Voordelig een bedrijfswagen leasen?
Voordelig een bedrijfswagen leasen?

Bedrijfswagen leasen

Wij zijn De bedrijfswagenadviseurs. Onafhankelijke adviseurs die álles weten van bedrijfswagens en voor bedrijfswagen leasen de beste deal garantie bieden. Dat betekent dat je nergens anders een gunstigere leaseprijs vindt dan bij ons.

Dit realiseren we doordat we grootschalige inkoopcondities krijgen op zowel de bestelauto en het leasecontract. We krijgen ook nog eens de hoogste actie korting op voertuigen uit voorraad leverbaar. Voor alle merken!

Schroom je niet, zet ons gerust aan het werk, dit is wat we graag doen! Wat jou als ondernemer dagen kost zetten wij in een uurtje op een rij. Het kost je niets en je krijgt een helder overzicht van alle mogelijkheden en besparingen.

Bekijk ons aanbod

Waarom leasen?

Ben je benieuwd waarom ondernemers steeds vaker gaan leasen? Daarom hebben we de verschillen tussen bedrijfswagen leasen en kopen voor je onder elkaar gezet, zodat je makkelijk een weloverwogen keuze kunt maken.

Is leasen interessant voor mij?
Leasevormen bij bedrijfswagens

Leasevormen

Bij ons heb je voor iedere bedrijfswagen keuze uit verschillende leasevormen. Wat maakt operationele leasing anders dan een financial lease? Dus laat ons je adviseren welke leasevorm het best aansluit op jouw bedrijfsvoering.

Alles over leasevormen

Wat maakt ons uniek?

Het feit dat wij (gratis) onafhankelijk advies geven over het leasen van een bedrijfswagen. Daarnaast vergelijken wij auto’s op basis van merken, technische gegevens en het financiële plaatje en komen zo tot een advies dat jou het best past.

Hoe wij je kunnen helpen

Vergelijken zit in onze aard. We vinden het leuk om voor jou het complete leasevoorstel van een bedrijfswagen te analyseren. We gaan verder dan wie dan ook, omdat we niet alleen het meest voordelige maandbedrag hebben maar ook onze expertise inzetten voor de juiste samenstelling van de bestelwagen. Pas dan kan je spreken van de beste deal.

Kredietacceptatie

Kredietacceptatie is onderdeel van ieder leasecontract, zo ook leasen een bedrijfswagen bij ons. Hiervoor zetten wij onze expertise in om bij de leasemaatschappij een akkoord te krijgen, ook wanneer je op het moment beperkte jaarcijfers hebt.

Hoe werkt kredietacceptatie?

Bedrijfwagen en belasting

Benieuwd naar de fiscale bijkomstigheden van het leasen van een bedrijfswagen? Wij zijn ook je fiscale partner en kunnen advies geven over bijtelling, investeringsaftrek, BPM, houderschapsbelasting, etc.

Ons fiscaal advies
gebruikte bedrijfswagen

Gebruikte bedrijfswagens

Een gebruikte bedrijfswagen leasen kan een goede keuze zijn. Met name wanneer het onderhoud binnen de leaseprijs valt, zodat je daar geen risico in loopt. Bekijk hier alle voordelen van het leasen van een occasion bedrijfwagen.

Bekijk het aanbod
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Merk onafhankelijk advies
  • Direct beschikbaar
  • 100% aandacht voor jou

Bakwagen leasen

Naast bedrijfswagen, van groot tot klein, is het ook mogelijk om via ons een bakwagen te leasen. Door onze ruime ervaring met bakwagens kunnen we je hier goed in adviseren. Zeker bij het leasen van een bakwagen is goed advies onmisbaar. Hier komt namelijk meer bij kijken dan bij het leasen van een bedrijfswagen, denk aan: laadlengte, laadvermogen, enkellucht, dubbel-lucht, voorwielaandrijving of achterwielaandrijving, wielbasis, laadklep of achterdeuren.

Meer over bakwagen leasenBekijk direct het aanbod

Mogelijke leasevormen voor jouw bedrijfswagen

Als je het voordeel wilt hebben van vaste maandlasten kan je alleen bij operationele leasing de onderhoudskosten laten opnemen in te maandbedrag.

Wil je alleen de investering voorkomen, om zo zelf een betere cashflow te behouden? Dan zou je ook financiële leasing kunnen overwegen. Hier zitten specifieke voordelen aan. Maar er zijn zeker ook nadelen. We zien een duidelijke trend naar operationele leasing. Omwille van het voorkomen van de onderhoudskosten maar ook omdat alleen bij operationele leasing er geen vreemd vermogen op je balans komt. Terwijl financiële leasing een lening is.

Bekijk leasevormen

Waar moet ik op letten bij het leasen van een bedrijfswagen?

Afgezien van de juiste leasevorm is het kiezen van de passende bedrijfswagen cruciaal. En bovendien is een bedrijfswagen leasen zeer voordelig, alleen wanneer je er na 6 maanden achter komt dat je er niet meer werken kan als nog een dure oplossing!

Regelmatig krijgen we als feedback van onze klanten dat ons advies, wat ze overigens niets gekost heeft, ze heel veel geld bespaart heeft. Niet omdat we de laatste 10 euro van de maandprijs afhalen maar omdat we bij de voertuig selectie vaak 50 tot 100 euro per maand weten te besparen.

  • In 1x de juiste bestellen
  • Maximale korting door goede inkoopconditie
  • Optimale samenstelling met actie pakketten
  • Continue vergelijk tussen alle modellen
  • Letten op brandstofverbruik per samengesteld model
  • Lezen van de kleine lettertjes en alleen werken met de meest gerenommeerde leasemaatschappijen
Waarom ons kiezen?

Nog een vraag over bedrijfswagen leasen?

Wij helpen je graag met alle vragen rondom het leasen van een bedrijfswagen. Daar zijn we adviseurs voor.

wij vragen de verschillende offertes op bij deze maatschappijen

Zo kunnen wij aan jou de BESTE DEAL GARANTIE aanbieden

Alphabet-Logo
arval-logo
athlon-logo
lease-plan-logo
beequip-debedrijfswagenadviseurs
Review 1
We wilden de nieuwe Transporter bedrijfsbus graag 's avond ophalen. Het was geen enkel probleem voor Debedrijfswagenadviseurs.nl. Reclame zat er al op en inrichting was aanwezig. Aan alles is gedacht.
Kasper Fenthur – Doorfix Europe
Review 2
Werkelijk hèt adres als je op zoek bent naar een bedrijfswagen. Een verademing als het gaat om betrokkenheid en persoonlijk contact. Echt zoals gewenst en boven verwachting. En uiteraard perfect advies, denken zeer actief mee, en krijgen veel voor elkaar! Een absolute aanrader!!
Martin Chambon – Wickedlasers
Review 3
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe bedrijfswagen, kwam ik in gesprek met Debedrijfswagenadviseurs.nl. Na de eerste afspraak meteen al een goed gevoel bij dit bedrijf. Zij hebben mij goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Ford Transit. Al het contact verliep snel en soepel. Echt een bedrijf wat service, vakkennis en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
Gerwin Troost – GT interieurbouw