Ford Transit Courier leasen

Achter het laadschot (verplicht in Nederland) is er ruimte voor één euro-pallet en een laadvermogen van 600 kg. De Ford Transit Courier leasen doe je omdat je beperkte parkeerruimte hebt en representatief wilt komen voorrijden. Je bespaart tevens op de brandstofkosten. De Courier is ca. 20 euro per maand voordeliger dan de Connect. Die laatste rijdt wel iets comfortabeler.

Bekijk ons Ford Courier aanbod
Ford Transit Courier leasen
Ford Transit Courier leaseprijs

Kom proefrijden met de Ford Transit Courier

Als je wilt rijden we er een connect naast, maar dat mag ook een ander merk zijn. Want onze klanten waarderen het juist dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering van de motor helder gemaakt hebben met elkaar wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Proefrit afspraak maken

Ford Transit Courier benzine leasen

De benzinemotor zouden wij kiezen wanneer je niet meer dan 20.000km per jaar rijdt en wanneer CO2 uitstoot een issue kan worden. Voor jouw mobiliteit in de grote steden bijvoorbeeld.

Ford Transit Courier Benzine leasen

Laat ons wel even de laadruimte bekleden met een antislip betonplex vloerplaat en beschermende panelen op de zijwanden links en rechts aanbrengen. Er zitten haken in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed vast kan zetten.

Bekijk in deze video de voordelen van het laadruimte pakket. Indien gewenst kunnen we op maat speciale aanpassing laten aanbrengen in de laadruimte.

Bekijk hier de brochure van de Transit Courier

Wij helpen je de juiste Ford Courier te kiezen. We presenteren er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Courier samen te stellen.

Leaseprijs

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-v-klasse-dubbel-cabine-test
citroen-jumpy-leasen
opel-vivaro-dubbelcabine-review
peugeot-expert-dubbelcabine
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-dubbelcabine
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen