Bedrijfswagen leasen voor een dierenkliniek

9 januari 2023


Een volledig ingerichte bedrijfswagen leasen, dat kan

Als paardenarts, veearts of andere specialist heb je een bedrijfswagen nodig die betrouwbaar is en alle materialen veilig vervoert. Ga je een bedrijfswagen leasen voor een dierenkliniek zal je heel wat leveranciers aan elkaar moeten koppelen. Behalve bij De bedrijfswagenadviseurs. Wij denken we graag met jou mee in de samenstelling van auto en inrichting en zorgen wij dat de auto volledig ingericht wordt afgeleverd en het leasecontract op de rechter voorstoel ligt.

Een bestelwagen leasen inclusief inrichting betekent dat je één vast maandbedrag hebt waar alles in zit. Een inrichting gaat vaak twee keer mee. Wij zorgen ervoor dat jij de inrichting niet twee keer betaalt. Tevens werken wij met leveranciers waar kwaliteit en service bovenaan staan en veel ervaring hebben in de branche.

Als er meerdere auto’s rijden in de kliniek kunnen wij ook zorgen voor een geruisloze overgang van de oude naar de nieuwe auto’s waar kostenvoordeel en kwaliteit voorop staan.

Een voorbeeld uit de praktijk

Voor een dierenkliniek waar veeartsen en paardenartsen werken hebben wij het rijdende wagenpark bekeken en een voorstel gemaakt voor vervanging. Deze kliniek heeft een zeer goede samenwerking met een inrichter en wij hebben deze samenwerking meegenomen in ons voorstel. Meerdere merken modellen hebben wij voorgelegd. Daarin hebben we breed gekeken. Denk daarbij aan de beschikbaarheid en het service niveau van de dealers in de buurt. De onderhoudsinterval van de auto’s. Maar bijvoorbeeld ook de uitstraling van de auto en het comfort voor de berijders. In dit geval hebben we gezamenlijk gekozen voor de modellen van Volkswagen.

Vervolgens hebben de fabrieksopties besproken die wel of niet besteld gaan worden. Een versterkte accu, versterkte vering achter of een klep (of juist niet) zijn hier een voorbeeld van. Daarnaast hebben gezocht naar de juist leasepartner. Door afwijkende kilometers en de specialistische inrichting is dit een secuur en intensief proces. Uiteindelijk hebben we de juiste leasemaatschappij gezamenlijk gekozen.

Kan ik bij De bedrijfswagenadviseurs iedere dierenartsauto leasen?

Ja: iedere bedrijfswagen maar ook een aangepaste personenwagen. Wij gaan graag aan de slag met maatwerk.

Van selectie leveranciers tot Turn-Key aflevering

De volgende stappen doorlopen wij voor jou. Uiteraard kunnen we dit aanpassen naar de wensen van de kliniek.

  • Merkonafhankelijk advies over de juiste bedrijfswagen
  • Welke opties en accessoires voegen we toe
  • Met welke bedrijfswageninrichter gaan we werken
  • Leaseoffertes opstellen
  • Discrete en snelle kredietacceptatie
  • Controle op leveranciers en organiseren planning
  • Volledige rijklaar inclusief inrichting aflevering bij uw kliniek
  • Het aanspreekpunt voor jouw bedrijf voor alle auto gerelateerde vragen en de leasecontracten

Gemiddeld is de levertijd op een nieuwe bedrijfswagen ongeveer één jaar. Als er een auto is die vervangen moeten worden losse wij dat op.

Er zijn meerdere mogelijkheden om de tijd totdat de nieuwe bestelde bedrijfswagen er is te overbruggen.  Wij zouden een tijdelijke auto kunnen inzetten die we voorzien van de inrichting. Deze wordt dan overgezet op de nieuwe auto. Ook zouden wij kunnen zoeken naar een passend voorraad model dat vergelijkbaar is met de te bestellen auto. Bekijk hier onze voorraad.

Het kan gunstig zijn gezien de wijzigingen in de bedrijfswagen wetgeving om nu volledig over te stappen op nieuwe bedrijfswagens.

Naar wens zorgen wij dat het totale wagenpark wordt ingeruild als de nieuwe auto’s worden besteld. Dit is maatwerk. Het zou dus ook voor kunnen komen dat er nog enkele auto’s door rijden. Een sale en leaseback voor de bestaande vloot hoort ook tot de mogelijkheden.

Neem contact op