• Gratis onafhankelijk advies
 • Altijd de scherpste prijs
 • 100% aandacht voor jou
 • Meest snelle levertijd

Bedrijfswagen leasen

Wij zijn De bedrijfswagenadviseurs. Onafhankelijke adviseurs die álles weten van bedrijfswagens en voor bedrijfswagen leasen de beste deal garantie bieden. Dat betekent dat je nergens anders een gunstigere leaseprijs vindt dan bij ons.

Dit realiseren we doordat we grootschalige inkoopcondities krijgen op zowel de bestelauto en het leasecontract. We krijgen ook nog eens de hoogste actiekorting op voertuigen die uit voorraad leverbaar zijn. Voor alle merken!

Wacht niet af en zet ons gerust aan het werk, dit is wat we graag doen! Wat jou als ondernemer dagen kost zetten wij in een uurtje op een rij. Het kost je niets en je krijgt een helder overzicht van alle mogelijkheden en besparingen.

Vragen? Bel voor bedrijfswagen leasen.

Je krijgt altijd een bedrijfswagen specialist aan de telefoon. Voor technische en financiële vragen. Ook benieuwd naar jouw lease mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij staan 7 dagen in de week voor je klaar tot 21:00uur!

wij leveren alle merken

(klik op een logo voor meer informatie)

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-bedrijfswagen-logo
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge

Advies over bedrijfswagen leasen

waarom bedrijfswagen leasen

Waarom leasen?

Ben je benieuwd waarom ondernemers steeds vaker gaan leasen? Daarom hebben we de verschillen tussen bedrijfswagen leasen en kopen voor je onder elkaar gezet, zodat je makkelijk een weloverwogen keuze kunt maken.

Is leasen interessant voor mij?
Leasevormen bij bedrijfswagens

Leasevormen

Bij ons heb je voor iedere bedrijfswagen keuze uit verschillende leasevormen. Wat maakt operationele leasing anders dan een financial lease? Dus laat ons je adviseren welke leasevorm het best aansluit op jouw bedrijfsvoering.

Alles over leasevormen
bedrijfswagen advies voor leasing

Wat maakt ons uniek?

Het feit dat wij de tijd nemen bij het advies over leasen. Daarnaast vergelijken wij bedrijfswagens op basis van techniek en minder op merken voorkeur. Het gaat ons om het financiële plaatje samen met de ideale samenstelling van de bus.

Hoe wij klanten helpen

Vergelijken zit in onze aard. We vinden het leuk om voor jou het complete leasevoorstel van een bedrijfswagen te analyseren. We gaan verder dan wie dan ook, omdat we niet alleen het meest voordelige maandbedrag hebben maar ook onze expertise inzetten voor de juiste samenstelling van de bestelwagen. Pas dan kan je spreken van de beste deal.

bedrijfswagen operationeel leasen

Technische wensen

Voor een goed vergelijk van leaseprijzen is het belangrijk eerst helder te hebben wat de juiste bedrijfswagen is voor jouw soort onderneming. Daarom stellen we meestal nog een aantal vragen omtrent de technische wensen van jouw nieuwe bedrijfswagen.

Technische wensen
kosten van een bedrijfswagen leasen

Veel gestelde vragen

Eerst eens rustig lezen hoe operationeel leasen in zijn werk gaat? We hebben de meest gestelde vragen van onze klanten online gezet. Bekijk de antwoorden en krijg zo inzicht in zaken waar je mogelijk nog niet aan gedacht hebt.

Bekijk de FAQ

Kredietacceptatie

Kredietacceptatie is onderdeel van ieder leasecontract, zo ook bij het leasen van een bedrijfswagen. Hiervoor zetten wij onze expertise in om bij de leasemaatschappij een akkoord te krijgen, ook wanneer je op het moment beperkte jaarcijfers hebt.

Hoe werkt kredietacceptatie?
 • Beste leasemaatschappij offertes
 • Merk onafhankelijk advies
 • Direct beschikbaar
 • 100% aandacht voor jou
Bedrijfswagen leasen aflevering uit voorraad

Snelle levering van jouw bedrijfswagen

Vrijwel geen klant wil vier maanden wachten op een nieuwe bedrijfswagen. En dat hoeft ook niet. We beschikken over de landelijke voorraad van alle merken, alle importeurs en alle dealerbedrijven!

Zelfs allerlei aanpassingen zoals de laadruimteafwerking of bestickering weten we op korte termijn te realiseren. Wil je morgen al over een extra bedrijfswagen beschikken? Dan bezorgen we een tijdelijke bus.

Bekijk ons aanbod

Bakwagen leasen

Naast bedrijfswagen, van groot tot klein, is het ook mogelijk om via ons een bakwagen te leasen. Door onze ruime ervaring met bakwagens kunnen we je hier goed in adviseren. Zeker bij het leasen van een bakwagen is goed advies onmisbaar. Hier komt namelijk meer bij kijken dan bij het leasen van een bedrijfswagen, denk aan: laadlengte, laadvermogen, enkellucht, dubbel-lucht, voorwielaandrijving of achterwielaandrijving, wielbasis, laadklep of achterdeuren.

Meer over bakwagen leasen

Mogelijke leasevormen voor jouw bedrijfswagen

Als je het voordeel wilt hebben van vaste maandlasten kies dan voor operationele leasing. Je kunt dan de onderhoudskosten laten opnemen in te maandbedrag.

Wil je alleen de investering voorkomen, om zo zelf een betere cashflow te behouden? Dan zou je ook financiële leasing kunnen overwegen. Hier zitten specifieke voordelen aan. Maar er zijn zeker ook nadelen. We zien een duidelijke trend naar operationele leasing. Omwille van het voorkomen van de onderhoudskosten maar ook omdat alleen bij operationele leasing er geen vreemd vermogen op de balans komt. Terwijl financiële leasing een lening is.

Bekijk leasevormen

Bedrijfswagen leasen, waarop letten?

Afgezien van de juiste leasevorm is het kiezen van de passende bedrijfswagen cruciaal.

Regelmatig krijgen we als feedback van onze klanten dat ons advies, dat overigens niets kost, veel geld bespaard heeft. Niet omdat we de laatste tien euro van de maandprijs afhalen maar juist omdat we bij de voertuig selectie vaak 50 tot 100 euro per maand weten te besparen.

 • In één keer de juiste bestellen
 • Maximale korting door goede inkoopcondities
 • Optimale samenstelling met actiepakketten
 • Continue vergelijk tussen alle modellen
 • Letten op brandstofverbruik per samengesteld model
 • Lezen van de kleine lettertjes en alleen samenwerken met de beste leasemaatschappijen
Waarom ons kiezen?

Nog een vraag over bedrijfswagen leasen?

Wij helpen je graag met alle vragen rondom het leasen van een bedrijfswagen. Daar zijn we adviseurs voor.

wij vragen de verschillende offertes op bij o.a. deze maatschappijen

Zo kunnen wij aan jou de BESTE DEAL GARANTIE aanbieden

Alphabet-Logo
arval-logo
athlon-logo
lease-plan-logo
beequip-debedrijfswagenadviseurs
vwpfs logo
ALD logo
XL lease logo