Ford Transit Connect leasen

In de L1 bestelauto is ruimte voor twee Europallets en materialen tot een lengte van 1.75 meter. De L2 modellen vervoeren probleemloos standaard bouwplaten van 2,44 x 1,22 meter en materialen tot een lengte van 2,15 meter.

Bekijk ons Ford Connect aanbod v.a. 295,- / mnd
Ford transit custom dubbelcabine
ford connect l2 leasen

Als je de Ford Transit Connect gaat leasen

De Connect ziet er niet alleen goed uit maar rijdt misschien wel als beste van alle merken in dit segment. De motor is op vallend stil. Maar ook geluiden van de demping van het onderstel komen minimaal het interieur binnen. De stoelen zitten bovengemiddeld goed. Qua leasebedrag zit de Ford tussen zijn concurrentie in, maar qua rijden voert hij de boventoon!

Onze tip: bespreek met ons op welke hoogte je een bepaalde lengte nodig hebt. Door de cabine scheidingswand heb je zeker niet over de gehele hoogte de maximale lengte beschikbaar. Iets meer budget beschikbaar? Mogelijk wil je dan een Ford Transit Connect leasen met automatische transmissie. De recent verbeterde techniek op basis van een 8-traps automaat zorgt voor een nog betere rij beleving.

Download hier de Connect brochure

Kom met de Ford Transit Connect proefrijden

Omdat we niet aan Ford als merk gebonden zijn hoef je bij ons geen verkoopgesprek te verwachten zoals in een autobedrijf.

Sterker nog, als je wilt zetten we er gewoon een Berlingo of Caddy naast. Onze klanten waarderen het dat we oprecht aanwijzingen geven waar je op kan letten, ook bij het proefrijden. Zodat de allerbeste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoeringen besproken hebben vergelijk wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel mooi de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Proefrit afspraak maken

Transit Connect lease tip;

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste bestelling stil te staan.

Zo ook of je een stoel of bankje kan leasen voor de bijrijder(s). We hebben een checklist die ontstaan is uit onze ervaring. Deze nemen we altijd even door. Ongeacht hoe we hebben

Wij gaan verschillende offertes tegen het licht houden en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Wij helpen je de juiste Ford Connect bedrijfswagen te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Connect samen te stellen. Handgeschakeld of automaat? Wit of een fraaie metallic lak?

Bekijk leaseprijzen

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-v-klasse-dubbel-cabine-test
citroen-jumpy-leasen
opel-vivaro-dubbelcabine-review
peugeot-expert-dubbelcabine
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-dubbelcabine
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen