Bestelwagen met koeling nu ook te leasen

24 januari 2020


Voor de slagers, cateraars en visverwerkingsbedrijven van Nederland is er goed nieuws. Maar ook voor ondernemers die om welke reden dan ook te kampen hebben met gekoeld vervoer. Zoals het transport van bepaalde medicijnen.

Vanaf nu kan je bij De bedrijfswagenadviseurs je nieuwe bestelwagen met koeling leasen. Omdat er hele specifieke zaken relevant zijn is het haast cruciaal dat je alle expertise bij één bedrijf kan laten coördineren en uitzetten. De gemiddelde verkoper in de showroom ziet eens in de 2 jaar iemand binnen wandelen voor een koelwagen. En een leasemaatschappij heeft een klant als deze nooit aan zijn bureau zitten. Met de expertise van De bedrijfswagenadviseurs zit je wel degelijk goed. En we zullen je uitleggen waarom.

Natuurlijk speelt onze expertise een grote rol. Met name Michel, die al vanaf de eind jaren ’90 actief is in de bestelwagenbranche weet waar je op moet letten. Langs het randmeer zitten nog al wat bedrijven die actief zijn in de vis industrie. Daar hebben we van uit Harderwijk veel ervaring mee opgedaan. Je zal toch een achterklep bestellen in plaats van achterdeuren omdat je er bij het laden en lossen zo lekker droog onder kan staan. Enig idee wat er gebeurd als je de klep sluiten gaat? Je drukt in eens zoveel lucht naar binnen dat die nergens weg kan. Immers is de gehele laadruimte volledig geïsoleerd en luchtdicht afgesloten. Met als gevolg dat de klep zeer slecht sluiten gaat en je na een wqeek de deuken van het dicht drukken er in hebt staan. Niet heel handig. En zo zijn er legio voorbeelden.

Wat goed uitkomt voor jou als klant is dat wij een twee experts in koeling in ons stadje hebben. Carrosseriefabriek Harderwijk is al jaren lang de nummer 1 in Nederland voor het ombouwen van bestelauto’s voor koel- en vriestransport en voor het bouwen en leveren van koel- en vriescarrosserieën.
Inmiddels staat een groep van zo’n 45 medewerk(st)ers klaar om samen met ons de juiste oplossing voor jouw koeltransport te realiseren. Zelfs om de koeling te laten draaien op basis van zonnepanelen op het dak. Nie talleen fluisterstil, schoon maar ook nog eens aantrekkelijk voor subsidie! Als importeur van Konvekta transportkoelinstallaties en dealer van Bär- Cargolift laadkleppen kunnen zij de volledige om/opbouw onder één dak uitvoeren. Natuurlijk beschikken ze ook over een eigen service-buitendienst indien er onverhoopt toch iets mis mocht zijn met het product.

Daarnaast werken we intensief samen met een bedrijf welke gespecialiseerd is in het inbouwen en overbouwen van een Vebabox. Naast de korte levertijd van de VebaBox, bouwen zij jouw VebaBox slechts binnen één dag voor je in. Hierdoor ben je verzekerd van een juiste aansluiting van jouw VebaBox en ontvang je zowel op de box als op de inbouw één jaar garantie. Je hoeft enkel nog de juiste temperatuur van je lading in te stellen en je kunt direct de weg op! De inbouw vereist nauwelijks aanpassingen aan het voertuig waardoor je deze weer als normale bedrijfswagen kunt inruilen met een hoge inruilwaarde.

En het derde voordeel om met ons zaken te doen? Wij weten als enige de leasemaatschappij te overtuigen wat ze met de restwaarde moeten doen. En dat heeft nog al een impact. De meeste leasemaatschappijen schrijven de bestelwagen af naar onder bedrag onder 5.000 euro. Want er zal wel iedere dag rotte vis in vervoerd worden en wie wil er dan nog mee rijden? Nu zijn in de allereerste plaats de visbedrijven al heel schoon gaan werken door hun HACCP wetgeving. Maar is 80% een bedrijf welke relatief geurloze producten vervoerd. En reken maar dat een ondernemer in Griekenland, Spanje of in Afrika een fortuin betaald voor een gebruikte bestelwagen met koeling. Als je dan de restwaarde op 10.000 euro kan laten zetten gaat jou dit over de hele looptijd dus al 5.000 euro besparen. Geld wat anders de auto handelaar gaat verdienen aan het opkopen van jouw bus aan het einde van de looptijd.

Hoe bescheiden we ook zijn, we kunnen het niet anders omschrijven dat het een gemiste kans is om niet met ons in gesprek te gaan over het uitdenken, leveren en laten leasen van je nieuwe bedrijfswagen met koeling!

Wil jij ook met ons in gesprek gaan over bestelwagen met koeling?

Neem nu contact op met De bedrijfswagenadviseurs. Als je wilt maken we gelijk een afspraak voor je om samen bij De carrosseriefabriek Harderwijk en inbouwstation van de Vebabox langs te gaan. 3 afspraken binnen 3 kilometer. 3 bedrijven die elkaar begrijpen en zorgen voor 1 perfect eindproduct, jouw nieuwe bestelwagen met koeling.