Iveco bedrijfswagen leasen

Geen bestelwagen is zo nauw verwant met een vrachtwagen als een Iveco Daily. Deze bestelbus houdt bijvoorbeeld net zoals een vrachtwagen in de boordcomputer het aantal draaiuren bij en de wielen zijn niet met vijf maar zes bouten gemonteerd.

Ga je de Iveco bedrijfswagen leasen dan heb je de sterkste bestelwagen straks voor de deur staan!

Iveco daily bakwagen met laadklep

Iveco bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Iveco bedrijfswagen te kiezen.

  • Verstand van bakwagens
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • Nagedacht over laadvermogen

Welke Daily bedrijfswagen leasen?

In zijn zwaarste uitvoering mag de Iveco maar liefst 7 ton op de weg brengen, waarvan 4 ton lading. Dan dien je wel een C rijbewijs te bezitten. Iveco geeft de voorkeur aan een robuust ladder chassis in plaats van een zelfdragende constructie die je elders ziet. Dit geeft aanzienlijk meer technische reserves.

iveco bedrijfswagen leasen

De Iveco Daily is bij uitstek geschikt om hem helemaal bomvol af te laden. Hij is er als bestelwagen en bakwagen. Wel even goed opletten dat we het over de juiste wielbasis hebben. Daar helpen we je mee!

Informatie en prijzen
iveco bak leasen

Lees echt alles over bakwagens in zijn algemeenheid. Krijg volledig inzicht in de verschillende onderstellen en laadvermogens. Leuk en zinvol om onze video’s te bekijken. Bel gerust voor advies voor jouw gebruik.

Alles over bakwagens
iveco bus laadvermogen

Hoe zwaarder de auto hoe meer hij laden kan. In technische zin. Omdat je wellicht onder de 3.500kg wil blijven voor het kenteken kan het laadvermogen op kenteken wel minder zijn. Lees hier hoe het werkt.

Advies laadvermogen

Alles inclusief voor Iveco bedrijfswagens

Als je een Iveco bedrijfswagen wilt leasen krijg je van ons niet alleen een maandbedrag in de offerte.

Door het hogere eigen gewicht zal je bij een BE rijbewijs wel goed stil moeten staan bij de over belading waar je op bekeurd kan worden. Juist omdat dit bedrijfsmatig een economisch delict betreft. Ook de tachograaf plicht is een item bij gebruik van de trekhaak. Als bestelwagenspecialist kunnen wij je merk-onafhankelijk adviseren of een Iveco de beste keuze is. Daar waar anderen vaak bij dit onderwerp afhaken.

Waarom leasen

Het leasen van een Iveco bestelwagen of bakwagen betekend een vast maandbedrag inclusief verzekering, belasting, reparaties en onderhoud.

Lees meer

Accessoires leasen

De Daily is pas echt goed inzetbaar als er nog wat aanpassingen aan uitgevoerd zijn. Via onze leasemaatschappijen weten we dit voordelig mee te leasen.

Lees meer

Lease uit voorraad

Enthousiast over leasen van een Iveco bedrijfswagen? We kunnen vaak de uitgezochte auto uit voorraad leveren. Bel ons voor een offerte.

Lees meer

De bedrijfswagenadviseurs helpen je echt

Zo ook of je een stoel of bank zou moeten bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een checklist die ontstaan is uit onze eigen ervaring. Deze bespreken we bij iedere aanvraag. Ook als we telefonisch contact hebben met klanten.

Bestelwagen of bakwagen? Wij gaan van de Daily verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Neem contact op

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Daily bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge