Waarom de Bedrijfswagenadviseurs?
Waarom de Bedrijfswagenadviseurs?

Wat ons uniek maakt?

Omdat je alleen bij ons, zonder tussenkomst van autodealers,  alles in één keer geregeld krijgt. Onafhankelijk advies over de merken en modellen, de fiscaal beste leasevorm voor jouw bedrijf én direct een prijsvergelijk bij de beste leasemaatschappijen.

Binnen een dag heb je een op maat gemaakt overzicht in je e-mail. Vervolgens kunnen we de krediettoetsing begeleiden en er zo de beste deal voor je uit selecteren. Ondertussen gaan we op zoek naar een bestelwagen die direct leverbaar is. Vaak leveren we al 2 weken later je nieuwe aanwinst voor de deur af.

Dat is de kracht van online zaken doen met professionals!

Neem direct contact op!
jumpy met moduwork

De juiste bedrijfswagen voor jóu

Gebruik onze ervaring om de best passende bestelwagen voor jouw bedrijf samen te stellen. Het juiste merk, model, lengte, hoogte en voorzien van de benodigde accessoires.

Laat ons je adviseren
bestelwagen koerier pakketdienst of koerier leasen

Direct leverbare bedrijfswagens

Wil je geen onderhoudskosten meer maken aan je huidige bus? Of heb je op korte termijn een extra auto nodig? Wij werken met de voorraad van de importeurs zelf, voor de meest snelle levering.

Bekijk ons aanbod

Verzekerd van de beste leasedeal

Doordat wij gemachtigd zijn om voor meerdere leasemaatschappijen leaseprijzen te berekenen en contracten op te stellen vinden we altijd de beste deal voor jou.

Vraag prijsvergelijk aan
Toyota Proace eletric subsidie

Specialist in elektrische bedrijfswagens

Wij weten exact wat er bij komt kijken als je elektrisch wilt gaan rijden. We sturen ondernemers niet naar elektrisch rijden, maar ondersteunen juist met het maken van de juiste afwegingen. We spreken over de vaste kosten van het voertuig en die van de energie. Ook de werkelijke range en de benodigde laadinfrastructuur is altijd een goed onderwerp.

Meer over elektrisch rijden

Ons advies is áltijd gratis en vrijblijvend

Leasemaatschappijen en financieringsmaatschappijen betalen ons een fee voor de aanlevering van een contract. Dit zijn de kosten die ze normaal betalen om nieuwe klanten te werven. Wil je niet leasen? Geen probleem, dan spreken we een passende vergoeding af zodat jij onder aan de streep als nog flink besparen kan.

Laat ons je adviseren
laadvermogen caddy

Persoonlijk bereikbaar, ook na werktijd

Wij snappen dat je overdag misschien liever niet gestoord wilt worden. We zijn zelf ook ondernemers en weten hoe het werkt. Daarom ben je hier ook in de avond welkom. Of onderhouden we contact via WhatsApp als dat jou voorkeur heeft. We zijn iedere dag tot 21:00 uur bereikbaar. Een offerte heb jij dezelfde dag nog in de mailbox.

Neem direct contact op

Hoe wij een bedrijfswagen afleveren:

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-bedrijfswagen-leasen-logo
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
bedrijfsauto vergelijken

Samen op zoek naar jóuw bedrijfswagen?

Laat ons weten wat je wensen zijn..

Gratis prijsvergelijk aanvragen
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen