Citroën Jumpy leasen

Vanaf slechts 302 euro lease je de Citroën Jumpy. Die met die krachtige neus, het nieuwe design van de grille. Zo is de Jumpy een modern visitekaartje voor jouw bedrijf.

Door onze scherpe inkoop, lage verbruikskosten en hoge restwaarde behoort de Citroën Jumpy regelmatig tot de meest voordelige als we alle merken voor een klant vergelijken. Een goede reden waarom ondernemers een Citroën Jumpy leasen.

Bekijk ons aanbod van de Citroen Jumpy
Citroen jumpy leasen
Citroen Jumpy bedrijfswagen leasen

Citroën Jumpy lease is bestelauto van het jaar 2020

Citroën Jumpy leasen? Deze bestelwagen is verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2020. De belangrijkste prijs in de Nederlandse bedrijfswagenwereld is dit jaar toegekend aan de succesvolle Citroën vanwege de perfecte mix van sterke eigenschappen. Zo maakte Citroën Jumpy bij de vakjury een uitstekende indruk. Juist op het gebied van functionaliteit, comfort, rijeigenschappen, veiligheid én uitstraling.

De Jumpy werd bovendien verreweg het best beoordeeld op het gebied van gebruikskosten. Daarom scoorde hij volgens de vakjury ten opzichte van de concurrentie “significant beter” op brandstofverbruik én de “bijzonder gunstige leasetarieven”. Uit de cijfers bleek dat de Jumpy zo zuinig is, dat geen andere bestelauto meer punten op dit onderdeel scoort

Jumpy leaseprijs

Kom proefrijden met de Citroën Jumpy

Als je wilt zetten we er gewoon een ander merk naast. Onze klanten waarderen het dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Ik wil graag een proefit maken met de Citroen Jumpy
Citroen Jumpy leaseprijzen

Onze Jumpy lease tip:

Berijder langer dan 180cm? Overweeg bij de Jumpy een comfort tussenwand, deze geeft meer beenruimte. Wel zal de laadruimte gemeten op zithoogte evenredig korter worden.

Bekijk in onze video hier links welke verschillende tussenwanden er mogelijk zijn en wat dit betekend voor het rijden in de auto. Zoek je een paar licht metalen velgen? Kijk dan in deze video link voor ons tips voor dat je een Citroen Jumpy leasen gaat met licht metalen velgen.

Deze 4 vergelijken wij veel met elkaar omdat ze uit dezelfde fabriek komen en vrijwel identiek aan elkaar zijn. Toch is soms de tijdelijke actie van de één net even wat scherper. Of calculeert één van de leasemaatschappijen met een gunstigere restwaarde.

Wij helpen je de juiste Citroën Jumpy te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Jumpy samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-v-klasse-dubbel-cabine-test
citroen-jumpy-leasen
opel-vivaro-dubbelcabine-review
peugeot-expert-dubbelcabine
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-dubbelcabine
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen