Citroën bedrijfswagen leasen

Voor de Berlingo en Jumpy mag je een zeer comfortabel rijdende bestelwagen verwachten als je een Citroën bedrijfswagen leasen overweegt.

Voor de grote bestelwagen Jumper vinden wij het comfort niet het sterkste argument. Die onderscheidt zich o.a. op een hoog laadvermogen en een lage instap aan de achterzijde.

De ervaring bij De bedrijfswagenadviseurs is dat klanten een Citroën bedrijfswagen leasen omdat de prijs tot de laagste behoort, het merk een vriendelijk imago met zich mee draagt en er soms in de regio gewoon een heel goede dealer gehuisvest is. Want Citroën heeft nog de nodige familiebedrijven waar de eigenaar iedere dag met een glimlach door zijn bedrijf loopt.

citroen bedrijfswagen leasen

Citroën bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Citroën bedrijfswagen te kiezen.

  • Merk onafhankelijk advies
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • Grootschalige inkoop condities

Populaire Citroën bedrijfswagens

Alle kleine en middelgrote bedrijfswagens van Citroën zijn uiterst modern en zeer comfortabel om mee te rijden. De Berlingo en Jumpy hebben ook op gebied van elektrische aandrijving een hele mooie aandrijflijn. De Jumper is er als XL besteller, minder modern maar wel zeer ruim en met een lage instap. Doorgaans hebben we voor Citroën de meest lage leasetarieven.

citroen bedrijfswagen leasen

De Citroën Berlingo is de meest brede in het segment van de compacte bestelwagens en dat zie je terug in de cabine, die net wat meer ruimte geeft voor de lading.

Informatie en prijzen
citroen-bedrijfswagen-leasen

De Citroën Jumpy is er als diesel maar ook al elektrisch aangedreven. Net als bij de Berlingo heeft de Jumpy een forse sprong gemaakt richting de kwaliteit van een Volkswagen.

Informatie en prijzen
citroen-bedrijfswagen-leasen

De Jumper is een vaak gekozen bestelwagen voor o.a. koeriers vanwege zijn lage leaseprijs en vierkante laadruimte. De korte versie is wendbaar is grote steden en biedt toch veel ruimte.

Informatie en prijzen

Alles inclusief voor Citroën bedrijfswagens

Als je een Citroën bedrijfswagen wilt leasen geeft operationele lease de meeste zekerheid én op lange termijn de laagste kosten. Alles is dan inclusief, behalve de brandstof.

Wij voegen daar onze service aan toe om accessoires mee te leasen. We geven advies over slimme oplossingen ontstaan uit eigen ervaring. Vervolgens zorgen we dat je deze niet alleen mee kan leasen maar ook bij de aflevering al zijn aangebracht. Ook dit zorgt er voor dat je zo snel mogelijk kan gaan rijden met je nieuwe Citroën bedrijfswagen.

Waarom leasen

Het leasen van een Citroën bedrijfswagen betekend een vast maandbedrag inclusief verzekering, belasting, reparaties en onderhoud.

Lees meer

Accessoires leasen

De meeste bedrijfswagens hebben nog wat aanpassingen nodig om als rijdende gereedschapskist gebruikt te kunnen worden. Alles is mogelijk.

Lees meer

Lease uit voorraad

Ook enthousiast over het leasen van een Citroën bedrijfswagen? We kunnen vrijwel altijd de uitgezochte auto uit voorraad leveren.

Lees meer

De bedrijfswagenadviseurs helpen je om bij de juiste zaken stil te staan

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een check die ontstaan is uit ervaring. Deze bespreken we zeker even. Ook als we telefonisch contact hebben. En natuurlijk als je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Berlingo, Jumpy of Jumper. Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Vraag advies

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Citroën bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

(klik op het logo voor informatie)

citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge