Dacia Dokker-Van leasen

De Dokker is het enige model van Dacia dat ook als bedrijfswagen word aangeboden. Vanaf € 249,- De Dacia Dokker-Van leasen is een betaalbare bedrijfsauto van Dacia. Met een laadvloerlengte van 188cm is hij vergelijkbaar met een VW Caddy qua formaat.

Dacia doet op een vernieuwende manier zaken: het merk biedt jou degelijke auto’s tegen een eerlijke prijs. En een Dacia zit opmerkelijk degelijk in elkaar. De onderdeelprijzen zijn scherp geprijsd. Dus relatief lage onderhoudskosten voor de leasemaatschappij. Samen met de lage investering levert dit een gunstige leaseprijs op vanaf 249 euro per maand.

Bekijk ons Dacia Dokker aanbod
Dacia bedrijfswagen leasen

Dokker-van Ook als voordelige benzineversie verkrijgbaar

Rijd je niet meer dan 10.000km per jaar? Overweeg dan de benzine versie! Voor ca. 220 euro per maand kunnen wij deze leveren. Ook dat is weer inclusief onder, reparatie, verzekering, en wegenbelasting! Dit is de goedkoopste optie die er is om met een bestelwagen te rijden. Zeker als je een Dacia Dokker-van leasen overweegt. Afbeeldingen.

Dacia dokker van leasen

Onze Dokker-Van tip: laat ons de laadruimte bekleden met een antislip betonplex vloerplaat en beschermende panelen op de zijwanden. Er zitten sjor-ogen in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed kan zekeren.

Bekijk in onze video om de voordelen van een laadruimte afwerking in beeld te zien. Indien gewenst kunnen we op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Standaard heeft de Dokker Van 8 bevestigingspunten op de laadvloer om de lading stevig vast te kunnen zetten. Geen geschuif in jouw laadruimte!

Wij helpen je de juiste Dacia Dokker bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen