moeten wijzen. Want ja het zal ons wel een zorg zijn!

17 tips bestelwagen leasen

De beste leasedeal is waardeloos zonder de beste auto.

Laadvermogen in lengte en gewicht, vervoeren van aanhangers, voldoen aan de wetgeving en wensen van de bestuurders. Een leasemaatschappij heeft nauwelijks een idee waar je op moet letten.

Daarom laten steeds meer ondernemers de offerte aanvraag via ons lopen. Laten we nou ook nog eens alles van leasing weten!

Onze 17 tips voor het leasen van een bestelwagen;

Bekijk dan onze pagina over techniek en het leasen.

Wel of geen bijrijdersbank bestellen, een achterklep- of achterdeuren, welke lengte moet ik aanhouden als mijn spullen moeten passen? Voorwielaandrijving- of achterwielachteraandrijving kiezen? Waar op letten bij een leasecontract?

online-bestelwagen-leasen
Technisch adviesLease advies

Het zal ons een zorg zijn!

Wij zijn zelf ook ondernemer. Natuurlijk willen we graag snel deze opdracht aannemen voor de levering en het leasen. Maar we begrijpen als geen ander dat, als we alles perfect voor je regelen en er net even iets meer tijd voor nemen, de kans op omzet op langere termijn aanzienlijk groter is. Want we leveren ook graag je volgende bestelwagens.

Bovendien zit het in ons ondernemersbloed om er altijd voor je klant te zijn, daarom zal het ons een zorg zijn!

Neem gelijk contact op met Koen of MichelFAQ leasing bekijken?
ford bedrijfsbus