Wij helpen bij een kredietaanvraag
Wij helpen bij een kredietaanvraag

Kredietacceptatie

Het is makkelijker dan je denkt om een kredietaanvraag te doen.

Omdat de bedrijfsauto als onderpand fungeert voor de leasemaatschappij is het verkrijgen van een financiële goedkeuring makkelijker dan bij een lening waarbij geen onderpand bij aanwezig is. Met alléén de bedrijfsnaam komen wij vaak al heel ver.

Leasemaatschappijen kijken of de bedrijfsauto past bij de werkzaamheden van het bedrijf. Een net startend bedrijf zou bijvoorbeeld eerder een gebruikte auto kunnen leasen dan een nieuwe auto in de meest luxe uitvoering. De leasemaatschappijen die makkelijker krediet verstrekken zijn iets minder scherp in de leaseprijs. Ze calculeren een stuk risico in dat ze verwerken in de leaseprijs. Wij zullen op basis van jouw bedrijfssituatie altijd zoeken naar de optimale leaseaanbieder.

Wij gaan graag vrijblijvend voor jou aan de slag. Met een bedrijfsnaam en adres of een KVK nummer kunnen wij al een kredietcheck uitvoeren. Neem contact met ons op en binnen 24 uur hebben wij een besluit.

Kan ik een bedrijfswagen leasen?
kredietacceptatie bestelwagen

De stappen voor een snelle kredietacceptatie

1. Geef ons jouw bedrijfsnaam of kvk nummer

2. Wij doen een aanvraag bij de beste leasemaatschappij

3. Binnen 24 uur nemen we contact met jou op

Lees hieronder meer.

Gratis kredietcheck aanvragen

Kredietacceptatie voor starters

Net als een computer of gereedschap is een bedrijfswagen onmisbaar voor jouw werkzaamheden. Een nieuwe of jong gebruikte leaseauto leasen is dan een goede optie. Als starter kun je direct optimaal werken en je hebt als bedrijf een professionele uitstraling. Met leasen weet jij  precies welke kosten je per maand kwijt bent en je komt niet voor verassingen te staan. 

Leasemaatschappijen werken graag met startende bedrijven. Ze zien de commerciële mogelijkheden in de toekomst en helpen graag mee om jouw bedrijf te ontwikkelen. Omdat leasemaatschappijen ook banken zijn hebben zij kredieteisen. Een startend bedrijf zal een borg of aanbetaling moeten doen. De leaseprijs gaat hiermee omlaag zodat de maandlasten dalen. Als je bereid bent om een iets hoger bedrag aan te betalen is het ook mogelijk om een nieuwe bus te leasen. 

Een kvk inschrijving is noodzakelijk en dan kunnen wij voor jouw een aanvraag doen. Als jij vooraf al weet wat jij maximaal zou willen aanbetalen dan kunnen wij aangeven welke bedrijfswagens er passend zouden kunnen zijn.

Als starter leasen voor een laag leasetarief en niets aanbetalen?

Het kan op dit moment via De bedrijfswagenadviseurs

voorwaarden-bus-leasen-als-starter

Leasen met een BKR registratie

Het kan zijn dat jij privé een BKR notering hebt. Voor een aantal leasemaatschappijen is dit geen reden om af te zien van een kredietakkoord. Ze kijken naar jouw zakelijke prestaties. Wij zien regelmatig dat er een leasecontract wordt goedgekeurd voor een ondernemer die privé een BKR notering heeft. Wij toetsten het graag vrijblijvend voor jou, binnen 24 uur hebben wij een reactie en nemen wij contact met jou op.

Als jij ons aangeeft welke bus jij zou willen leasen en ons voorziet van jouw bedrijfsnaam zullen wij voor jou aan de slag gaan.

Een leasemaatschappij zal in de beoordeling wel meenemen dat er een BKR notitie staat. Het zou kunnen voorkomen dat er een borg of aanbetaling wordt gevraagd. In veel gevallen geeft de leasemaatschappij alleen akkoord voor een gebruikte bestelwagen of een nieuw actiemodel.

Kredietacceptatie voor wagenpark

Een leasemaatschappij toetst bij grotere wagenpark liever in één keer meerdere auto’s. Zo kan bij een vervolgbestelling de auto direct besteld worden zonder de mogelijke vertraging van het kredietacceptatieproces. Wij inventariseren bij jou hoeveel auto’s er naar verwachting in de komende twaalf maanden besteld gaan worden. Op basis daarvan doen we de toetsing. In dit geval zal de leasemaatschappij wel vragen om jaarcijfers. Als deze gedeponeerd dan worden deze niet opgevraagd. 

Vraag ons om advies

Vertrouwelijke gegevens, die deel je niet met iedereen

Leasemaatschappijen hebben zeer strenge procedures met betrekking tot het verwerken van gegevens. Jaarcijfers worden op een beveiligde locatie bewaard en zullen alleen gebruikt worden voor de kredietacceptatie. Leasemaatschappijen gaan net zo vertrouwelijk om met jouw gegevens als banken dat doen. Legitimatiebewijzen worden gebruikt om een handtekening van een tekenbevoegd persoon te controleren. Deze zullen vernietigd worden na gebruik. Leasemaatschappijen houden zich strikt aan AVG voorwaarden.

kredietacceptatie leasemaatschappij

Vragen over het kredietacceptatie proces?

Wij helpen jou graag om snel de juiste bus te kunnen rijden

Neem contact op

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Snelle kredietacceptatie
  • Merk onafhankelijk advies
  • Direct leverbaar