• Advies merk, model én aandrijflijn!
  • Continue vergelijk leasetarieven
  • Altijd zicht op landelijke voorraad, BPM vrij!

Bakwagens binnenkort 25.000 euro duurder!

Omdat de BPM vrijstelling vervalt en de BPM berekening over de CO2 uitstoot berekend gaat worden. Hoeveel de BPM gaat worden is zeer lastig te bepalen, maar bedragen van 22.500 tot meer dan 30.000 euro zijn door de fabrikanten aangekondigd.

Dit betekend dat de voorraad heel snel minder wordt. Feitelijk kan je nu al geen chassis meer opnieuw bestellen bij de fabriek, want tegen de tijd dat die binnenkomt is de carrosseriebouwer met zekerheid volgepland. Het is oprecht cruciaal direct in actie te komen. Neem contact op ons en maak gebruik van de laatste voorraad bakwagens of plaats een zoekopdracht binnen ons netwerk.

Contact over beschikbaarheid

Welke bakwagen leasen?

Telefonisch benoemen we de beste bakwagen voor jouw logistieke uitdaging;

  1. Welk onderstel past bij jouw laadbak afmetingen?
  2. Keuze aandrijflijn met oog op laadvermogen en rijgedrag
  3. Maatwerk aanpassingen tijdens de productie van de opbouw

Direct bellen voor advies

Over een kwartier weet je exact welke opbouw en onderstel jij het beste kan leasen. Je belt direct met een expert voor bakwagen leasen

Onze werkwijze voor samenstellen bakwagens

Stap 1

Kort bellen wij over de technische wensen

Is een opbouw van 420cm ideaal? Hoeveel gewicht gaat er soms in? Hoeveel impact heeft het risico van te veel belading, technisch en juridisch, is een laadklep noodzakelijk en hoeveel moet hij kunnen tillen? Zo komen we tot de samenstelling van de juiste aandrijflijn en onderstel! Soms zijn er alternatieven noodzakelijk, wij verkopen niet wat we hebben maar overtuigen met een onafhankelijk en technisch advies. Dat is onze unieke rol van onafhankelijk expert.

Stap 2

Merk onafhankelijk advies welke bakwagen

Nu we weten wat de technische eisen zijn, kunnen we bepaalde merken uitsluiten en de voordelen van de meest geschikte bespreken. Leaseprijzen berekenen en met zekerheid de beste deal presenteren! We weten exact welke leasemaatschappijen de meest gunstige voorwaarden hebben omdat we intermediair voor velen zijn. Als bakwagen expert nemen wij juist ook de besproken details door bij de bestelling van leasemaatschappij naar dealer, uniek en noodzakelijk!.

Stap 3

Overtuigd van de beste deal? Dan gaan er iets moois van maken!

We nemen onze verantwoordelijkheid voor de productie & planning, zo winnen we weken levertijd. Bovendien hebben we regelmatig bakwagens snel leverbaar die al door ons in voor productie besteld zijn. Vaak laten we bij een specialist in bakwagen reclame jouw huisstijl aanbrengen, de RDW keuring met importeursverklaring nemen wij voor onze rekening en een week later komen wij de bakwagen bezorgen.

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep

Tips voor het leasen van een bakwagen

Laadlengte, laadvermogen, enkellucht, dubbel-lucht, voorwielaandrijving, achterwielaandrijving, wielbasis, laadklep of achterdeuren in bakwagens.

Dat zijn zo maar een paar onderwerpen om te bespreken. Lees je goed in over de technische aspecten van het leasen van een bakwagen.

Of bel met ons en wij lopen er met je doorheen. We starten bijvoorbeeld met de vraag wat je vervoeren wil, de omvang daarvan maar juist ook de gewichten. Dan kom je al heel snel op de kritische grens. Of er over heen. Balanceren rondom de grenzen van het laadvermogen kan wel, mits je weet wat je doet.

Er zijn nog enkele bakwagens direct leverbaar!

Stuur ons de wensen toe en we gaan direct aan het rekenen. Laadklep, zijdeur, weinig kilometers, veel kilometers en natuurlijk weten we graag hoeveel gewicht je laden wilt!

welke bakwagen leasen voor mijn bedrijf

Bakwagen leasen via De bedrijfswagenadviseurs

Een nieuw chassis kan je kopen bij de dealer, de opbouw bij de carrosseriebouwer, de financiering of leasing bij de leasemaatschappij. Voor je het weet ben je niet meer aan het ondernemen maar onnodig veel tijd aan je nieuwe bedrijfswagen aan het besteden.

Bij de bedrijfswagenadviseurs heb je een hoofdaannemer voor al deze zaken.

We weten als geen ander waar op te letten. We bedenken bijvoorbeeld leasevoorstellen waarbij je juridisch eigenaar wordt van de opbouw en deze aan het einde van de leasetermijn kan overbouwen op het volgende chassis. En staan stil bij zaken zoals, wie de onderhoudskosten van de laadklep gaat betalen tijdens de leaseperiode. En komt er geen onvoorziene rekening achteraf van de leasemaatschappij omdat de houderschapsbelasting door de opbouw hoger is uitgevallen dan hun systeem aan gaf?

Kortom, meer dan genoeg redenen om het leasen van een bakwagen te bespreken met De bedrijfswagenadviseurs. Eerst verder lezen over leasen? Lees hier de FAQ.

Het kost je niets maar levert je wel de best mogelijk deal op!

Welke bakwagen past er bij jouw bedrijf?

Bakwagen, meubelbak, chassis-cabine of hoe je hem ook omschrijft, wij zorgen dat je de juiste kan leasen!

Is de omzet van jouw bedrijf groeiende en passen je bestellingen niet meer in een gesloten bestelwagen? Dat wordt het tijd voor een chassis-cabine met opbouw. Oftewel tijd om een bakwagen te leasen!

Het is hierbij cruciaal om de juiste uitvoering te bestellen. De bedrijfswagenadviseurs zijn niet alleen lease experts, maar ondersteunen juist bij het maken van de beste keuze voor het voertuig zelf. Wij weten daarnaast ook de juiste leasemaatschappij te vinden, die begrijpt dat de restwaarde van een bakwagen vrij hoog is en dus het leasetarief naar beneden kan!

wij vragen de verschillende offertes op bij deze maatschappijen

Zo kunnen wij aan jou de BESTE DEAL GARANTIE aanbieden voor operationele leasing

athlon-logo
Alphabet-Logo
lease-plan-logo
ALD logo
arval-logo
Logo Beequip
XL lease logo
vwpfs logo
Alphera
Mobilize
Zit het onderhoud van de laadklep in het leasecontract?

Slechts enkele leasemaatschappijen nemen dit op, wij weten welke partners we daar voor kunnen benaderen.

Wat is de levertijd van een nieuwe bakwagen?

Vaak kunnen we binnen een maand leveren, ook nu er bij dealers bijna een jaar levertijd is. Vraag naar onze actuele voorraad.

Wat is het laadvermogen van een bakwagen?

Dit varieert tussen de 500 en 1.300kg. Afhankelijk van het gekozen chassis en de opbouw. Bel ons voor een nauwkeurige indicatie in jouw situatie.