Jouw tussenpersoon voor je nieuwe lease auto
Jouw tussenpersoon voor je nieuwe lease auto

Harderwijk heeft lease intermediair

Ondernemer in Harderwijk? Dit jaar op zoek naar een nieuwe leaseauto? Wij ontvangen je graag in ons gastvrije California gebouw aan de Deventerweg.

Zodat we je merk-onafhankelijk kunnen adviseren en alles over leasing kunnen vertellen.  Precies zoals een hypotheek adviseur te werk gaat. Of je nu 1 of 5 auto’s zoekt. Ons advies is laagdrempelig, vrij van kosten. De tijd voor een goede bak koffie is onze investering om jou als ondernemer te ontmoeten.

Vraag offerte
leasemaatschappij elektrische bedrijfswagens

Ondernemer in Harderwijk en lease auto nodig?

Want we zitten om de hoek en stappen graag in de auto. Maar wellicht vindt je het veel leuker om eens bij ons in California Harderwijk langs te komen. We kunnen best een paar redenen bedenken.

  1. Luciene van de Coffee lodge heeft de lekkerste koffie van Harderwijk
  2. Een ontspannen informele setting, dat vinden we zelf wel zo prettig
  3. Wie ben jij, wie zijn wij en hoe kunnen we iets voor je doen?
  4. Bijpraten over een auto leasen of wagenparkregels
  5. Bij jou om de hoek, aan de Deventerweg tegen over de Gamma
Gelijk maar even bellen

Wij zijn Michel van de Scheur (49) uit Harderwijk en compagnon Koen Versteeg (37) uit Werkhoven. Koen met kennis van financiën/accountancy en autoleasing, was al eerder ondernemer in de autoleasebranche. En Michel is voor veel ondernemers in Harderwijk geen onbekende.

Met name omdat we zagen dat ondernemers behoefte hebben aan onafhankelijk advies voor de juiste bedrijfswagen’’

,,Om goed advies te kunnen geven, zijn we hier de hele dag mee bezig en maken van de bestelwagen onze expertise. We vullen elkaar nu sterk aan: Koen met kennis van financiën en autoleasing, ik met veel ervaring op het gebied van bestelwagens’’, aldus Van de Scheur, die al 25 jaar werkte bij dealerbedrijven in de regio.

Technische en fiscale kennis
Bij het kiezen van een bedrijfswagen komt veel kijken: technische en fiscale aspecten. De Bedrijfswagenadviseurs helpen ondernemers bij het uitkiezen van het best passende automerk en het meest geschikte model qua grootte, laadruimte, inrichting accessoires en trekkracht. ,,Bij ons krijgt de klant merk onafhankelijk advies. Zo weet je waar je kunt besparen. Ook de fiscale kennis over de wetgeving is bij ons aanwezig.’’
De opkomst van elektrische bestelwagens maakt het nog veel complexer en het advies nog belangrijker. ,,De combinatie van het gewicht van de lading met een groot accupakket van 500-600 kilo heeft bijvoorbeeld invloed. Het overbeladen van een bedrijfsauto van de zaak betekent volgens de wetgever oneerlijke concurrentie en een economisch delict. Een bekeuring varieert van 2200-10.000 euro’’, weet Van de Scheur.
,,We nemen dat zeker mee in ons advies, maar ondernemers zijn het meest geholpen doordat we meedenken voor een auto waar je straks voor werk het meest gelukkig van wordt: efficiënt werken, genoeg laadruimte en een slimme financieringsvorm, kortom: achteraf geen verrassing in het gebruik van de auto.

Een adviesgesprek bij De Bedrijfswagenadviseurs is kosteloos. ,,Veelal wordt ons ook de daadwerkelijke levering van de auto gegund, al dan niet via een leasecontract. Daarin zit ons verdienmodel. Door grootschalige inkoop is de klant alsnog fors voordeliger uit. We werken intensief samen met veel landelijke, maar bovenal regionale dealers. Vaak is in samenspraak met de dealer een proefrit mogelijk.

De Bedrijfswagenadviseurs hebben bewust gekozen voor een ruimte in het gebouw California aan de Deventerweg, waar ze per 1 september gevestigd zijn. ,,We zijn normale mannen en willen niet het slimste jongetje van de klas uithangen. We zijn bloedserieus als het moet en leuk als het kan. Daarbij hoort een ontspannen en eerlijke sfeer en die vinden we terug op deze locatie. We communiceren enthousiast en laagdrempelig – ook via WhatsApp. Ondernemers zijn altijd welkom bij ons om hun vraag kenbaar te maken. Er is bijna altijd gelegenheid om aan te komen voor een kop koffie en een goed gesprek.

Vragen over je bedrijfswageninrichting?

Wij helpen je de juiste inrichting te kiezen.

Contact

Benieuwd naar wat wij doen?

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-v-klasse-dubbel-cabine-test
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel-combo-leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen