Welk merk bedrijfswagen leasen?
Welk merk bedrijfswagen leasen?

Bedrijfswagen merken

Wij werken met alle merken. Juist daarom zijn we goed op de hoogte van alle verschillen. We zijn duidelijk door onze praktijk ervaring te delen van de merken en modellen. Deze merkonafhankelijkheid gaat je veel tijd besparen en snel tot de beste keuze brengen. Ons online advies weten we altijd te onderbouwen. Gericht op jouw onderneming.

Citroën

De Berlingo en Jumpy zijn comfortabel voor de bestuurder. Lage leasetarieven voor de ondernemer. Deze Citroëns hebben het allemaal. Op gebied van elektrische aandrijving eveneens een mooie keuze. De Jumper is er als XL besteller.

Opel

Modern design, aantrekkelijke leaseprijzen en vaak direct leverbaar. Opel Bedrijfswagens zijn populair voor leasing. Voornamelijk de Opel Vivaro met al zijn varianten doen het altijd goed. De Opel Movano is de XL bestelwagen bij uitstek voor de koeriers.

Peugeot

Peugeot doet altijd mee om de scherpste prijs en biedt je als ondernemer veel waar voor je geld. De Partner en Expert zijn fantastische bestelwagens om mee te rijden. Allebei zijn ze met een comfortabele 8-traps automaat verkrijgbaar.

Ford

De hele Ford Transit range is modern, comfortabel, robuust, keurig geprijsd en altijd de meest brede in zijn segment. S, M, XL en goed geschikt als bakwagen met klep. Ford bedrijfswagens geven je de ruimte om te ondernemen!

Mercedes

Voor ondernemers die enthousiast worden van het laatste detail en een sterk imago. Bestelwagens voor perfectionisten. Straks met de nieuwe Citan is de prachtige lijn bedrijfswagens compleet. Ook voor elektrisch transport.

Volkswagen transporter voorraad

Volkswagen

Made in Germany. Het meest bekende bestelwagenmerk is nog altijd favoriet. Niet de voordeligste, al is de nieuwe Volkswagen Caddy een gunstige uitzondering bij operationele leasing! Bij Volkswagen heb je altijd veel keuze in opties.

Toyota

Stevige samenwerking met Franse merken. Hierdoor betaalbaar en gericht op de wensen van de Europese ondernemers. ProAce is het medium model. De Toyota ProAce city als compact bestelwagen. Beide zijn ook als EV leverbaar.

Nissan

Nissan is al lang bezig met elektrische bedrijfswagens. Al jaren met de eigenzinnige ENV200. Vanaf 2021 met een geheel nieuwe compacte bestelwagen. Ontwikkeld samen met de eKangoo van Renault en de eCitan van Mercedes.

Renault bedrijfswagen lease logo

Renault

Veelal ruimer dan de meeste concurrenten. De nieuwe Renault Kangoo wordt indrukwekkend modern qua design. Qua prijs vaak vergelijkbaar met de andere Franse merken. De Master is er ook als XL bestelwagen en bakwagen.

Fiat

De Ducato is een veel geleverd model in het XL segment. Betrouwbaar, ruim, lage instap en zeer geschikt voor koeriers. Ook voor de Fiat Doblo en Talento is er vaak in de avond service voor onderhoud beschikbaar bij DAF trucks.

Iveco

De Iveco Daily is het meest geschikt voor zwaar transport. In laadruimte of achter de auto. Trekgewichten lopen op tot 3.500kg. Ook wanneer de laadlengte meer dan 4,50 meter gewenst is de beste keuze.

Man

Vergelijkbaar met de Volkswagen Crafter. Een M.A.N. TGE is van voren gezien net even anders. Met de service van een truckdealer een goede keuze voor ondernemers die geen dag zonder hun bestelwagen kunnen.

  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen