Voordelen gebruikte bedrijfswagen leasen
Voordelen gebruikte bedrijfswagen leasen

Gebruikte bedrijfswagen leasen

Een tweedehands gebruikte bedrijfswagen leasen kan voordeliger zijn dan het leasen van een nieuw, maar vanzelfsprekend is het zeker niet. Op deze pagina geven we inzicht hoe de operationeel leaseprijs van een gebruikte bus tot stand komt, wanneer het aantrekkelijk voor je onderneming is en wanneer niet.

Zoeken bij autobedrijven naar een gebruikte bestelwagen en die dan gaan leasen? Dat is geen slimme keuze. De historie van het voertuig is onbekend, de garantie periode te kort en de korting altijd te laag. Het overnemen van een bestaand lease contract kan wel eens gunstig uitpakken!

Volkswagen Caddy shortlease
  • Alles zit al bij de prijs in
  • Nooit meer onverwachte reparatiekosten
  • Geen restwaarde risico
  • Grootschalig inkoopvoordeel

Voordelen van gebruikte bus leasen

Het grote voordeel van een occasion bus is dat je alleen het laatste deel van de leaseperiode af maakt. Deze bus is altijd al vanaf nieuw in beheer bij de leasemaatschappij, dus heeft met zekerheid correct onderhoud gehad. Zou je wel voor bijvoorbeeld 4 jaar willen leasen? Laat een nieuwe leveren in 2024, dat is echt voordeliger. Vanaf 2025 zal hij met de BPM belasting mogelijk toch duurder zijn dan die occasion bus welke nog BPM vrij is.

De investering is al is gedaan door de leasemaatschappij en omdat ze de auto graag snel weer rijdend wil krijgen is de kredietacceptatie soepeler. Daarnaast is de boekwaarde ook een stuk lager door afschrijving van de vorige eigenaar. Klik hier voor meer informatie over het kredietacceptatie proces.

Onderaan deze pagina tref je enkele over te nemen leasecontracten aan.

Volkswagen Caddy 555 euro tot Mei 2028

Het is een 75pk diesel, dus kan je precies tot aan de zero emissie zones van 2028 rijden. Uitgevoerd in de kleur Candy White. Trendline uitrusting.

De vorige klant heeft goed voor zichzelf gezorgd met deze Volkswagen Caddy. Destijds bestelde hij App Connect voor Apple Carplay of Android Auto, parkeersensoren, een multifunctioneel stuurwiel, climate control, trekhaak, cruisecontrol, een armleiding voor de bestuurder en liet de laadruimte volledig afwerken.

Meer informatie

Renault Trafic 599 euro tot Maart 2028

De leaseprijs bedraagt bij 15.000km per jaar 599 euro. Voor 27.500km is het 689 euro, 37.500km 759 euro.

Bij de leaseprijs inbegrepen is;

Metaallak, Multimediasysteem met 8″ touchscreen, DAB+ radio, Bluetooth, stuurwielbediening, Apple CarPlay & Android Auto, 4-seizoenen banden, achteruitrijcamera, vloerplaat, wandbescherming, achterdeurbescherming bovenzijde, doorvoer airconditioning naar laadruimte, dak bekleding middels plaatmateriaal, isolatie wanden en hemel, laadvloer isolatie.

Meer informatie

Opel Vivaro 647 euro tot April 2026

De leaseprijs bedraagt bij 30.000km per jaar 647 euro per maand. Deze 177pk automaat is beschikbaar vanaf eind 2024. Eventueel kunnen we een tijdelijke huurauto verzorgen tot deze periode.

Bij de leaseprijs inbegrepen is;

De hele fraaie 18″inch set velgen, verlagingset, navigatie, trekhaak, laadruimte afwerking en het hele luxe innovationpakket met allerlei digitale veiligheidsvoorzieningen voor tijdens het rijden.

Meer informatie

Opel Vivaro-e 75kWh elektrisch 599 euro tot eind 2027

Een unieke kans om voor de periode van 3 jaar een elektrische bestelwagen uit te proberen in de praktijk. Het is een mooie luxe innovation uitvoering. De klant heeft er k heb er een dubbele bodem in laten zetten van 20cm hoog.

Hierdoor heb je aan de rechterkant bij de schuifdeur 2 lades (1 over de gehele breedte, de ander over 2/3 van de breedte) en aan de achterkant 3 lades (1 over de gehele lengte, en de andere 2 tot de helft). Onwijs praktisch voor opbergen van gereedschap etc., zo hou je de bus een stuk netter en voor jezelf overzichtelijk waar je spullen zijn.

Contact voor offerte

Citroen Jumper bakwagen met laadklep 954 euro tot 2027

Een unieke kans om precies tot aan de zero emissie zones te rijden met een diesel aangedreven bakwagen. Natuurlijk kan je ook voor 4 jaar kiezen en als je dan ook nog eens 10.000km per jaar rijdt betaal je 831 euro per maand.

Bouwjaar: 2022, 95.000 kilometer.
Inwendige laadvloerlengte: 420 cm
Inwendige breedte: 2.110 mm
Inwendige hoogte: 2.200 mm
Uitwendige breedte: 2.220 mm

Meer informatie
actie-bakwagen-leasen

Bedrijfswagens geschikt voor financial lease of aankoop?

Bekijk hier een selectie van ons actuele aanbod.