Advies van de Bedrijfswagenadviseurs
Advies van de Bedrijfswagenadviseurs

Onafhankelijk advies over bedrijfswagens

Voor alle merken, gebaseerd op 30 jaar ervaring en actueel tot op de dag van vandaag!

Bij de keuze voor een bedrijfswagen kom je voor een behoorlijk aantal keuzes te staan. Hoe lang mag je met een diesel de binnenstad in, kan hybride een oplossing zijn, wat doen deze regels in de nabije toekomst met de restwaardes? Maar ook de keuze tussen verschillende merken, formaten, motorvermogens tot aan technische zaken als laadvermogens en trekgewichten. Welke accessoires maken het gebruik van mijn bus perfect werkend. En moet ik dat alles kopen, financieren of is het slimmer te gaan leasen? Met onze ruime ervaring als onafhankelijk bedrijfswagen leverancier kunnen wij je helpen de juiste keuzes te maken. Zodat jij straks een bedrijfswagen rijdt die volledig aansluit bij jouw wensen en de ondernemer duizenden euro’s bespaart gedurende de looptijd!

Hoe de wetgeving verandert lees je gratis op deze website. Door de onzekere restwaardes verkiezen nog meer ondernemers voor operational lease. Ons advies wordt betaald door  leasemaatschappijen die zelf de kennis niet in huis hebben. Advies bij leaseofferte aanvragen is voor jou gratis. Wil je (nog) niet leasen maar wel uitgebreid advies? Neem dan contact op voor een telefonisch consult waarna wij berekeningen kunnen uitwerken voor jouw wagenpark. (€ 250,-) Zo kom je tot een doordacht en doorgerekend plan voor de opkomende investeringen, ingegeven door praktijkervaring. Besluit je toch via De bedrijfswagenadviseurs voor leasing dan crediteren wij ons consult.

Consult afspreken

Milieuzones

Tot 2028 kan je overal met je diesel rijden. Ook in de binnensteden. Mits het een Euro6 voertuig met Adblue is. De wetgeving forceert je de keuze te maken. Mogelijkheden van brandstof en elektrisch zijn sterk verschillend. Hierdoor wijzigt ook de kostprijs van een diesel aanzienlijk.

Bekijk gevolgen

BPM vrijstelling

Bij leveringen na 2024 vervalt de BPM vrijstelling op nieuwe bestelwagens. Een compacte bestelwagen wordt ca. 7.000 euro duurder en een XL bus ruim 15.000 euro! Ondernemers maken gebruik van ons inzicht in de levertijdontwikkeling en landelijke voorraad. Levering na 31-12 geeft verplichte BPM betaling.

Voorraad BPM vrij

Welke brandstof?

Diesel, benzine en hybride hebben gelijke eisen voor de milieu-zones. Wel is de BPM vanaf 2025 verschillend. Met name de compact bestelwagens zijn goed leverbaar met benzine. Hybride zal vanaf 2025 vaker een goed alternatief zijn. Natuurlijk is elektrisch de keuze voor de nabije toekomst.

Brandstofkeuze

Kopen of leasen?

Als ondernemer wil je dit zelf begrijpen en niet aan je boekhouder vragen. Alleen dan hou jij je autokosten echt onder controle! Zelf begrijpen betekend aannames loslaten, je verdiepen of het vertrouwen geven aan professionals zoals De bedrijfswagenadviseurs.

kopen of leasen

Kopen of leasen? (EV)

Voor elektrisch gelden er andere omstandigheden, qua onderhoudskosten, reparatiekosten. En is de restwaarde nog instabieler dan bij een diesel. Diverse subsidies maken het uitdagend de juiste keuze te maken. Wij ondersteunen ondernemers hiermee.

Elektrisch kopen of leasen

De kosten van diesel en stroom

De prijs van diesel kan per pomp zo maar 20 cent verschillen. De prijs van stroom kan wel tot 300% verschillen! Rij je meer dan 20.000 kilometer per jaar, heb je veel voertuigen of vindt je iedere euro belangrijk? Bekijk dan hier de verschillen.

Is stroom voordeliger?

Welk merk kiezen?

Afmetingen, laadvermogens, trekgewicht, voor- of achterwielaandrijving, vaste lasten, verbruikskosten, levertijd, betrouwbaarheid, onderhoudsintervallen, serviceorganisatie. Een eenvoudige opsomming van soms complexe onderwerpen, waar wij veel ervaring mee hebben.

Technische wensen

Inkoopvoordeel

Bespaar tijd en geld door ons te laten inkopen. Wij hebben een enorm goed netwerk bij de dealerholdings. Eenmanszaken maken zo gebruik van ons inzicht waar de beste deals verkrijgbaar zijn. Lift mee op ons inkoop volume! Voor grote wagenparken (tot 100 eenheden) onderhandelen wij direct met de importeurs.

Over ons

Complete aflevering

Ben je bekend met de accessoires, die jouw werk fijner maken? GPS rittenregistratie, opbergkasten, laadruimte afwerking, -isolatie, -ventilatie of -beveiliging, dubbele bodemconstructie, bedrijfsreclame, sidebar bescherming. Alles is mogelijk. Wij leveren pas als hij klaar is!

Levertijd bewaking
  • Vergoeding van leasemaatschappijen
  • Volume afname bij dealers
  • Rendement op accessoires
  • Consultancy voor klanten die niet leasen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-bedrijfswagen-leasen-logo
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge