Waarom leasen?
Waarom leasen?

Waarom een bedrijfswagen leasen?

Omdat je dan zonder zorgen kunt rijden tegen een laag maandbedrag.

Alle verwachte en onverwachte onderhoudskosten zijn bij operationeel leasen voor de leasemaatschappij. Met leasen heb je de mogelijkheden om een nieuwe bedrijfsauto te rijden met een efficiënte en schone motor en lage onderhoudskosten. Echt een visitekaartje voor jouw bedrijf.

Een groot voordeel van leasing is dat er geen financiële middelen uit het bedrijf gaan voor de aanschaf van een bedrijfswagen. De leasemaatschappij betaalt de auto aan de dealer. Afhankelijk van de leasevorm wordt je eigenaar van de bestelauto of blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto.

Bij De bedrijfswagenadviseurs heb je keuze uit alle leasevormen.

waarom bedrijfsauto leasen
bedrijfsauto leasen voordelen

Operationeel leasen duurder?

Omdat onderhoud, verzekering en wegenbelasting van de lease bus in het leasetarief zijn opgenomen bij een regulier operationeel leasecontract komt het tarief op het oog hoger uit dan bij financiële lease. In werkelijkheid zijn de kosten voor financiële en operationele lease vrijwel gelijk.

Het kostenverschil voor onderhoud is voor financiële leasing pas aan het einde van de leaseperiode vast te stellen. Het kan zijn dat je een model treft dat veel bij de garage komt, maar het tegenovergestelde komt natuurlijk ook voor. Bij operationele leasen is een vooraf vastgesteld bedrag opgenomen voor onderhoud. De afschrijving van de auto is een andere kostenpost. Ook hier kun je het positief of negatief treffen. De leasemaatschappij koopt de auto in met een hoge korting en schrijft af naar een vooraf vastgestelde restwaarde. Omdat wij leasemaatschappijen vergelijken zal deze restwaarde altijd scherp gezet worden.

Wij werken samen met de grootste leasemaatschappijen. Bij ons krijg je de service van een klein bedrijf en de schaalvoordelen en bijbehorende tarieven van een grote partij. Op basis van jouw wensen kijken wij welke leasevorm het meest geschikt voor jou is. Daarna kijken we welke leasemaatschappij voor jou de beste aanbieding heeft. 

Wij hebben kennis van bedrijfswagens én leasing. Wij kunnen het proces van  selectie tot turn-key leveren volledig voor jou verzorgen.

Gratis prijsvergelijk aanvragen

De voordelen van leasen bij De bedrijfswagenadviseurs?

Je krijgt altijd de juiste bedrijfswagen

Je sluit het beste leasecontract af

De gehele leaseperiode heb jij één contactpersoon

Alle kleine lettertjes al gelezen

Inkoop voordeel oplopend tot 27%

Leasen voor zzp en mkb

Bij De bedrijfswagenadviseurs kun je iedere bedrijfswagen leasen. Wij bieden meerdere leasevormen en bepalen met jou wat het meest passend is. Door onze samenwerking met de beste leasemaatschappijen en dealerbedrijven krijg je altijd het beste leasecontract. Wij richten onze dienstverlening op ZZP en middelgrote MKB bedrijven.

ZZP-ers worden bij leasemaatschappijen vaak naar de website gestuurd met het verzoek om zelf alles te doen. Bij een personenauto is dit een overzichtelijke klus. Een offerte en bestelling van een bedrijfswagen is complex. Een tijdrovende klus zonder zekerheid van de juiste keuze. De bedrijfswagenadviseurs kunnen dezelfde scherpe prijs bieden als online bij de leasemaatschappij maar dan met de garantie dat je de juiste bus besteld. Tevens vergelijken wij de samengestelde bus bij meerdere leasemaatschappijen. Zo weet je ook zeker dat de de scherpste prijs hebt.

MKB bedrijven hebben vaak meerdere bestelwagens in het wagenpark. Meestal is de persoon die de auto besteld niet de berijder van de bedrijfswagen. In dit geval is de juiste bus bestellen nog moeilijker. Wij staan MKB bedrijven graag bij van offerte tot turn-key opleveren. Ook na aflevering kunnen wij het vaste aanspreekpunt voor de bedrijfswagens zijn.

Welke bedrijfswagen heb ik nodig?

Wij helpen jou snel op weg.

Neem contact op

Benieuwd naar prijzen?

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens

Aanbod
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen
Review 1
Wat een fijn professioneel bedrijf. Van a tot z alles goed geregeld. Eerlijk en goed advies. Ze zijn altijd bereikbaar en luisteren goed naar je wensen. Michel bedankt, mijn auto is helemaal zoals ik had gehoopt met de verlaging en zwarte 18"velgen!
Paul Hilgeman – Timmer- en montagebedrijf Hilgeman
Review 2
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe bedrijfswagen, kwam ik in gesprek met Debedrijfswagenadviseurs.nl. Na de eerste afspraak meteen al een goed gevoel bij dit bedrijf. Zij hebben mij goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Ford Transit. Al het contact verliep snel en soepel. Echt een bedrijf wat service, vakkennis en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
Gerwin Troost – GT interieurbouw
Review 3
Alle twijfel weggenomen welke elektrische bus we moesten kiezen. Advies over leasevorm, subsidie én het accupakket is goed uitgedacht door de mannen van De bedrijfswagenadviseurs!
Peter Gerards – AB dienstverlening
Review 4
Waar vindt je de laagste prijs én de meest uitgebreide service? Michel en zijn team maakte het waar door alle details uit handen te nemen. Best een uitdaging voor vervoer van onze chocolade artikelen. Een aanrader, zeker voor vervanging van een wagenpark.
Voor Jou! chocolade – Willy Wildenborg