• Advies merk, model én aandrijflijn!
  • Continue vergelijk leasetarieven
  • Altijd zicht op landelijke voorraad

Bakwagen leasen

Bakwagen, meubelbak, chassis-cabine of hoe je hem ook omschrijft, wij zorgen dat je de juiste kan leasen!

Is de omzet van jouw bedrijf groeiende en passen je bestellingen niet meer in een gesloten bestelwagen? Dat wordt het tijd voor een chassis-cabine met opbouw. Oftewel tijd om een bakwagen te leasen!

Het is hierbij cruciaal om de juiste uitvoering te bestellen. De bedrijfswagenadviseurs zijn niet alleen lease experts, maar ondersteunen juist bij het maken van de beste keuze voor het voertuig zelf. Wij weten daarnaast ook de juiste leasemaatschappij te vinden, die begrijpt dat de restwaarde van een bakwagen vrij hoog is en dus het leasetarief naar beneden kan!

Bekijk ons aanbod
bakwagen leasen meubelbak

Er zijn nog enkele bakwagens direct leverbaar in 2022

Stuur ons de wensen toe en we gaan direct aan het rekenen. Laadklep, zijdeur, weinig kilometers, veel kilometers en natuurlijk weten we graag hoeveel gewicht je laden wilt!

  • Contactgegevens

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep

Meubelbak op maat leasen

Via ons kan je een meubelbak op maat te laten maken. Dat geeft meer mogelijkheden om het laadvermogen te optimaliseren omdat je zelf de laadlengte bepaald.

De levertijd van een maatwerkopbouw is 2 tot 6 weken.

De rekensom omtrent de gewichten van een bakwagen is als volgt:

Op een B-rijbewijs mag de auto inclusief lading maximaal 3.500 kg wegen. Als het chassis 2.000 kg weegt, de laadbak 700 kg en de laadklep 300 kg dan blijft er 500 kg over voor de lading!

Daarom telt iedere 100 kg bij de juiste samenstelling. Wij helpen je bij het maken van de juiste berekening, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Lees meer over specificaties van Bakwagens
bakwagen leasen met laadklep
bakwagen leasen

Als je de bakwagen opbouw niet langer maakt dan noodzakelijk kan je misschien een wielbasis korter bestellen.

Dat scheelt zeker 50 kg voor de opbouw en nog eens 50 kg voor het kortere chassis. Kies je voor een iets kortere oversteek aan de achterzijde dan drukt het gewicht minder op de achteras. Want het draait niet alleen om het totale laadvermogen maar ook om de belasting op de achteras. Dit is iets wat wettelijk gewogen zal worden bij een aanhouding maar het bepaald ook de veilige en comfortabele rijeigenschappen.

Tips voor het leasen van een bakwagen

Laadlengte, laadvermogen, enkellucht, dubbel-lucht, voorwielaandrijving, achterwielaandrijving, wielbasis, laadklep of achterdeuren.

Dat zijn zo maar een paar onderwerpen om te bespreken. Lees je goed in over de technische aspecten van het leasen van een bakwagen.

Of bel met ons en wij lopen er met je doorheen. We starten bijvoorbeeld met de vraag wat je vervoeren wil, de omvang daarvan maar juist ook de gewichten. Dan kom je al heel snel op de kritische grens. Of er over heen. Balanceren rondom de grenzen van het laadvermogen kan wel, mits je weet wat je doet.

Vaak kiest onze klant de lichtgewichtopbouw. Je verdient de meerprijs al bijna met de lagere houderschapsbelasting terug! En hebt iedere dag 150 kg extra laadvermogen ter beschikking.

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw bakwagen!

Bakwagen leasen via De bedrijfswagenadviseurs

Een nieuw chassis kan je kopen bij de dealer, de opbouw bij de carrosseriebouwer, de financiering of leasing bij de leasemaatschappij. Voor je het weet ben je niet meer aan het ondernemen maar onnodig veel tijd aan je nieuwe bedrijfswagen aan het besteden.

Bij de bedrijfswagenadviseurs heb je een hoofdaannemer voor al deze zaken.

We weten als geen ander waar op te letten. We bedenken bijvoorbeeld leasevoorstellen waarbij je juridisch eigenaar wordt van de opbouw en deze aan het einde van de leasetermijn kan overbouwen op het volgende chassis. En staan stil bij zaken zoals, wie de onderhoudskosten van de laadklep gaat betalen tijdens de leaseperiode. En komt er geen onvoorziene rekening achteraf van de leasemaatschappij omdat de houderschapsbelasting door de opbouw hoger is uitgevallen dan hun systeem aan gaf?

Kortom, meer dan genoeg redenen om het leasen van een bakwagen te bespreken met De bedrijfswagenadviseurs. Eerst verder lezen over leasen? Lees hier de FAQ.

Het kost je niets maar levert je wel de best mogelijk deal op!