Citroën Berlingo leasen

Vanaf 286,- per maand all-inn. Lease je de Citroën Berlingo met zijn krachtige neus, een nieuw design van de grille en koplampen is de Berlingo een modern visitekaartje voor jouw bedrijf.

Door onze scherpe inkoop, zeer lage verbruikskosten en een hoge restwaarde behoort de Citroën Berlingo regelmatig tot de meest voordelige als we alle merken voor een klant vergelijken. Een goede reden waarom ondernemers vaak een Citroën Berlingo leasen.

Bekijk ons aanbod van de Citroen Berlingo
Citroen jumpy leasen
Citroen Berlingo leaseprijzen

Pluspunten om de Citroën Berlingo te leasen

Deze 4 vergelijken wij veel met elkaar. Technisch zijn ze identiek en alle vier staan ze op een hoog niveau als het om comfort en beschikbare luxe gaat. Met de huidige Citroën Berlingo heb je een interieur waarvan de ergonomie erg goed is. Zo kan je overal bij zonder uit je stoel naar voren te hoeven leunen. De Citroën Berlingo leasen? Je rijdt dan met de modernste bestelauto en dat kun je merken aan zaken als de verkeersbord herkenning, waar je de cruisecontrol op kunt afstellen.

We kijken graag samen met jou naar de ideale samenstelling. Je kunt hier alvast de brochure van de Berlingo bekijken.

Berlingo leaseprijs

Kom proefrijden met de Citroën Berlingo

Als je wilt zetten we er gewoon een ander merk naast. Onze klanten waarderen het dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Proefrit afspraak maken
Citroen Berlingo proefrijden

Onze Berlingo lease tip:

Laat ons de laadruimte bekleden met een antislip betonplex vloerplaat en beschermende panelen op de zijwanden.

Er zitten sjor-ogen in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed kan zekeren.

Bekijk in onze video om de voordelen van een laadruimte afwerking in beeld te zien. Indien gewenst kunnen we op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Deze 4 vergelijken wij veel met elkaar omdat ze uit dezelfde fabriek komen en vrijwel identiek aan elkaar zijn. Toch is soms de tijdelijke actie van de één net even wat scherper. Of calculeert één van de leasemaatschappijen met een gunstigere restwaarde.

Wij helpen je de juiste Citroën Berlingo te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Berlingo samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-v-klasse-dubbel-cabine-test
citroen-jumpy-leasen
opel-vivaro-dubbelcabine-review
peugeot-expert-dubbelcabine
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-dubbelcabine
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen