Ford Transit Custom leasen

Met name door zijn breedte, welke 5 cm meer is dan bijvoorbeeld de Fiat Talento en maar liefst 15 cm meer dan de Peugeot Expert.

Bekijk ons Ford Custom aanbod
Ford transit custom dubbelcabine
ford-transit-custom-leaseprijzen

Ford Transit Custom lease

Dankzij de handige en innovatieve doorlaadfunctie passen er bovendien voorwerpen tot 3,4 m lang in (L2-versie), terwijl je de voorste passagiersstoelen nog gewoon kunt gebruiken. Hij heeft de breedste zijschuifdeur van alle voertuigen in zijn segment.

Ford Custom L1 of L2 leasen?

Onze tip: bespreek met ons op welke hoogte je een bepaalde lengte gaat gebruiken. Door het tussenschot in de cabine heb je zeker niet over de gehele hoogte de maximale lengte beschikbaar. En vergeet zeker niet de eenvoudige, maar zeer praktische optie: zeer heldere, energiezuinige LED-lampen voor de laadruimte. Deze zijn van onschatbare waarde wanneer je achter in jouw bestelauto moet zijn.

Lees hier de brochure van de Custom.

Ford Custom leaseprijs
Ford-Transit-Custom-L2-leasen


Laat De Bedrijfswagenadviseurs daarom jouw hoofd aannemer zijn. Wij gaan meerdere offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen!

Wij letten op cruciale details zodat jij exact de bestelbus krijgt die je nodig hebt. Jij hoeft niet meer perse naar de showroom en we besparen je gesprekken met de bankmedewerkers van de leasemaatschappijen. Wij hebben scherpe afspraken met onze partners en van die grootschalige inkoopconditie ga jij profiteren. De auto wordt keurig voor de deur geleverd. Maar afhalen op ons bedrijf kan zeker ook, zelfs in de avond uren. Voor onderhoud kan je straks gewoon langs bij een officiële dealer. De banden mogen onbeperkt vervangen worden. Voor professioneel schadeherstel kan je terecht in jouw eigen regio. Dus ook op de kleine lettertjes is al door onsgelet.

Kom met de Ford Custom proefrijden

Als je wilt plaatsen we er gewoon een ander merk naast. Of we rijden met de Ford naar bijvoorbeeld de Volkswagen dealer. Niets is ons te gek want onze klanten waarderen het dat we oprecht aanwijzingen geven. Juist ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering helder hebben gemaakt vergelijken wij voor jou de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer op een kwartier van Amersfoort en half uurtje van Zwolle.

Ford Transit Custom aanbod

Uitvoeringen Ford Custom leasen

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste zaken stil te staan.

Zo ook of je een stoel of bijrijdersbank zou moeten bestellen. We hebben een checklist die is ontstaan uit onze ervaring. Deze bespreken we graag met je. Ongeacht of we telefonisch contact hebben of we dat wanneer we elkaar ontmoeten in Harderwijk, of bij jou op het bedrijf.

Wij gaan de verschillende offertes vergelijken en de moiste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Wij helpen je de juiste Transit Custom te kiezen. Wij helpen je de juiste Ford Custom bedrijfswagen te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Custom samen te stellen. Handgeschakeld of automaat? Wit of een fraaie metallic lak? We zoeken het graag voor je uit.

Bekijk de leaseprijzen

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-v-klasse-dubbel-cabine-test
citroen-jumpy-leasen
opel-vivaro-dubbelcabine-review
peugeot-expert-dubbelcabine
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-dubbelcabine
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen