Jouw tussenpersoon voor je nieuwe lease auto of leasemaatschappij in Harderwijk
Jouw tussenpersoon voor je nieuwe lease auto of leasemaatschappij in Harderwijk

Harderwijk heeft lease intermediair

Ondernemer in Harderwijk? Dit jaar op zoek naar een nieuwe leaseauto? Wij ontvangen je graag in ons gastvrije California gebouw aan de Deventerweg.

Zodat we je merk-onafhankelijk kunnen adviseren en alles over leasing kunnen vertellen.  Precies zoals een hypotheek adviseur te werk gaat. Of je nu 1 of 5 auto’s zoekt. Ons advies is laagdrempelig, vrij van kosten. De tijd voor een goede bak koffie is onze investering om jou als ondernemer te ontmoeten.

Vraag offerte
opel vivaro beste bestelwagen

Ondernemer in Harderwijk en lease auto nodig?

Want we zitten om de hoek en stappen graag in de auto. Maar wellicht vindt je het veel leuker om eens bij ons in California Harderwijk langs te komen. We kunnen best een paar redenen bedenken.

  1. Luciene van de Coffee lodge heeft de lekkerste koffie van Harderwijk
  2. Een ontspannen informele setting, dat vinden we zelf wel zo prettig
  3. Wie ben jij, wie zijn wij en hoe kunnen we iets voor je doen?
  4. Bijpraten over een auto leasen of wagenparkregels
  5. Bij jou om de hoek, aan de Deventerweg tegen over de Gamma
Gelijk maar even bellen

,,Om goed advies te kunnen geven, zijn we hier de hele dag mee bezig en maken van de bestelwagen onze expertise. We vullen elkaar nu sterk aan: Koen met kennis van financiën en autoleasing en Michel met veel ervaring op het gebied van bestelwagens.

Technische en fiscale kennis
Bij het kiezen van een bedrijfswagen komt veel kijken: technische en fiscale aspecten. De Bedrijfswagenadviseurs helpen ondernemers bij het uitkiezen van het best passende automerk en het meest geschikte model qua grootte, laadruimte, inrichting accessoires en trekkracht. Bij ons krijgt de klant merk onafhankelijk advies. Zo weet je waar je kunt besparen. Ook de fiscale kennis over de wetgeving is bij ons aanwezig.
De opkomst van elektrische bestelwagens maakt het nog veel complexer en het advies nog belangrijker.

Een adviesgesprek bij De Bedrijfswagenadviseurs is kosteloos. ,,Veelal wordt ons ook de daadwerkelijke levering van de auto gegund, al dan niet via een leasecontract. Daarin zit ons verdienmodel. Door grootschalige inkoop is de klant alsnog fors voordeliger uit. We werken intensief samen met veel landelijke, maar bovenal regionale dealers.

,,We zijn normale mannen en willen niet het slimste jongetje van de klas uithangen. We zijn bloedserieus als het moet en leuk als het kan. Daarbij hoort een ontspannen en eerlijke sfeer en die vinden we terug op deze locatie.

We communiceren enthousiast en laagdrempelig – ook via WhatsApp. Ondernemers zijn altijd welkom bij ons om hun vraag kenbaar te maken. Er is bijna altijd gelegenheid om aan te komen voor een kop koffie en een goed gesprek.

michel en Koen voor de nieuwe bedrijfswagen

Vragen over elektrische bedrijfswagens?

Maak samen met ons de stap naar de toekomst!

Alles over elektrische bestelwagens

Benieuwd naar wat wij doen?

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen
Review 1
Waar vindt je de laagste prijs én de meest uitgebreide service? Michel en zijn team maakte het waar door alle details uit handen te nemen. Best een uitdaging voor vervoer van onze chocolade artikelen. Een aanrader, zeker voor vervanging van een wagenpark.
Voor Jou! chocolade – Willy Wildenborg
Review 2
Wat een fijn professioneel bedrijf. Van a tot z alles goed geregeld. Eerlijk en goed advies. Ze zijn altijd bereikbaar en luisteren goed naar je wensen. Michel bedankt, mijn auto is helemaal zoals ik had gehoopt met de verlaging en zwarte 18"velgen!
Paul Hilgeman – Timmer- en montagebedrijf Hilgeman
Review 3
Alle twijfel weggenomen welke elektrische bus we moesten kiezen. Advies over leasevorm, subsidie én het accupakket is goed uitgedacht door de mannen van De bedrijfswagenadviseurs!
Peter Gerards – AB dienstverlening
Review 4
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe bedrijfswagen, kwam ik in gesprek met Debedrijfswagenadviseurs.nl. Na de eerste afspraak meteen al een goed gevoel bij dit bedrijf. Zij hebben mij goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Ford Transit. Al het contact verliep snel en soepel. Echt een bedrijf wat service, vakkennis en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
Gerwin Troost – GT interieurbouw