Fiat Doblo leasen

Handig voor bijvoorbeeld glasbewassingsbedrijven die 600 kg water in de auto vervoeren en daarom een Fiat Doblo leasen. En het is een nieuw model die vanaf eind 2022 op de markt is. De Doblo laat je het best onderhouden door de truck dealers van Daf en Iveco, dan kan je vaak in de avond terecht.

Ook hebben wij zeer regelmatig een aantrekkelijk actiemodel om als Fiat Doblo leasen te selecteren. Vaak voorzien van geïntegreerde TomTom navigatie, airconditioning, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendesteun, cruise Control en een volledig tussenschot met extra geluidsisolatie.

Bekijk ons Fiat Doblo aanbod
Fiat talento dubbelcabine

Fiat Doblo leasen met accessoires

Onze tip: kies de bumperbeschermplaat wanneer de bumpers in kleur gespoten zijn monteer de laadvloer in de kleur lichtgrijs, zo heb je ook als het buiten wat donkerder is veel licht in de auto. Helemaal wanneer je er een led lamp in laat monteren door ons. Vraag vrijblijvend de leaseprijs aan.

Fiat Doblo leaseprijs

Kom proefrijden en ga daarna de Fiat Doblo leasen?

Als je wilt zetten we er zomaar een ander merk naast. Onze klanten waarderen het dat namelijk dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keus gemaakt wordt.

Als we de uitvoering besproken hebben maken we een vergelijk met de meest succesvolle leasemaatschappijen. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California building in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Ik wil graag een proefrit maken met de Fiat Doblo

Onze Fiat Doblo lease tip:

Laat ons de laadruimte betimmeren met een antislip betonplex vloerplaat en beschermende wandpanelen op de zijwanden. Er zijn sjor-ogen in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed vast kan borgen.

Bekijk in deze video de voordelen van de laadruimte afwerking. Indien gewenst kunnen we op bijzondere aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Brochure Fiat Doblo

Wij helpen je de juiste Fiat Doblo te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Doblo samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge