Ford Transit Custom shortlease 24 maanden

5 juli 2022


L1 automaat

Van een goede klant hebben wij vernomen dat zijn bus niet meer gebruikt gaat worden. Deze klant gaat het vervoer uitbesteden. Daarom zijn wij in de gelegenheid een auto aan te bieden voor de looptijd van 2 jaar tegen een uitzonderlijk laag bedrag per maand.

526,59 euro per maand, voor 30.000 kilometer tot en met 6 Juli 2024 te rijden.  De actuele kilometerstand bedraagt 46.500, wat betekend dat je er nog 3.500 kilometer gratis bij krijgt.

De eenmalige vergoeding voor het volledige kredietacceptatie traject plus opmaken leasecontracten bedraagt 475 euro ex btw.

contact

Trekgewicht 1.650 kg

Wil je met een aanhanger rijden? Hou er rekening mee dat het trekgewicht 1.650 kg is. Natuurlijk trekt hij eenvoudig grotere gewichten met zijn 130pk dieselmotor.

De lengte van de vloerplaat is 250cm, voor de meeste klanten groot genoeg om helemaal geen trekhaak te gaan gebruiken!

Direct rijklaar

Het aangename van deze bestelwagen is dat de laadruimte al netjes bekleed is. Een vloerplaat, zijwandbescherming plus bindrails met sjorbanden is aangebracht voor de huidige eigenaar.

Er zijn alleen dozen mee vervoert, zelfs de laadruimte is dan nog zo goed als nieuw. Iets wat we bij een stratenmakers- of stukadoors bus wel anders zien.

Het interieur is uitgerust als 3 zitter. Met een volwaardig navigatiesysteem, cruise control, lederen stuurwiel met audio bediening.

Driver Assistance Pack Premium en safety and Comfort Pack 1 Trend is destijds ook besteld.

Contact ons voor tips & advies