Citroën bedrijfswagen leasen

Citroën bestelwagens lease je vanaf 286 euro. Voor de Berlingo en Jumpy mag je een zeer comfortabel rijdende bestelwagen verwachten als je een Citroën bedrijfswagen leasen overweegt.

Voor de grote bestelwagen Jumper vinden wij het comfort niet het sterkste argument. Die onderscheidt zich o.a. op een hoog laadvermogen en een lage instap aan de achterzijde.

De ervaring bij De bedrijfswagenadviseurs is dat klanten een Citroën bedrijfswagen leasen omdat de prijs tot de laagste behoort, het merk een vriendelijk imago met zich mee draagt en er soms in de regio gewoon een heel goede dealer gehuisvest is. Want Citroën heeft nog de nodige familiebedrijven waar de eigenaar iedere dag met een glimlach door zijn bedrijf loopt.

citroen bedrijfswagen leasen
citroen bedrijfswagen leasen

Citroën Berlingo bedrijfswagen

De Citroën Berlingo is de meest brede in het segment van de compacte bestelwagens en dat zie je terug in de cabine, die net wat meer ruimte geeft.

Wat opvalt is het compacte stuur, dat ook nog eens van boven en van onderen is afgeplat. Hiermee sturen went prima en door de platte bovenkant heb je een goed zicht op Citroën’s originele cockpit. Kies je met Citroën bedrijfswagen leasen bewust voor veiligheid en rij je in drukke steden dan is Surround Rear Vision een uitkomst. Dit is een combinatie van twee camera’s achterop en aan de rechterzijkant van de auto, waarmee de bestuurder een zicht heeft op een beeldscherm op de plek van de achteruitkijkspiegel! Juist aan de rechterzijkant, waar nu nooit meer een dodehoek is, helpt dat erg mee.

Ga je een Citroën bedrijfswagen leasen, vergeet zeker bij de Berlingo niet te kiezen voor het juiste laadvermogen en trekgewicht. Want deze wisselen sterk.

Citroën Berlingo informatie en prijzen

Citroën Jumpy bedrijfswagen

De Citroën Jumpy bezorgde het merk de titel bestelauto van het jaar 2020. Net als bij de Berlingo heeft de Jumpy een forse sprong gemaakt richting de kwaliteit van een Volkswagen.

Met sterke motoren en een 8-traps automaat levert Citroën met de Jumpy een aandrijflijn waar ze bij Volkswagen een paar jaar geleden jaloers op zouden zijn geweest. De Jumpy ziet er met de juiste kleur en opties “super gaaf” uit. Zelf zouden wij kiezen voor de kleur grijs metallic, voorzien van 17” Phoenix wielen af fabriek. De middelste wielbasis, aangeduid met de letter S van standaard en een geïsoleerde tussenwand om zo het stille karakter van de Jumpy te optimaliseren.

Anderzijds is het juist de rol van De bedrijfswagenadviseurs om jou te adviseren over alle Citroën bedrijfswagen leasen. En staan er dus bij stil of de lengte 1, 2 of 3 het beste beter past bij je vervoer. Dit doen we van uit onze ervaring dat we zelf al 25 jaar met bestelwagens rijden.

Je kan de Citroën Jumpy  bij ons testen met de 1.5 en 2.0 dieselmotor. Kunnen we gelijk even doorpraten over het trekgewicht, want de motor bepaald of je 1.400kg, 1.800kg, 2000kg, 2.300 of 2.500kg aanhangers mag vervoeren! Of ben jij al toe aan elektrisch?

Citroën Jumpy informatie en prijzen
citroen bedrijfswagen leasen operational
citroen bedrijfswagen leasen operationeel

Citroën Jumper bedrijfswagen

Over de Citroën Jumper kunnen we helder zijn.

Dit model wordt al even gevoerd door Citroën, weliswaar voorzien van kleine updates en nieuwe motoren. De Jumper is een vaak gekozen bestelwagen voor o.a. koeriers omwille van zijn lage leaseprijs en vierkante laadruimte.

Juist de korte versie is een aparte auto omdat hij in de stad goed wendbaar is en toch veel ruimte geeft. In de lengte 4 versie is het laadvermogen relatief hoog als je hem naast andere merken zet. Zo zie je verschillende reden om deze Citroën bedrijfswagen te leasen.

Citroën Jumper informatie en prijzen

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste zaken stil te staan.

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een check die ontstaan is uit ervaring. Deze bespreken we zeker even. Ook als we telefonisch contact hebben. En natuurlijk als je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Berlingo, Jumpy of Jumper. Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Wij helpen je de juiste Citroën bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen