Citroën Jumper bedrijfswagen leasen

De Citroën Jumper all-inn leasen. Dan krijg je een bestelwagen met ervaring. Natuurlijk een hele nieuwe, maar hij behoort niet tot de meest moderne bedrijfswagen in het segment van de grote bestellers. Maar soms maakt dat ook niet uit. De Jumper is een goede keuze wanneer je een lage instap kiest bijvoorbeeld, of veel laadvermogen op kenteken wilt hebben. De Jumper is er niet met achterwielaandrijving.

Bekijk ons Jumper aanbod
citroen bedrijfswagen leasen
Citroen Jumper leaseprijs

Welke Citroën Jumper moet ik leasen?

Onze tip is de de allerkortste versie. Deze is zeer wendbaar, past in een normaal parkeervak maar is door zijn breedte, hoogte en vierkante vorm wel een ruimere bestelwagen dan bijvoorbeeld een Opel Vivaro of Ford Custom. Volkswagen is bij de Crafter gestopt met de productie van deze afmeting.

Mercedes-Benz zal dat op korte termijn ook doen. Een goede om een Citroën Jumper te leasen. Of kies de lengte 4, door zijn lagere eigen gewicht heb je een gunstig gewicht op kenteken staan. Onze tip: Wel even een paar sidebars door ons laten monteren.

Elektrische variant Citroën Jumper aangekondigd

Tijdens de bedrijfsautoshow in Birmingham van 2019 toonden zowel Citroën als Peugeot elektrische versies van hun grote bedrijfswagens: de Jumper en de Boxer. Veel informatie laat Groupe PSA nog niet los; het gaat volgens het Franse concern immers nog om vooruitblikken op definitieve productieversies.

Wel benoemen de Franse merken dat de actieradius van de lengtevarianten L1 en L2 op 225 kilometer moet liggen. De L3- en L4-smaken zouden 270 kilometer ver moeten kunnen komen op een lading. Hoe groot het accupakket is en hoe krachtig de elektromotoren zijn, is vooralsnog niet bekend. Wel weten we dat de stekkerbussen net als de reguliere versies én het origineel van Fiat (de Ducato) in het Italiaanse Val di Sangro gebouwd gaan worden.

Graag wil ik meer weten over de elektrische Citroen Jumper
Citroen Jumper elektrisch leasen

Onze Jumper lease tip:

Laat ons de laadruimte afwerken met een vlakke antislip betonplex vloerplaat en beschermende panelen op de zijwanden aanbrengen. Er zitten sjor-ogen in de vloer maar een bindrail op de wand zorgt er voor dat je goederen goed vast kan zekeren.

Bekijk in onze video om de voordelen van een laadruimte afwerking in beeld te zien. Indien gewenst kunnen we op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Wij helpen je de juiste Citroën Jumper te kiezen. Van ieder model presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Jumper samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge