Ford Transit leasen

L.2, L3, L4? H2- of H3-dakhoogte? Wij kunnen de Transit zo configureren dat hij voldoet aan de eisen die jouw werk stelt.

Ford Transit leaseprijs voorbeeld
Ford transit

Bel ons voor dit advies

Welke Ford Transit leasen?

Weet dat bij de achterwielaandrijving de instaphoogte hoger is en de laadhoogte ca. 10 cm lager is. Laten we zorgvuldig stilstaan bij het gewenste laadvermogen. En vergeet niet de eenvoudige, maar zeer praktische innovatie: super heldere, energiezuinige LED-lampen voor de laadruimte. Deze zijn van onschatbare waarde wanneer je achter in jouw bestelauto werkt.

laadvermogen ford transit

Kom met de Ford Transit proefrijden

Als je wilt zetten we er gewoon een ander merk naast. Onze klanten waarderen het dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden? De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd bij Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Proefrit afspraak maken

Onze Transit lease tip:

Wij gaan graag de laadruimte bekleden met een antislip betonplex vloerplaat en beschermende wandpanelen. Er zitten ronde sjor-ogen in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er pas echt voor dat je goederen goed vast kan zekeren.

Bekijk in onze eigen video even de voordelen van een laadruimte afwerking in beeld te zien. Indien gewenst kunnen we helemaal op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Kijk hier voor een eerste indruk in de brochure van de Transit

Een Ford Transit leasen inclusief bedrijfswageninrichting

Want wat ga je doen met een bedrijfswagen zonder optimale inrichting van de laadruimte? Waarom zou je voor een lange versie kiezen als je een stap korter kan rijden. En toch een goede inrichting van de laadruimte. Toch al je materiaal mee en veel wendbaarder door het verkeer rijden. Kijk verder in onze video over bedrijfswageninrichting en het leasen daar van.

Bekijk ons lease aanbod Ford Transit

Wij helpen je de juiste Transit bedrijfswagen te kiezen. We presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Transit te stellen.

Leaseprijs Transit L3H2

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge