Landrover bedrijfswagen leasen

De Commercial-uitvoering van de Land Rover Discovery en Discovery Sport is voorzien van een volledig tussenschot achter de voorstoelen. De laadruimte is toegankelijk via de achterklep en de achterportieren. Verder zijn de grijs kentekenvarianten identiek aan de reguliere uitvoeringen. Voor de Discovery Commercial is optioneel een uitneembare vloer leverbaar, waarmee een volledig vlakke laadvloer ontstaat. Daarmee is de laadruimte bijvoorbeeld geschikt voor het meenemen van twee europallets. De laadruimte van de Discovery Sport is geschikt voor één europallet.

De auto’s zijn vrijwel identiek met de personenwagens en bieden veel luxe. De volgende opties zijn bijvoorbeeld leverbaar. Climate-control met vier klimaatzones, inclusief koel-/verwarmfunctie voor de laadruimte. Of kies voor een elektronisch gestuurde luchtvering met hoogteregeling voor het eenvoudig aan- of afkoppelen van een aanhanger.

Andere interessante optie is de elektrisch uitklapbare trekhaak, waarmee afhankelijk van de geselecteerde motor een geremd trailergewicht van maximaal 3.000 tot 3.500 kg mogelijk. Dit kan nog worden uitgebreid met Advanced Tow Assist, dat achteruitrijden met een trailer gemakkelijker maakt.

Bekijk ons Landrover aanbod
Land Rover bedrijfswagen leasen
Land rover defender leasen

De nieuwe Land Rover Defender op grijs kenteken leasen

Ook de nieuwe Land Rover Defender wordt is op de markt gebracht als Commercial. Deze Land Rover Defender Commercial rijdt je als een bedrijfswagen. Dit betekent dat je geen BTW en BPM betaalt. Daarnaast heb je een lagere wegenbelasting. Als ondernemer heb je recht op investeringsaftrek bij de aanschaf van een Land Rover Defender op grijs kenteken.

Bekijk de prijslijst van de nieuwe Land Rover Defender Commercial hier 

Land Rover grijskenteken operational lease

Veel fiscaal voordeel voor het leasen van een ‘grijze’ Landrover

Ten opzichte van de personenwagen uitvoering is de commercial uitvoering gunstig geprijsd doordat je als ondernemer geen BPM en CO2-heffing betaalt. Je profiteert van een lagere motorrijtuigenbelasting en een lagere verzekeringspremie. En dan heb je ook nog recht op investeringsaftrek.

Bekijk onze aanbod Landrover bedrijfswagens

Kom proefrijden met een Landrover bedrijfswagen

Ga eens met de Landrover Discovery of Defender proefrijden. Onze dealer geeft je niet alleen de beste tip’s maar laten je ook de diverse motorvarianten beleven. Als we de uitvoering geselecteerd hebben matchen wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Volgende week even proefrijden?

Maak een proefrit met een Landrover
Land Rover bedrijfswagen leasen

Wij helpen jou de juiste Landrover kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge