Elektrische bedrijfswagens en wat er bij komt kijken
Elektrische bedrijfswagens en wat er bij komt kijken

Elektrische bedrijfswagen

Lees wat elektrische bedrijfswagens voor jouw bedrijf kunnen doen. Over de kosten, modellen en de beschikbare techniek. Want vanaf nu gaat het gebeuren. Er zijn merken leverbaar met een actieradius die richting de 300 km gaat! Zelfs een trekhaak behoort ineens tot de mogelijkheden.

Na het lezen een afspraak maken wat het exact voor jouw onderneming betekent? Maak gebruik van onze fiscale knowhow én technische kennis op gebied van elektrische bestelwagens.

De bedrijfswagenadviseurs zijn tussenpersoon, gespecialiseerd in leasen van bedrijfswagens en hebben een unieke onafhankelijke rol!

Bekijk direct het aanbod
geld vrijmaken onderneming

De netto kosten

Fiscale mogelijkheden moeten op de juiste manier vertaald worden naar jouw bedrijf. Lees alles over het kopen en leasen van een elektrische bestelwagen.

Netto maandlasten EV rijden
elektrische opel vivaro

Alle modellen op een rij

Waar je bij een dieselmotor alleen hoeft te kijken naar de pk’s wordt het ineens een stuk complexer bij de EV. Wij hebben en overzicht gemaakt met de verschillen die je moet weten.

Bekijk de modellen

Actieradius van een EV

Wij helpen je de juiste elektrische bedrijfswagen te kiezen. Actieradius, snelheid van laden, energiekosten zijn allemaal van belang. Maak gebruik van de uitleg.

Advies actieradius

Zou graag eens een paar dagen een elektrische bestelwagen proberen? Om het even helemaal zelf te ervaren? Geen probleem.

Wil je nu al vast een “digitale proefrit” maken? Bekijk dan de video gemaakt door Koen en Michel van De bedrijfswagenadviseurs.

Je hebt inmiddels gekeken naar alle beschikbare modellen en bent tot de conclusie gekomen dat het allemaal net gaat. Of net niet.

Terecht vragen jullie je af wat er gebeurd met het bereik als de belading zwaar is, er een aanhanger achter vervoert wordt of wanneer het winter is. Dit is het moment om De bedrijfswagenadviseurs in te schakelen. Want als je de techniek van de elektrische bedrijfswagen niet kan aanpassen, waarom pas je dan niet de laad infrastructuur aan? Of de logistieke processen?

Wij zetten onze ervaring graag in om met ondernemers in contact te komen, het is voor ons de gelegenheid om straks ook een offerte te maken voor de levering van het leasecontract.

Reserveer voor de introductieprijs

Persoonlijk advies e-bestelwagens

  • Onafhankelijk in voorkeur over diesel of elektrisch
  • Leverancier van alle merken
  • Intermediair landelijke leasemaatschappijen
  • Partner voor advies, bestelling en levering
  • Voertuig, leasecontract en laadpaal voorzieningen
Neem direct contact op
dc laden bestelwagens snel laden

Soort laadpaal bepaalt lengte actieradius bestelwagens

Bij het kiezen van een laadpaal is er rekening te houden met de behoefte aan dagelijkse verbruik aan stroom. Maar ook of de paal voor een bepaald tijdstip gereserveerd moet zijn voor jullie eigen bestelwagen.

Kies dus de laadpaal die past bij jullie auto’s. Mogelijk is dan DC-(snel) laden een oplossing. DC laden kan niet bij iedere bestelauto, maar wanneer het bedrijf zelf over een dergelijke lader beschikt, zal dit een groot verschil in inzetbaarheid betekenen. Dan ben je doorgaans binnen 3 kwartier weer volledig opgeladen.

Welke logistieke aanpassingen zorgen voor jouw oplossing?

We stellen ons bereidwillig op voor een brainstorm sessie met de gebruikers om verder te kijken dan er in de showroom gebeurd. Omdat het logistieke proces voor de inzet van e-bestelwagens een belangrijke factor is. Soms moet dat proces worden aangepast vanwege de actieradius.

De meest eenvoudige is ’s avonds laden buiten werktijd. De berijder krijgt de auto niet mee naar huis. Help hem met een voordelige personenwagen of elektrische fiets voor woon-werk verkeer!

Nog interessanter wordt het als we de dag eens samen doornemen. Op welke momenten kan je laden en wanneer zou je stroom te kort komen? Is er gelegenheid om een keer extra aan de zaak te komen als je een andere dagindeling maakt? Of wisselen van berijder op de dag? Laat je de aanhanger door een collega vervoeren? Kan er 200 kg “ijzeren voorraad” aan materiaal uit de bus gehaald worden? Of staat er op reserve voor die bijzondere dagen een diesel versie op terrein? Je kan die ook altijd huren voor een dag.

Neem contact op
bereik elektrische bestelwagen

De bedrijfswagenadviseurs zijn onafhankelijk. Wij zijn intermediair en expert.

Geen dealerbedrijf die alleen zijn eigen merk kan promoten. Daardoor durven wij wel te vertellen wat de nadelen zijn van een specifiek model.

Het laatste nieuws tot onze beschikking

Importeurs voorzien ons van de mest recente informatie omtrent de nieuwe modellen, we zijn op de beursvloer te vinden op zoek naar de ontwikkelingen en natuurlijk testen we zelf in de praktijk!

Dat is bij ons, advies met lading!

Wat is er anders aan elektrische bedrijfswagens?

Laten we niet vergeten oog te hebben voor aanpassingen die de fabrikant van het voertuig soms maakt.

Zaken die dus anders zijn dan bij een brandstofmotor, zoals de maximale dak last voor een imperiaal, het trekgewicht maar ook de instaphoogte!

Deze aanpassingen verschillen sterk per merk en model. Zo heeft de Volkswagen E-Crafter een laadvloer welke 10 cm hoger is. Niet gelijk aan de voorwiel- maar achterwiel aangedreven versie.

Impact van soorten brandstoffen

Je wil een nieuwe bestelwagen. Natuurlijk moet deze schoon en zuinig zijn. Want lagere kosten én een beter milieu; dat willen we allemaal. De brandstofkeuze kan veel verschil maken!

Lees in deze factsheet de impact van de verschillende soorten brandstof op de gezondheid (NOx en fijnstof) en het klimaat (CO2).

Factsheet downloaden

wij leveren alle merken

citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-bedrijfswagen-leasen-logo
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Dodge

Vragen over het leasen van de elektrische bedrijfswagen?

Wij helpen je de juiste bedrijfswagen en leasevorm te kiezen.

Neem contact op
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen