Ford Transit bakwagen leasen

Wanneer je een Ford Transit bakwagen met laadklep gaat leasen doe je er goed aan stil te staan bij de gewichten. Want er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Wij vergelijken niet alleen gewichten maar ook de leaseprijzen van een bakwagen.

De Ford Transit is zowel leverbaar met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en die laatste met de keuze voor enkel-lucht of dubbel-lucht.

Bekijk de Movano bakwagen
Ford transit
Ford Transit bakwagen leasen

Een Transit chassis-cabine uit voorraad leasen

De Transit met meubelbak opbouw kunnen wij altijd wel uit voorraad leveren. Soms zelfs kant en klaar met laadbak en laadlift.

Toch kiezen veel klanten juist een chassis-cabine waar nog geen opbouw op zit, dan laten we de bak helemaal op maat maken. De levertijd van een Ford Transit bakwagen met laadklep leasen is ca. 6 weken langer als we hem helemaal op maat gaan laten maken.

Transit Bakwagen geeft keuze in dieselmotoren

  • De Transit bakwagen is leverbaar met 105, 130 en 185 pk.

Allemaal 4 cilinders, Bij achterwielaandrijving zouden we die 105pk nooit kiezen. Je vervoert toch een behoorlijk gewicht. De 150 is een mooie. Of juist de 185 pk, deze is waarschijnlijk zelfs nog wat zuiniger.

  • Wielbasis 277 / 314 / 359 / 415 of 515 cm kiezen?

Laat ons weten welke afmeting de opbouw moet hebben, met of zonder laadlift en we bereken de juiste wielbasis voor je.

Stap 1

Alles lezen over de keuze van het type chassis?

Hier lees je eerst alles over laadvermogens, keuze voor de aandrijving. Alles wat je moet weten voor je een chassis bestellen gaat.

Stap 2

Direct naar de leaseprijs van de Ford Transit bakwagen

Er zijn nog al wat technische variaties te maken. We tonen online de leaseprijs van de meest verkochte versie.

Stap 3

Verschillende merken vergelijken

Vergelijk alle merken bakwagens met elkaar. Vergelijk zo ook verschillende aandrijflijnen en gewichten.

Het is voor De bedrijfswagenadviseurs altijd fijn ondernemers hiermee te ondersteunen. Niet alleen op gebied van leasing. Maar juist ook ten aanzien van het chassis zelf! Wil je een zijdeur in de opbouw? En waar? Voor of achter? Misschien een opstapje laten monteren? En de laadlift, wat moet die kunnen tillen? Wil je er een paar lampen op gemonteerd hebben? Of rolstops voor containervervoer?

We kijken tot achter de komma naar de opbouw en het chassis. Precies zoals we naar het gehele leasevoorstel hebben gekeken.

Want wij zijn geen merk-dealer, geen carrosseriebedrijf en ook geen leasemaatschappij. We zijn de specialist op al deze aspecten en onafhankelijk tussenpersoon, alleen zo krijg jij de beste totaal-deal!

Neem nu contact op voor een gratis advies op maat.
iveco daily bakwagen leasen

Ford Transit bakwagen leasen met onderhoud inbegrepen

Een bakwagen krijgt nog al wat werk te verzetten. De kracht die er op de versnellingsbak en motor staat is groot.

Vergelijk het maar eens met je personenauto, als je daar plankgas mee de snelweg op zou rijden. Een extra reden kiezen om te kiezen voor operationele leasing zodat je nooit vervelende onderhoudskosten hebt. Althans niet bij De bedrijfswagenadviseurs, wij staan er ook bij stil dat onderhoud van de laadklep is inbegrepen!

Meubelbak met accessoires leasen?

De Ford Transit is bij uitstek de auto om te kiezen als je niet de hoofdprijs wilt betalen maar wel een hoog niveau van comfort en veiligheid wenst. De auto zelf leent zich er voor om nog een paar accessoires pakketten toe te voegen. Wij kijken binnen ons netwerk of deze auto op voorraad is. Mocht dit niet het geval zijn dan bestellen we een hele nieuwe bij de fabriek. Stuur ons een bericht en we zenden je de optielijst door en bespreken hem samen met je.

Ford Transit bakwagen leasen

Wij helpen je de juiste Ford Transit bakwagen te kiezen. We presenteren er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale chassis met opbouw samen te stellen. Ongeacht het merk, ongeacht jouw vervoerswens!

Bekijk aanbod Transit bakwagen

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen