MAN TGE bedrijfswagen leasen

Hiermee is ook de MAN TGE één van de meest moderne en best rijdende bestelbussen in het segment waar stahoogte een veel gehoord argument is qua afmeting. Natuurlijk is er voor iedere beroepsgroep een TGE te vinden. Met extra laadvermogen, een langere wielbasis, een zwaardere motor of automatische versnellingsbak. Maar ook als auto-transporter, koelauto, taxi of pick-up.

MAN TGE bakwagen lease

M.A.N. bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste M.A.N. bedrijfswagen te kiezen.

tge leasen bedrijfsbus zakelijk

MAN TGE leasen inclusief onderhoud

Waarom je volgens ons een MAN zou moeten kopen in plaats van een Volkswagen? Met een truck-dealer in de regio ben je vaak ook in de avond uren welkom voor onderhoud aan jouw bus.

Waarom leasen

Het leasen van een M.A.N. bedrijfswagen betekend een vast maandbedrag inclusief verzekering, belasting, reparaties en onderhoud.

Lees meer

Accessoires leasen

De meeste TGE bedrijfswagens hebben nog wat aanpassingen nodig om als rijdende gereedschapskist gebruikt te kunnen worden. Alles is mogelijk.

Lees meer

Lease uit voorraad

Ook enthousiast over het leasen van een M.A.N. bedrijfswagen? We kunnen vrijwel altijd de uitgezochte auto uit voorraad leveren.

Lees meer

MAN eTGE electric leasen

De MAN TGE is ook 100% elektrisch Met de eTGE zet MAN een belangrijke stap op weg naar zero emissie in stedelijke gebieden. Zo kan je de milieu zone weer in rijden.

Deze bedrijfswagen heeft een actieradius van maximaal 160 km en een laadvermogen van 3,5t en is leverbaar met standaard wielbasis en hoog dak. De MAN eTGE heeft een elektromotor met een vermogen van 110 kW/136 pk die de voorwielen aandrijft. Het maximale koppel van 290 Nm is altijd beschikbaar, met een prima rijgedrag als resultaat. De topsnelheid bedraagt 90 km/u. Het laden van de accu’s kan bij een 40 kW-laadstation, daar zijn de accu’s van de eTGE in 45 minuten te laden tot 80%. Bij gebruik van een wallbox duurt het volledig laden van de accu’s circa 5,5 uur en bij gebruik van een reguliere 230V-aansluiting 9 uur.

Vertel mij meer over elektrische bedrijfswagens
MAN Bedrijfswagen leasen

Bel ons gerust voor dit advies

Een M.A.N. TGE leasen inclusief bedrijfswageninrichting.

Want wat ga je doen met een bestelbus zonder optimale inrichting van de laadruimte? Waarom zou je voor een lange versie kiezen als je een stap korter kan rijden. En toch een goede inrichting van de laadruimte. Toch al je materiaal mee en veel wendbaarder door het verkeer rijden.

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw M.A.N. bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge