Fiat bedrijfswagen leasen

In de gesprekken die wij met ondernemers hebben en we uitkomen op een betaalbare bedrijfswagen spreken we vaak over FIAT. Dat de Fiat bedrijfswagen leasen voordelig is en het uitrustingsniveau compleet verrast niet.

Dat de betrouwbaarheid en het serviceniveau hoog is laat FIAT al decennia lang zien. Ze domineren als merk bij de verkoop van campers. Net als bij de bestelwagen op de zaak is daar de betrouwbaarheid en landelijke servicegraad van groot belang.

Fiat talento dubbelcabine

Fiat bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Fiat bedrijfswagen te kiezen.

  • Merk onafhankelijk advies
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • Nagedacht over laadvermogen

Populaire Fiat bedrijfswagens

Alle bestelwagens van Fiat zijn populair wanneer de laatste 10cm ruimte voor de lading gewenst is. Ten opzichte van veel andere merken zijn ze net even wat breder en langer. De Doblo is de meest compacte, de Scudo leasen doen ondernemers als ze naast ruimte ook veel comfort wensen. De Ducato is voor koerierswerk zeer geschikt door zijn lage instap.

De leasetarieven verschillen enorm per leasemaatschappij, daarom vergelijken we veel bij Fiat voor de meest lage leasetarieven.

Duidelijk is onze ervaring dat FIAT sterk onderscheidend is in hun klant contact. Juist daar waar dit ondergebracht is bij de DAF of Iveco vrachtwagendealers. Je loopt hier doorgaans geen paleis van een dealerbedrijf binnen, maar branden wel de lichten tot ’s avonds 22:00uur! Een cultuur waar hard werken en oplossingsgerichtheid met hoofdletters wordt geschreven.  Hierdoor is een FIAT bedrijfswagen leasen betaalbaar, betrouwbaar en heb je minimale kans van stilstand binnen jouw bedrijfsvoering omdat je auto in de werkplaats staat.

De wel bekende Fiat Doblo is volledig vernieuwd! Hij is er in 2 lengtes. Je kan hem zelfs elektrisch aangedreven leasen. Dan krijg je een 50kWh accu. Lees snel verder over de nieuwe Fiat Doblo uitvoeringen die er beschikbaar zijn.

Informatie en prijzen

De Fiat Scudo wordt samen met Peugeot en consorten geproduceerd. Veel verschillende lengte maten, veel extra’s en een betaalbare leaseprijs. Populair als dubbel-cabine en de 180pk diesel motor. Er zijn actie modellen beschikbaar.

Informatie en prijzen
fiat bedrijfswagen leasen operational

Een Ducato is er in veel verschillende vormen, maar altijd met voorwielaandrijving. Het is een echt werkpaard. Betrouwbaar! We hebben een actie model beschikbaar met een inkoopkorting van ca. 10.000 euro

Informatie en prijzen

Alles inclusief voor Fiat bedrijfswagens

Als je een Fiat bedrijfswagen gaat leasen zal operationele lease de meeste zekerheid geven én op lange termijn de laagste kosten. Alles is dan inbegrepen, behalve de diesel (of stroom voor de Ducato-e).

Wij voegen daar vaak accessoires aan toe om mee te leasen. We geven advies over  oplossingen ontstaan uit eigen ervaring. Vervolgens zorgen we dat je deze niet alleen mee kan leasen maar ook bij de aflevering al is aangebracht. Ook dit zorgt er voor dat je zo snel mogelijk rijden kan met je nieuwe Fiat bedrijfswagen.

Waarom leasen

Het leasen van een Fiat bedrijfswagen doe je voor een vast maandbedrag inclusief verzekering, belasting, reparaties en onderhoud.

Lees meer

Accessoires leasen

De meeste bestelbussen hebben nog wat aanpassingen nodig om als rijdende gereedschapskist gebruikt te kunnen worden. Alles is dus mogelijk.

Lees meer

Lease uit voorraad

Ook enthousiast over het leasen van een Fiat bedrijfswagen? We kunnen normaal gesproken de uitgezochte auto uit voorraad leveren.

Lees meer

Wij helpen je om bij de juiste zaken stil te staan

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een check die ontstaan is uit ervaring. Deze bespreken we zeker even. Ook als we telefonisch contact hebben. En natuurlijk als je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Doblo, Scudo, Ducato: Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Bel voor advies

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Fiat bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

(klik voor informatie)

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge