Fiat Ducato leasen

De Ducato wordt in productie gedeeld met Citroën. De ervaring van De bedrijfswagenadviseurs is dat FIAT sterk onderscheidend is in hun klant contact. Juist omdat dit ondergebracht is bij de DAF vrachtwagendealers willen ondernemers de Fiat Ducato leasen.

Je loopt hier doorgaans geen paleis van een dealerbedrijf binnen, maar branden wel de lichten tot ’s avonds 22:00uur! Een cultuur waar hard werken en oplossingsgerichtheid met hoofdletters wordt geschreven.

Bekijk ons Fiat Ducato aanbod
Fiat Ducato bakwagen leasen
Operationeel leasen duurder

Welke Fiat Ducato zal ik leasen?

Pluspunten: Als alles draait om de laadruimte is de Ducato misschien wel de beste keuze. Een heel lage instap en mooi volume.

Onze tip: Vergis je niet in Fiat. In de camper industrie is dit verreweg het meest verkochte model! En reken maar dat dit niet gelukt was als de betrouwbaarheid niet op orde was.

Kijk hier voor de brochure van de Fiat Ducato

Kom proefrijden met de Fiat Ducato Automaat!

Als je wilt zetten we er gewoon een ander merk naast. Onze klanten waarderen het dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Ik wil graag een proefrit maken met de Fiat Ducato
Fiat Ducato bedrijfswagen leasen

De Fiat Ducato electric komt er aan

Naast het aanbieden van een compleet scala aan versies, zal Ducato Electric ook modulaire opties voor accupakketten hebben. De accupakketten hebben een bereik van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus) en verschillende laadconfiguraties. Alles gecombineerd met indrukwekkende prestaties: snelheid beperkt tot 100 km/u om het energieverbruik te optimaliseren, maximaal 90 kW vermogen en een maximaal koppel van 280 Nm.

Contact ons over elektrisch rijden

Deze 3 vergelijken wij veel met elkaar omdat ze uit dezelfde fabriek komen en vrijwel identiek aan elkaar zijn. Toch is soms de tijdelijke actie van de één net even wat scherper. Of calculeert één van de leasemaatschappijen met een gunstigere restwaarde.

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste zaken stil te staan.

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een checklist die ontstaan is uit ervaring. Deze bespreken we altijd even. Ongeacht of we telefonisch contact hebben, je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Wij helpen je de juiste Fiat Ducato te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Ducato samen te stellen.

Bekijk het Ducato aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge