• Merk onafhankelijk advies
 • Altijd de scherpste prijs
 • 100% aandacht voor jou
 • Meest snelle levertijd

Bedrijfsbus leasen

Wil je de perfecte bedrijfsbus leasen? Op korte termijn levering nodig? En denk je na over het leasen inclusief onderhoud, oftewel operationeel bedrijfsbus leasen?.

Dan ben je bij De bedrijfswagenadviseurs aan het goede adres. Bij het kiezen voor welke bedrijfsbus leasen kom je voor een heel aantal keuzes te staan. Welk merk, formaat en motor? En hoe zit het met het laadvermogen en trekgewicht? Ga er maar van uit dat de leasemaatschappij je hier niet mee gaat helpen. Met onze ruime ervaring met de bedrijfsbussen kunnen wij je wel helpen de juiste keuzes te maken. Zodat jij straks een bedrijfsbus op de stoep hebt staan die volledig aansluit bij jouw wensen.

Vragen? Bel voor bedrijfsbus leasen uit voorraad.

Je krijgt altijd een bedrijfsbus specialist aan de telefoon. Voor technische en financiële vragen. Wil je graag persoonlijk advies, je mag ons gewoon tot 21 uur bellen.

wij leveren alle merken

(klik op een logo voor meer informatie)

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge

Advies over bedrijfsbus leasen

Bedrijfswagen leasen Volkswagen Caddy

Leasen of kopen?

Twijfel je nog tussen kopen of leasen? Wij hebben de verschillende voor en nadelen onder elkaar gezet tussen een bedrijfsbus leasen en kopen. Zo kan je voor jezelf de juiste keuze maken tussen leasen of kopen.

Is leasen interessant voor mij?
kosten van een bedrijfswagen leasen

Financial of operational lease?

Er zijn verschillende leasevormen waaruit je kunt kiezen. Wij leggen je uit welke leasevormen er zijn en wat de voor- en nadelen zijn van elke leasevorm. Zo kiezen we samen met jou wat de meest ideale leasevorm voor jouw bedrijfsvoering is.

Alles over leasevormen
bedrijfswagen adviseur voor leasen

Wat maakt ons uniek?

We nemen de tijd om het beste lease advies te geven. Tevens vergelijken wij bedrijfsbussen op basis van techniek en zijn we merk onafhankelijk. Het gaat ons om het totaal plaatje samen met de ideale samenstelling van de bus.

Hoe wij klanten helpen

Vergelijken zit in onze aard. We vinden het leuk om voor jou het complete leasevoorstel van een bedrijfswagen te analyseren. We gaan verder dan wie dan ook, omdat we niet alleen het meest voordelige maandbedrag hebben maar ook onze expertise inzetten voor de juiste samenstelling van de bedrijfsbus. Vaak weten we ook waar voorraad beschikbaar is. Pas dan kan je spreken van de beste deal.

Welke elektrische bedrijfsbus leasen?

In 2025 nog de stad in met je diesel?

In 2025 nog de stad in met je diesel? Met de Euro5 norm sowieso niet. Een diesel die je nu koopt kan mogelijk nog tot eind 2027. De besluiten voor bedrijfsbussen toegang zijn al genomen voor Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam.

Wil je eens lezen wat bij komt kijken als je gaat voor elektrische aandrijving van je nieuwe bedrijfsbus leasen? Denk hierbij aan actieradius, het laden van de bedrijfswagen, maar vooral ook de voordelen van het elektrisch rijden.

Elektrische bedrijfsbussen

Dubbelcabine als bedrijfsbus

Ga je een bedrijfsbus voor 5, 6 of zelfs 7 personen leasen? Dan hebben we het over een dubbelcabine.

Een dubbelcabine in een Volkswagen Transporter is meestal een 5 persoons versie. Zodat je op de stoel van de bijrijder comfortabel zit en op de achterbank vrij zicht naar voren hebt. Veel andere merken zoals Opel en Ford hebben een bijrijdersbank standaard, dan heb je een 6 persoons dubbel-cabine. Als je de VW  met 6 personen of de Ford met 5 personen wilt dien je bij het bestellen goed op te letten voor je gaat leasen.

De 7 persoons versie tref je alleen aan in de XL modellen van de Mercedes-Benz Sprinter, Renault Master en andere merken van dit formaat. Voor in een bijrijdersbank en de achterbank is dan geschikt voor 4 personen, wel iets krapper natuurlijk dan de riante 3-zits bank.

 • Beste leasemaatschappij offertes
 • Merk onafhankelijk advies
 • Direct beschikbaar
 • 100% aandacht voor jou

Bakwagen leasen

Naast bedrijfswagen, van groot tot klein, is het ook mogelijk om via ons een bakwagen te leasen. Door onze ruime ervaring met bakwagens kunnen we je hier goed in adviseren. Zeker bij het leasen van een bakwagen is goed advies onmisbaar. Hier komt namelijk meer bij kijken dan bij het leasen van een bedrijfswagen, denk aan: laadlengte, laadvermogen, enkellucht, dubbel-lucht, voorwielaandrijving of achterwielaandrijving, wielbasis, laadklep of achterdeuren.

Meer over bakwagen leasen

Verschillende leasevormen voor jouw bedrijfsbus

Wil je vast maandlasten dan heb je voordeel aan operational lease. Je kunt dan de onderhoudskosten laten opnemen in te maandbedrag.

Wil je alleen de investering voorkomen, om zo zelf een betere cashflow te behouden? Dan zou je ook financiële leasing kunnen overwegen. Hier zitten specifieke voordelen aan. Maar er zijn zeker ook nadelen. We zien een duidelijke trend naar operationele leasing. Omwille van het voorkomen van de onderhoudskosten maar ook omdat alleen bij operationele leasing er geen vreemd vermogen op de balans komt. Terwijl financiële leasing een lening is.

Bekijk leasevormen

Bedrijfsbus leasen, waarop letten?

Afgezien van de juiste leasevorm is het kiezen van de passende bedrijfsbus cruciaal.

Regelmatig krijgen we als feedback van onze klanten dat ons advies, dat overigens niets kost, veel geld bespaard heeft. Niet omdat we de laatste tien euro van de maandprijs afhalen maar juist omdat we bij de voertuig selectie vaak 50 tot 100 euro per maand weten te besparen.

 • In één keer de juiste bestellen
 • Maximale korting door goede inkoopcondities
 • Optimale samenstelling met actiepakketten
 • Continue vergelijk tussen alle modellen
 • Letten op brandstofverbruik per samengesteld model
 • Lezen van de kleine lettertjes en alleen samenwerken met de beste leasemaatschappijen
Waarom ons kiezen?
opel-vivaro-leasen

Nog een vraag over bedrijfsbus leasen?

Wij helpen je graag met alle vragen rondom het leasen van een bedrijfsbus. Daar zijn we adviseurs voor.

wij vragen de verschillende offertes op bij deze maatschappijen

Zo kunnen wij aan jou de BESTE DEAL GARANTIE aanbieden

Alphabet-Logo
arval-logo
athlon-logo
lease-plan-logo
beequip-debedrijfswagenadviseurs