Fiat bedrijfswagen leasen

In de gesprekken die wij met ondernemers hebben en we uitkomen op een betaalbare bedrijfswagen spreken we vaak over FIAT. Dat de Fiat bedrijfswagen leasen voordelig is en het uitrustingsniveau compleet verrast niet.

Dat de betrouwbaarheid en het serviceniveau hoog is laat FIAT al decennia lang zien. Ze domineren als merk bij de verkoop van campers. Net als bij de bestelwagen op de zaak is daar de betrouwbaarheid en landelijke servicegraad van groot belang.

Bekijk ons Fiat aanbod
Fiat talento dubbelcabine
Fiat Doblo compacte bedrijfswagen

Fiat Doblo operational lease

Zowel de Doblo, Talento en Ducato zijn modellen die in productie gedeeld worden met een heel aantal andere merken. Zo werd de Doblo voorheen ook geproduceerd door Opel. Die heeft nu een modernere uitvoering op de markt gebracht maar is niet meer zo ruim als de Doblo nog is. Daarbij komt dat de ervaring van De bedrijfswagenadviseurs is dat FIAT sterk onderscheidend is in hun klant contact. Juist daar waar dit ondergebracht is bij de DAF vrachtwagendealers. Je loopt hier doorgaans geen paleis van een dealerbedrijf binnen, maar branden wel de lichten tot ’s avonds 22:00uur! Een cultuur waar hard werken en oplossingsgerichtheid met hoofdletters wordt geschreven. Wanneer je als ondernemer minder gevoelig bent voor de entree van en garage maar wel geholpen wilt worden als het er om gaat zit je hier goed! Hierdoor is een FIAT bedrijfswagen leasen betaalbaar, betrouwbaar en heb je minimale kans van stilstand binnen jouw bedrijfsvoering omdat je auto in de werkplaats staat.

Fiat Doblo informatie

Fiat Talento operational lease

Waar FIAT als personenwagenmerk het echt van de 500 moet hebben bouwen ze succesvol bestelwagens met de Doblo, Talento en Ducato van klein tot groot. En tegenwoordig ook de spectaculaire pick-up F ullback.  Wist je dat Fiat de Talento in samenwerking bouwt met Renault en Nissan? Daarom kijken wij altijd wie de beste conditie voor ons heeft. Vaak zien we bij Fiat bedrijfswagens leasen een uitvoering waar wel 7 of 8.000 euro aan korting in verwerkt is. Dit zorgt voor een laag leasetarief en gunstige bijtelling!

Fiat Talento informatie
Fiat Talento bedrijfswagen lease
Fiat Ducato bedrijfswagen lease

Fiat Ducato operational lease

Bij De bedrijfswagenadviseurs profiteer je van ons grootschalige inkoopvoordeel op de FIAT Ducato bedrijfswagen lease. De Pro-edition modellen kopen wij zeer scherp in.

Pluspunten: Als alles draait om de laadruimte is de Ducato misschien wel de beste keuze. Een heel lage instap en mooi volume.

Onze tip: Vergis je niet in Fiat. In de camper industrie is dit verreweg het meest verkochte model! En reken maar dat dit niet gelukt was als de betrouwbaarheid niet op orde was. Het mooie van Fiat is ook nog eens dat je bij heel veel DAF truck dealers terecht kan voor het onderhoud. Openingstijden tot ver in de avond en een oplossingsgerichte werkmentaliteit ingegeven door transportondernemers!

Fiat Ducato informatie

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een checklist die ontstaan is uit ervaring. Deze bespreken we altijd even. Ongeacht of we telefonisch contact hebben, je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Doblo, Talento of Ducato. Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Wij helpen je de juiste Fiat bedrijfswagen te kiezen.

Kijk hier voor de modelbrochures;

DobloTalentoDucato

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen