Ford bedrijfswagen leasen

De oor beschermers mogen af. Als een automerk een aanzienlijk nadeel in zijn imago met zich mee sleept kunnen ze dit maar op één manier oplossen. Door de allerbeste te worden op dit gebied! Een goede reden om een Ford bedrijfswagen leasen te overwegen.

En zo behoort Ford tegenwoordig tot de alle stilste diesel bedrijfswagens die je op dit moment kan leasen. Van Courier, Connect, Custom tot aan de grote Transit. Een goede reden dus om een Ford bedrijfswagen te leasen. Maar er zijn meer goede redenen. Lees hier verder.

Bekijk ons Ford aanbod
Ford transit
beste kleine bestelwagen

Ford Courier operational lease

Desondanks dat wij merk onafhankelijk zijn vinden we dat we prima kunnen vermelden dat de compacte en slimme Courier de allerbeste in zijn segment is.

De ideale bedrijfswagen voor het fijnmazige distributiewerk in de steden. Natuurlijk, voor veel klanten is hij te klein en die lgaan een iets grotere Ford bedrijfswagen leasen zoals de Connect. Maar als wendbaarheid belangrijker is dan laadruimte en je ook gelijk brandstofkosten wilt besparen? Dan is de Courier de beste keuze, geen ander merk levert deze kwaliteit op gebied van comfort en design in de ultra compacte bestelauto.

Ford Courier aanbodFord Courier informatie lezen

Ford Connect operational lease

 De Connect behoort absoluut tot de fijnst rijdende in zijn segment. Lees maar eens onze test! Het interieur is uitzonderlijk stil en er zit een kwalitatief uitstekende stoel in.

Maak de keuze voor een bijrijdersstoel of bankje. Wees realistisch over het zitcomfort op de 3e zitplaats, dit is voor de meeste van onze klanten toereikend voor ritjes tot een half uur. Wil je optimale luxe ervaren?  Neem contact met ons op zodat we een Connect op maat kunnen samenstellen.

Ford Connect aanbodFord Connect informatie lezen
bedrijfsbus leasen top 5
ford-transit-custom-leaseprijzen

Ford Custom operational lease

Qua rij- en zitcomfort doet de Custom niet onder voor een Volkswagen Transporter of Mercedes-Benz Vito terwijl de prijs net wel even wat aantrekkelijker is. Goede reden om de Ford bedrijfswagen te leasen toch?

Juist de trendline heeft een paar fraaie extra’s die elders veel geld kosten. Ook zijn achterdeuren en een bijrijdersbank standaard. Bij enkele leasemaatschappijen kunnen we rekenen met bijna 20% korting op de inzetprijs. Reken maar dat daardoor de een Ford Transit Custom aantrekkelijk wordt.

De Custom is zelfs leverbaar met 2.800 trekgewicht, uniek in zijn klasse. Wil je meer weten over de Custom leasen kijk dan op het aanbod!

Ford Transit Custom aanbodFord Transit Custom informatie lezen

Ford Transit leasen

De Ford Transit-range is modern van uiterlijk, zit en rijdt opmerkelijk comfortabel en is leverbaar met veel uitvoeringsvarianten.

Een vloeiend schakelende automatische versnellingsbak ontbreekt niet in de prijslijst. De grootste Transit is leverbaar voor gebruik met C-rijbewijs en beschikt dan over extreem veel laadvermogen. Wel is er dan ook een tachograaf gemonteerd en de topsnelbegrensd op 90 Km/uur. Wij helpen ondernemers de juiste bestelwagens te selecteren. Lees meer om deze Ford bedrijfswagen te leasen.

Ford Transit aanbodFord Transit informatie lezen
ford-ranger-leasen

Ford Ranger leasen

De Ranger die je bij ons kan leasen staat op grijs kenteken, waardoor de achterbank vervangen is door twee grote opbergvakken.

De Ranger is weliswaar te bestellen als vierzitter op gele kenteken, maar dan betaal je voor een vergelijkbaar model al snel het dubbele.

Moeiteloos pakt de Ranger steile hellingen en weet hij zich zeer behendig over een verregend bospad slingeren. Een ideale bedrijfswagen voor als je vaak op onverhard terrein rijdt dus.

Door onze nauwe samenwerking met de grootste Ranger specialist van het land kunnen we hem helemaal op maat samenstellen. Zoals een opstaptrede,  zwaaibalk, lichtmetalen velgen maar juist ook een uittrekbare laadbodem in de pick-up laadbak behoort tot de mogelijkheden!

Ford Ranger aanbodFord Ranger informatie lezen

Onze Ford bedrijfswagen lease tips

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste zaken stil te staan.

Zo ook of je een stoel of bankje moet bestellen voor bijrijder(s). We hebben een checklist die ontstaan is uit eigen ervaring. Deze bespreken we altijd even. Ongeacht of we telefonisch contact hebben, je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op ’t bedrijf.

Courier, Connect, Custom, Transit of Ranger? Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Advies over de modellen, lease en levering voor de deur!

Wij helpen je de juiste Ford bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen