Het laatste nieuws over elektrische bestelwagens en het leasen
Het laatste nieuws over elektrische bestelwagens en het leasen

Elektrische bestelwagen leasen?

Overweeg jij ook een elektrische bestelwagen? Dan ben je er vast al achter dat er net even meer komt kijken dan bij een diesel gestookte bestelwagen aanschaffen. Want daarvan wisten we allemaal wel dat hij 1:10 verbruikt, zo ongeveer 700 kilometer op een tank kon rijden en na 200.000 km de betrouwbaarheid terug liep.

Waarschijnlijk ben je als zelfstandig ondernemer doortastend genoeg om te zien dat de mooie websites van de merken gericht zijn op de verkoop, niet zo zeer op het advies. Bij De bedrijfswagenadviseurs nemen we de aankoop stap voor stap door. Waar bij we realistisch kijken naar obstakels en mogelijkheden van alle merken van elektrische bestelwagens kunnen bespreken. Je weet dan goed wat je verwachten mag en kan je besluit voor elektrisch of toch nog een diesel met overtuiging nemen.

elektrische bestelwagen leasen

onze werkwijze

Stap 1

Wij bespreken realistisch de actieradius voor jouw gebruik.

Maak gebruik van onze expertise als het gaat om de impact van het rijden in de winter bij een koud accupakket, vervoeren van een aanhanger, verschil in regionaal verkeer en snelwegtrajecten. En natuurlijk het verschil van de verschillende merken.

Stap 2

We zetten je aan het denken hoe om te gaan met het veelvuldig laden.

Als we weten hoe de dag van de bestuurder er uit ziet kunnen we oplossingen aandragen. Tussentijds laden, AC laden en DC laden toepassen, gewicht besparen met de inrichting of zelfs logistieke veranderingen bespreken.

Stap 3

Als laatste rekenen we de autokosten en energiekosten voor je uit.

Wij zijn zelf ook ondernemer en begrijpen dat je naast een eerlijk advies ook de beste prijs wilt krijgen. Ook dat zien wij als een bijdrage voor onze relatie op lange termijn!

Meer elektrische bestelwagens van Opel op komst

Opel is al jaren zeer actief betrokken bij de leveringen aan koeriersdiensten, daarom elektrificeren ze in 2021 al hun bestelwagen modellen. Volgend jaar krijgen we de elektrische versies van de Combo en de Movano. Dat kondigde Opel importeur ons vandaag aan . “We zullen in 2021 van elke lichte bedrijfswagen een elektrisch aangedreven versie kunnen aan bieden.”

Nu al wordt de elektrisch aangedreven Opel Vivaro-e aan de eerste koeriersdiensten geleverd. “Elektrificatie is vooral belangrijk in de stadsdistributie”.

De elektrisch aangedreven Opel Movano is een mooie stap in de richting van elektrische mobiliteit voor pakketdiensten in het specifiek. Samen met Groupe PSA en Total heeft Opel een overeenkomst getekend voor een bedrijf dat vanaf 2023 zal opereren als toonaangevende speler in de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige batterijen voor de auto-industrie.

Waarom gaat Volkswagen niet verder met de elektrische Caddy?

Al in 2010 hebben wij de elektrische Caddy gezien, een door ABT ingebouwde elektromotor zou op korte termijn de aardgas versie ui de prijslijst moeten drukken voor wie schoon rijden wou. Nu dik 10 jaar verder is het er nog steeds niet van gekomen.

Waarom gaat Volkswagen nog steeds niet over op een elektrische Caddy? Wij zouden er al klanten voor hebben. We vroegen het na en daar uit blijkt inderdaad dat men bij VW geen noodzaak heeft om van de Caddy nu een elektro-variant te bouwen. Door de huidige dieseltechniek is de Caddy Cargo schoon genoeg om nog even de binnensteden in te mogen.

ID.Buzz

Voor 2022 staat wel de ID. Buzz op het programma, een spectaculaire auto voor het Volkswagens bedrijfswagenteam. VW heeft het er al twintig jaar over een moderne variant van de legendarische Microbus uit de vorige eeuw, maar over twee jaar staat-ie er écht. Niet alleen als personenbus, ook als bestelwagen. Wij hebben hem al gezien vorig jaar op de beurs in Brussel.

  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij vragen de verschillende offertes op bij deze maatschappijen

Zo kunnen wij aan jou de BESTE DEAL GARANTIE aanbieden voor operationele leasing

lease-plan-logo
athlon-logo
Alphabet-Logo
arval-logo
Logo Beequip


Laat De Bedrijfswagenadviseurs daarom jouw hoofd aannemer zijn. Wij gaan verschillende offertes aanvragen en de beste deal voor je regelen!

Wij letten op de cruciale details zodat je precies de bestelauto krijgt die je nodig hebt. Jij hoeft niet meer perse naar de showroom en we besparen je gesprekken met de bankmedewerkers van de leasemaatschappijen. Wij hebben vaste afspraken met onze partners en van die grootschalige conditie ga jij profiteren. De auto wordt netjes voor de deur geleverd. Maar afhalen op ons bedrijf kan ook, zelfs in de avond uren. Voor onderhoud kan je straks gewoon langs bij een officiële dealer. Banden mogen onbeperkt vervangen worden. Voor professioneel schadeherstel kun je terecht in jouw eigen regio. Dus ook op de kleine lettertjes is al gelet.

Bedrijfswagens vergelijken

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge

Vragen over elektrische bestelwagens?

Wij helpen het juiste merk te kiezen.

Contact

Benieuwd naar wat wij doen?

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie