De bedrijfswagenadviseurs in samenwerking met Athlon, jouw beste keuze
De bedrijfswagenadviseurs in samenwerking met Athlon, jouw beste keuze
athlon-logo
kredietacceptatie-bestelwagen

Athlon

Zodra je gaat rijden in je nieuwe bestelwagen ben je klant geworden bij Athlon. Die behoort tot de grootste lease- en mobiliteitsaanbieders van Nederland. Volgens wagenparkbeheerders is Athlon de Beste Leasemaatschappij 2023 van Nederland.

Dit betekend dat alles wat je tegen kan komen al honderden keren is voorgevallen, overal inmiddels een uitgedachte oplossing voor is en de administratieve kant feilloos is ingericht. Zodat jij nergens omkijken naar hebt.

De bedrijfswagenadviseurs

We zeggen vaak dat de leasemaatschappij de hele dag computers zien en wij de bestelwagens. Het zorgt er voor dat ieder zijn expertise heeft en daarom onze samenwerking voor jouw keuze de allerbeste is.

Zie De bedrijfswagenadviseurs als jouw onafhankelijke specialist, die je helpt je juiste bus samen te stellen. Die past bij jouw gebruik, voldoet aan jouw persoonlijke voorkeur, de wettelijke eisen en valt binnen het maandbudget. Ondertussen staan we bij veel details stil. Bel ons voor advies of lees hieronder een paar belangrijke aandachtspunten.

Neem contact op voor advies

Veranderingen voor bedrijfswagens
  • Praktijkadvies keuze bestelwagens
  • Leveren uit landelijke voorraad
  • Erkend partner van Athlon
  • Levering op locatie
techniek bedrijfsauto

Techniek van een bus

De hele dag zijn we met ondernemers in gesprek om de juiste bus te leasen. We weten precies wat er bij importeur op voorraad staat en welke actie er loopt bij. Maar bij de beste deal hoort ook het beste advies voor de techniek van je nieuwe busje.

Bekijk ons advies

Keuze rondom laadgewicht

Je wilt liefst snel rijden en over twee weken al een bus leasen? Ook dan letten we op dat we niet zo maar een busje bij de importeur van het veld af pakken. Het laadvermogen is essentieel bij het kiezen en een foutje is zo gemaakt.

Meer over laadvermogen

Altijd bereikbaar

In een klein team is het altijd sneller schakelen. Bovendien zijn we zelf ondernemers. De telefoon oppakken in de avond is voor ons normaal. Met de meeste klanten communiceren we zelfs via WhatsApp.

Contact

Welke bus leasen?

Kijk voor onze top 5 compacte busjes en de uitgebreide test van de middelgrote bestelwagens top 3 dubbelcabine in de test!

Wil je alles weten over de bestelwagen aangedreven door een elektromotor? Daar kunnen wij je volledig over informeren.

elektrische bestelwagen leasen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen