Ford bedrijfswagen leasen

Vaak de meest ruime bestelwagen. Ze behoren tot de meest comfortabele. De materialen in het interieur zijn kwalitatief zorgvuldig gekozen. Dat alles voor een heel redelijke prijs. Dit is waarom onze klanten een Ford bedrijfswagen leasen.

Per model zijn er een aantal sterke eigenschappen. Zoals het trekgewicht van maar liefst 2.800kg voor de Transit Custom. Overigens dragen alle modellen de naam Transit. Met als 2e naam de aanduiding Courier, Connect of Custom. De XL versie heet “gewoon” Transit.

Ford transit

Ford bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Ford bedrijfswagen te kiezen.

  • Merk onafhankelijk advies
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • Kortingsafspraak importeur Ford

Populaire Ford bedrijfswagens

Bij Ford zijn alle modellen bestelwagens populair. De allerkleinste Courier en de Ranger als pick-up leasen we minder vaak, toch zijn ze uniek in hun segment. Altijd zien we de Connect, Custom en Transit als XL bestelwagen of bakwagen in de wensenlijst van onze klanten om te vergelijken. We beschikken over een scherpe inkoopconditie. Samen met de hoge restwaarde zorgt dit voor een gunstig leasetarief voor Ford bedrijfswagens.

ford transit courier blauw leasen

De Ford Courier is de kleinste bestelwagen die je leasen kan. Dus lekker compact met parkeren en een extreem laag brandstof verbruik. Hij is iets voordeliger per maand dan de Connect.

Informatie en prijzen

Op zoek naar comfort? Een fijn zitpositie voor lange afstanden? Dan is de Ford Connect wellicht de ideale bedrijfswagen voor jouw onderneming. Verkrijgbaar in 2 lengte varianten en als automaat.

Informatie en prijzen

Breder, hoger en robuuster wordt het niet in de klasse van de middelgrote bestelwagens. De Custom dankt zijn populariteit aan gunstige afmetingen, hoge trekgewichten en moderne design!

Informatie en prijzen
ford transit bestelwagen operational lease

In een Transit kan je recht op staan en lange lengtes vervoeren. Toch geeft deze XL bestelwagen het comfort van bijna een personenwagen.

Informatie en prijzen
welke bakwagen heeft het meeste laadvermogen

Enkel-lucht, dubbel-lucht, aandrijving op de vooras of achteras? Het kan allemaal als je de Ford Transit als bakwagen wil gaan leasen.

Informatie en prijzen
ford ranger grijs pick-up leasen

Pick-ups zijn razend populair in de USA. Toch hebben ze in ons vlakke land zeker voordelen te bieden. En het blijft een indrukwekkend model.

Informatie en prijzen

Alles in 1x goed voor Ford bedrijfswagens

Als je eerdaags een Ford bedrijfswagen wilt leasen geeft operationele lease de meeste zekerheid én zeker op lange termijn de laagste kosten. Alles is dan inclusief, behalve de brandstofkosten.

Wij voegen daar onze service aan toe om accessoires mee te leasen. We geven advies over bedrijfswagen leasen uit de praktijk. Vervolgens zorgen we dat je deze niet alleen mee kan leasen maar ook al bij de aflevering zijn aangebracht. Ook dit zorgt er voor dat je zo snel mogelijk kan gaan rijden met je nieuwe Ford bedrijfswagen.

Waarom leasen

Het leasen van een Ford bedrijfswagen betekend een standaard maandbedrag inclusief verzekering, belasting, reparaties en onderhoud.

Lees meer

Accessoires leasen

De meeste bedrijfswagens kunnen wel wat aanpassingen gebruiken om als rijdende gereedschapskist gebruikt te kunnen worden. Alles is mogelijk.

Lees meer

Lease uit voorraad

Ook enthousiast geworden over het leasen van een Ford bedrijfswagen? We kunnen vrijwel altijd een bestelauto uit voorraad leveren.

Lees meer

Onze Ford bedrijfswagen tips bij leasing

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste zaken stil te staan.

Zo ook of je een stoel of bankje moet bestellen voor bijrijder(s). We hebben een checklist die ontstaan is uit eigen ervaring. Deze bespreken we altijd even. Ongeacht of we telefonisch contact hebben, je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op ’t bedrijf.

Courier, Connect, Custom, Transit of Ranger? Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Advies over de modellen, lease en levering voor de deur!

Vraag advies

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Ford bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

(klik op een logo voor informatie)

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge