Bijrijdersbank of stoel? Waar zit jij?

14 januari 2020


Op een bijrijdersbankje kan je met 2 man zitten. Zo eenvoudig zouden we het kunnen houden. Maar in de praktijk “zit” het wel anders. We helpen je zo met het vinden van de bestelwagen die jou bij jou past. En kijken daarna pas wat er op voorraad staat.

Een bijrijdersbank in een compacte bestelwagen, het kan tegenwoordig. Of het prettig zit is sterk afhankelijk van het postuur van de bijrijders. Peugeot, Citroen, Opel en Toyota leveren hem. Maar ook Ford in de connect. Volkswagen kent deze optie niet voor de Caddy.

Kijk je naar een auto in het segment van de Mercedes-Benz Vito? Dan is het goed om te weten dat de bijrijdersbank bij veel modellen standaard is. Zoals bij Ford in de Custom de Opel Vivaro en de afgeleide modellen van Citroen, Peugeot en Toyota. Maar ook bij Nissan, Fiat en Renault. Bij o.a. de Mercedes-Benz Vito en Volkswagen Transporter moet je het bij bestellen. Dat kost ongeveer 250 euro. Niet vergeten dus.

Voor de allergrootste bestelwagens is een bijrijdersbank standaard. En eigenlijk is dit de enige variant waar je ook echt een beetje lekker zitten kan. Nog steeds is de rugleuning vast en is het zitvlak iets korter. Maar we roepen wel eens gekscherend “alles beter dan de derde persoon op de imperiaal te zetten”. Een bijrijdersbank is dan ineens pure luxe!

Omdat wij met de voorraad uit heel Nederland werken hoeven we geen rekening te houden met wat er in de showroom van die specifieke dealer staat. Wij leveren wat jij wilt, niet wat er “verkocht moet worden”. De auto met het bankje of juist de stoel gaan we echt vinden als je hem nodig hebt.

  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen
15 december 2023

Netto voordeel subsidie elektrische bedrijfswagen

Netto voordeel subsidie elektrische bedrijfswagen Welke subsidies kan ik ontvangen en wat is mijn netto voordeel? Als ondernemer kun je een...

7 november 2023

Peugeot Expert Diesel shortlease

Peugeot Expert shortlease Euro6 diesel - Juli 2025 Nog niet toe aan het bestellen van een elektrische bestelwagen? Maar ook niet aan de...

2 september 2023

Top 5 beste compacte bestelwagens 2023

Wij doen de hele dag niet anders. Van alle bestelwagens een top 5 maken voor onze klanten die een bedrijfswagen leasen. Zo helpen we...