Elektrische bestelwagen kiezen?

Elektrische bestelwagens zijn sterk in opkomst. Zo schoon en stil heb je nog nooit met je bus naar je klanten gereden. Wij geloven in elektrisch maar ook in diesel. Het meest belangrijk is dat je als ondernemer de juiste keuze maakt. Want na een half jaartje wisselen is niet eenvoudig.

De bedrijfswagenadviseurs zijn merkonafhankelijk, eerlijk en gevormd door ervaring in de praktijk. We vragen en luisteren voor we adviseren. Lees er over op onze site en bel eens met een adviseur. De meeste dagen zijn we tot 21:00uur prima bereikbaar.

Contact

onze werkwijze

Stap 1

Wij bespreken realistisch de actieradius voor jouw gebruik.

Maak gebruik van onze expertise als het gaat om de impact van het rijden in de winter bij een koud accupakket, vervoeren van een aanhanger, verschil in regionaal verkeer en snelwegtrajecten. En natuurlijk het verschil van de verschillende merken.

Stap 2

We zetten je aan het denken hoe om te gaan met het veelvuldig laden.

Als we weten hoe de dag van de bestuurder er uit ziet kunnen we oplossingen aandragen. Tussentijds laden, AC laden en DC laden toepassen, gewicht besparen met de inrichting of zelfs logistieke veranderingen bespreken.

Stap 3

Als laatste rekenen we de autokosten en energiekosten voor je uit.

Wij zijn zelf ook ondernemer en begrijpen dat je naast een eerlijk advies ook de beste prijs wilt krijgen. Ook dat zien wij als een bijdrage voor onze relatie op lange termijn!

  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij vragen de verschillende offertes op bij deze maatschappijen

Zo kunnen wij aan jou de BESTE DEAL GARANTIE aanbieden voor operationele leasing

lease-plan-logo
athlon-logo
Alphabet-Logo
arval-logo
Logo Beequip


Laat De Bedrijfswagenadviseurs daarom jouw hoofd aannemer zijn. Wij gaan verschillende offertes aanvragen en de beste deal voor je regelen!

Wij letten op de details die er echt toe doen! Alleen dan krijg jij de elektrische bestelauto die je nodig hebt. Een bezoek aan een dealershowroom levert vaan weinig nieuwe inzichten op. Er zijn afspraken met al onze partners en van die grootschalige conditie kan jij profiteren. De auto wordt voor de deur geleverd. Maar ophalen bij ons bedrijf kan ook, zelfs in de avond uren. Veel klanten halen we even op bij het station. Voor onderhoud kan je straks gewoon langs bij een officiële dealer. Ook voor professioneel schadeherstel kun je terecht in jouw eigen regio. Dus ook op de kleine lettertjes is al gelet door ons.

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge

Vragen over elektrische bestelwagens?

Wij helpen het juiste merk te kiezen.

Contact

Benieuwd naar wat wij doen?

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
24 juni 2024

Elektrische bestelwagen kopen of leasen

Elektrische bestelwagen kopen of leasen? Rekenvoorbeelden van een Peugeot e-Expert 2023 We hebben recent geschreven over de netto impact van...

21 mei 2024

Verbruik en range Volkswagen ID. Buzz in de praktijk

Werkelijke range Volkswagen ID. Buzz Onze ID.Buzz range in de praktijk Met veel plezier rijden wij nu enkele tijd in de nieuwe Volkswagen...

23 december 2023

Prijsverschil diesel en energie

Ga ik met een elektrische bedrijfswagen besparen? Wat is verschil in kosten tussen diesel en energie? Een glasheldere rekensom is niet te...