• Echt snel leverbaar
  • Aflevering inclusief accessoires
  • Persoonlijke aflevering of laten bezorgen

Maak gebruik van ons enorme netwerk en ga een bus leasen uit voorraad.

Als je wilt bezorgen we volgende week al een tijdelijke auto, kunnen wij ondertussen jouw nieuwe bus laten klaar maken voor een perfecte aflevering met de door jou uitgekozen accessoires. In ieder segment hebben we voertuigen leverbaar binnen 3 weken. Sommige modellen worden eerdaags geproduceerd hebben een levertijd 1 tot 3 maanden. Graag luisteren we naar jouw wensen voor voertuig en levertijd en komen tot een concreet voorstel.

onze werkwijze

Stap 1

Specificaties

Wij maken een offertes als we exact weten welke bestelwagen bij jouw werkzaamheden past. Omdat we merkonafhankelijk zijn voelen we niet de noodzaak iets te moeten verkopen. Liever leggen we goed uit wat je verwachten kan bij Operational lease.

Stap 2

Kredietacceptatie

Omdat we voor heel veel landelijke leasemaatschappijen tussenpersoon zijn weten we vrijwel altijd wel een positief kredietbesluit te bieden. We houden er goed druk op, om zo de levertijd weer te kunnen verkorten. Ondertussen vergelijken we alle prijzen.

Stap 3

Afleverplanning

Ophalen bij de dealer, voorzien van accessoires of reclame, inbouw van de blackbox, iedere werkdag beseffen wij de noodzaak van een snelle levering. Daarom geven wij, anders dan een leasemaatschappij zelf, nooit de planning uit handen.

  • Actuele voorraad situatie
  • Technisch advies
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Extra kilometers

Compacte bedrijfswagens

Middelgrote bedrijfswagens

Staat jouw ideale bedrijfswagen er niet tussen?

Er komt nog echt meer binnen op hele korte termijn! Bel direct om je wensen door te geven.

Elektrische bedrijfswagens

Grote bedrijfswagens

wij vragen de verschillende offertes op bij deze maatschappijen

Zo kunnen wij aan jou de BESTE DEAL GARANTIE aanbieden voor operationele leasing

lease-plan-logo
athlon-logo
Alphabet-Logo
arval-logo
Logo Beequip

Te laat om te bellen?

Stuur ons een offerte aanvraag

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen
Review 1
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe bedrijfswagen, kwam ik in gesprek met Debedrijfswagenadviseurs.nl. Na de eerste afspraak meteen al een goed gevoel bij dit bedrijf. Zij hebben mij goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Ford Transit. Al het contact verliep snel en soepel. Echt een bedrijf wat service, vakkennis en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
Gerwin Troost – GT interieurbouw
Review 2
We wilden de nieuwe Transporter bedrijfsbus graag 's avond ophalen. Het was geen enkel probleem voor Debedrijfswagenadviseurs.nl. Reclame zat er al op en inrichting was aanwezig. Aan alles is gedacht.
Kasper Fenthur – Doorfix Europe
Review 3
Wat een fijn professioneel bedrijf. Van a tot z alles goed geregeld. Eerlijk en goed advies. Ze zijn altijd bereikbaar en luisteren goed naar je wensen. Michel bedankt, mijn auto is helemaal zoals ik had gehoopt met de verlaging en zwarte 18"velgen!
Paul Hilgeman – Timmer- en montagebedrijf Hilgeman
Review 4
Alle twijfel weggenomen welke elektrische bus we moesten kiezen. Advies over leasevorm, subsidie én het accupakket is goed uitgedacht door de mannen van De bedrijfswagenadviseurs!
Peter Gerards – AB dienstverlening
Review 5
Werkelijk hèt adres als je op zoek bent naar een bedrijfswagen. Een verademing als het gaat om betrokkenheid en persoonlijk contact. Echt zoals gewenst en boven verwachting. En uiteraard perfect advies, denken zeer actief mee, en krijgen veel voor elkaar! Een absolute aanrader!!
Martin Chambon – Wickedlasers