Iveco bedrijfswagen leasen

Geen bestelwagenis zo nauw verwant met een vrachtwagen als een Iveco Daily. Deze bestelbus  houdt bijvoorbeeld net zoals een vrachtwagen in de boordcomputer het aantal draaiuren bij en de wielen zijn niet met vijf maar zes bouten gemonteerd. Ga je de Iveco bedrijfswagen leasen dan heb je de sterkste bestelwagen straks voor de deur staan!

Bekijk ons Iveco aanbod
Iveco daily bakwagen met laadklep
Iveco daily operationele leasen

Welke Iveco Daily leasen?

In zijn zwaarste uitvoering mag de Iveco maar liefst 7 ton op de weg brengen, waarvan 4 ton lading. Dan dien je wel een C rijbewijs te bezitten. Iveco geeft de voorkeur aan een robuust ladder chassis in plaats van een zelfdragende constructie die je elders ziet. Dit geeft aanzienlijk meer technische reserves.

Iveco Daily meubelbak leasen

Onze tip: Door het hogere eigen gewicht zal je bij een BE rijbewijs wel goed stil moeten staan bij de over belading waar je op bekeurd kan worden. Juist omdat dit bedrijfsmatig een economisch delict betreft. Ook de tachograaf plicht is een item bij gebruik van de trekhaak. Als bestelwagenspecialist kunnen wij je merk-onafhankelijk adviseren of een Iveco de beste keuze is. Wanneer we het hier over eens zijn werken we intensief samen met een 2-tal grote dealergroepen. Zodat we scherp inkopen en veel keuze hebben indien er uit voorraad geleverd dient te worden. Ook het mee leasen van speciale opbouwen en bedrijfswageninrichting kunnen wij als specialist wel aanbieden. Daar waar anderen vaak bij dit onderwerp afhaken.

iveco daily L4 leasen

Waarom zou ik een Iveco Daily leasen?

Zijn cabine is weliswaar goed geïsoleerd maar de motor blijft hoorbaar aanwezig, ook bij constante snelheden. Dat het veercomfort achterblijft ben je geneigd door de vingers te zien, vanwege de veel zwaardere constructie van het onderstel!

De Daily is bij uitstek geschikt om hem helemaal af te laden met een bedrijfswageninrichting. Kijk in onze video hoe je dat kan doen. Wij nemen de kosten mee in het leasebedrag.

Iveco bestelwagen aanbod

Wij helpen je de juiste Daily bestelwagen of chassis-cabine als bakwagen te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen