Bedrijfswagen leasen

 • Offertes van de meest gekozen leasemaatschappijen
 • 100% aandacht voor jou
 • Meest snelle levertijd

Voordelig een bedrijfswagen leasen?

Wij zijn De bedrijfswagenadviseurs. Onafhankelijke adviseurs die álles weten van bedrijfswagens en voor bedrijfswagen leasen de beste deal garantie bieden. Dat betekent dat je nergens anders een gunstigere operational leaseprijs vindt dan bij ons.

Dit realiseren we doordat we erkend tussenpersoon zijn voor de meest gekozen leasemaatschappijen. Na een korte analyse kunnen we jou direct de beste deal aanbieden.

Wacht niet af en zet ons gerust aan het werk, dit is wat we graag doen! We bezitten alle kennis over afmetingen, laadvermogens en zijn expert in elektrische bestelwagens. Wat jou als ondernemer dagen kost zetten wij in een uurtje op een rij. Het kost je niets en je krijgt een helder overzicht van alle mogelijkheden en besparingen.

Vragen? Bel voor bedrijfswagen leasen en onze voorraad

Je krijgt altijd een bedrijfswagen specialist aan de telefoon. Voor technische en financiële vragen. Ook benieuwd naar jouw lease mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij staan 7 dagen in de week voor je klaar tot 21:00uur!

Bedrijfswagen leasen, waarop letten?

Afgezien van de juiste leasevorm is het kiezen van de passende bedrijfswagen cruciaal.

Regelmatig krijgen we als feedback van onze klanten dat ons advies, dat overigens niets kost, veel geld bespaard heeft. Niet omdat we de laatste tien euro van de maandprijs afhalen maar juist omdat we bij de voertuig selectie vaak 50 tot 100 euro per maand weten te besparen.

 • In één keer de juiste bestellen
 • Maximale korting door goede inkoopcondities
 • Optimale samenstelling met actiepakketten
 • Continue vergelijk tussen alle modellen
 • Letten op brandstofverbruik per samengesteld model
 • Lezen van de kleine lettertjes en alleen samenwerken met de beste leasemaatschappijen
Waarom ons kiezen?Kopen of leasen?
Bedrijfswagen leasen advies

Een jaar wachten of liever snel instappen?

Bekijk hier de bedrijfswagens die al binnenkort te leasen zijn. We hebben vooral in de middelgrote afmetingen veel fraais onderweg. Zowel diesel als elektrisch uit voorraad. Maar ook een compacte besteller of bakwagen kunnen we echt vlot leveren!

Voordelen van een bedrijfswagen leasen

 • Scherpe kostprijs
 • Maandelijks vaste lasten
 • Volledig fiscaal aftrekbaar
 • Nooit meer onverwachte reparatiekosten
 • Restwaarde risico door milieu-zone uitgesloten
 • Nieuw bestelwagens onder de prijs van een occasion rijden

Advies over operational bedrijfswagen leasen

kosten van een bedrijfswagen leasen

Veel gestelde vragen

Eerst eens rustig lezen hoe operationeel leasen in zijn werk gaat? We hebben de meest gestelde vragen van onze klanten online gezet. Bekijk de antwoorden en krijg zo inzicht in zaken waar je mogelijk nog niet aan gedacht hebt.

Bekijk de FAQ
bedrijfswagen adviseur voor leasen

Wat maakt ons uniek?

Het feit dat wij de tijd nemen bij het advies over leasen. Daarnaast vergelijken wij bedrijfswagens op basis van techniek en minder op merken voorkeur. Het gaat ons om het financiële plaatje samen met de ideale samenstelling van de bus.

Hoe wij klanten helpen
waarom bedrijfswagen leasen

Waarom leasen?

Ben je benieuwd waarom ondernemers steeds vaker operationeel gaan leasen? Daarom hebben we de verschillen tussen bedrijfswagen leasen en financial leasen voor je onder elkaar gezet, zodat je makkelijk een weloverwogen keuze kunt maken.

Is leasen interessant voor mij?

wij leveren alle merken bedrijfswagens

(waarvan diverse uit voorraad)

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-bedrijfswagen-logo
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge

Vergelijken zit in onze aard. We vinden het leuk om voor jou het complete leasevoorstel van een bedrijfswagen te analyseren. We gaan verder dan wie dan ook, omdat we niet alleen het meest voordelige maandbedrag hebben maar ook onze expertise inzetten voor de juiste samenstelling van de bedrijfswagen. Pas dan kan je spreken van de beste deal.

 • Beste leasemaatschappij offertes
 • Merk onafhankelijk advies
 • Direct beschikbaar
 • 100% aandacht voor jou
Bedrijfswagen leasen aflevering uit voorraad

Snelle levering van jouw bedrijfswagen

Vrijwel geen klant wil een half jaar of nog langer wachten om een nieuwe bedrijfswagen te leasen. En dat hoeft ook niet. We beschikken over de landelijke voorraad van alle merken, alle importeurs en alle dealerbedrijven!

Zelfs allerlei aanpassingen zoals de laadruimteafwerking of bestickering weten we op korte termijn te realiseren. Wil je morgen al over een extra bedrijfswagen beschikken? Dan bezorgen we een tijdelijke bus.

Bekijk ons aanbod

Mogelijke leasevormen voor jouw bedrijfswagen

Als je het voordeel wilt hebben van vaste maandlasten kies dan voor operationele leasing. Je kunt dan de onderhoudskosten laten opnemen in te maandbedrag.

Wil je alleen de investering voorkomen, om zo zelf een betere cashflow te behouden? Dan zou je ook financiële leasing kunnen overwegen. Hier zitten specifieke voordelen aan. Maar er zijn zeker ook nadelen. We zien een duidelijke trend naar operationele leasing. Omwille van het voorkomen van de onderhoudskosten maar ook omdat alleen bij operationele leasing er geen vreemd vermogen op de balans komt. Terwijl financiële leasing een lening is.

Bekijk leasevormen

Nog een vraag over bedrijfswagen leasen?

Wij helpen je graag met alle vragen rondom het leasen van een bedrijfswagen. Daar zijn we adviseurs voor.

wij vragen de verschillende offertes op bij o.a. deze maatschappijen

Zo kunnen wij aan jou de BESTE DEAL GARANTIE aanbieden

Alphabet-Logo
arval-logo
athlon-logo
lease-plan-logo
beequip-debedrijfswagenadviseurs
vwpfs logo
ALD logo
XL lease logo
Is de bedrijfswagen van mij als ik deze lease?

Nee, de leasemaatschappij is eigenaar van de leaseauto. Je kunt de auto wel kopen aan het einde van de leaseperiode. Je hebt wel het volledige gebruikrecht.

Mag ik mijn bedrijfswagen voorzien van bestickering?

Ja, wel moet deze zijn verwijderd bij het inleveren van de bus. Anders worden er kosten doorbelast voor het verwijderen.

Wat is de levertijd van een nieuwe bedrijfswagen?

De levertijd scheelt per merk en model. Je kunt bij ons de levertijd opvragen. Gemiddeld is dit een maand of vier voor een zelf samengestelde auto die nergens op voorraad is. Wat leasemaatschappijen zelf niet doen en wij wel, is het zoeken naar auto’s uit de landelijke voorraad van importeurs en dealers. Dan is de levertijd ongeveer twee weken.

Zitten alle autokosten in het maandelijkse bedrag?

Ja, op de brandstofkosten na zijn de kosten om met de bedrijfswagen te rijden opgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzekering en de wegenbelasting. Extra diensten als vervangend vervoer bij schade of winterbanden kunnen als extra worden opgenomen in het contract.