Elektrische MAN E-TGE leasen

Rijden met de MAN E-TGE is genieten. Niet alleen omdat de decibelmeter zelfs bij 80 km/h amper boven de 65 decibellen uitkomt, maar vooral omdat het heerlijk rijdt. De auto ligt, mede door de plaatsing van de batterijen, als een blok op de weg. Er komt echter meer kijken bij het leasen van een elektrische MAN E-TGE. Lees hier verder.

Bekijk ons aanbod van de E-TGE
MAN TGE bakwagen lease
MAN E-TGE leasen

Eigenschappen van de MAN E-TGE

MAN E-TGE

Het laadvermogen van de MAN E-TGE ligt op 1000 kilogram. Samen met het eigen gewicht van 2500 kilo komen kom je dan op 3500 kg totaalgewicht. Meer laadvermogen nodig? Dat kan. Er is ook een E-TGE met een totaalgewicht van 4,2 ton. Het laadvermogen is dan naar circa 1800 kg. Door een speciale regeling kan je aanvragen om een 4,2 ton elektrische bestelwagen toch met B-rijbewijs te rijden. Bij het RVO kan je dit regelen. Er zijn voorwaarden aan verbonden die je daar kan opvragen. Goed om te weten als je een 4,2 ton’s MAN E-TGE gaat leasen.

Laden en actieradius van de MAN E-TGE

Dus niet voor de snelweg, doe je dat wel? Dan zal je zien dat de kilometers actieradius hard aftellen.

Een stukje kan altijd. En de snelweg oprijden gaat dankzij het constante koppel van 290 Nm snel genoeg voor soepel invoegen met een maximumsnelheid van 90 km/h.  Op de landelijke route en in de stad is de elektrische bestelwagen in zijn element.

 

Als je de E-TGE koppelt aan het normale stroomnet thuis, met een AC 3,6 kW gewone stekkeraansluiting, zal je ongeveer 10 uur wachten tot de accu’s vol zijn. Met een AC 7,2 kW aansluiting, te vinden op de meeste laadpalen, ben je nog vijf uur kwijt. Snel laden is de beste optie: dan zit in 45 minuten het accupakket weer voor 80 procent vol.

Het is de kunst om tussendoor te laden wanneer je kan. Aan de paal of gewoon op het bedrijf. Als je 5 x 50km kan laden kom je wel tot 250 kilometer. En dat voor slechts ca. 9 cent per Kw.

Een laadpaal is met subsidie aan te schaffen of kan je bij ons leasen. Soms lukt het om de investering zelfs volledig terug te verdienen door de laadpaal met je omgeving te gaan delen. Wij staan in verbinding met een expert op gebied van het organiseren, aansluiten en gebruiken van de laadpaal.

voorraad elektrische bestelbus
MAN E-TGE leaseprijs

Kom eerst proefrijden met de MAN E-TGE

Wij kunnen een MAN E-TGE leasen maar gaan veel verder dan dat. Dus nodigen we je uit voor een uitgebreide proefrit. We zijn er van overtuigd dat we jou als ondernemer moeten helpen de juiste keuze te maken. Onze klanten waarderen het dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Wil je meerdere dagen proefrijden? Hier denken we graag in mee.

De bedrijfswagenadviseurs zijn merk onafhankelijk en gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen in de driehoek Apeldoorn- Amersfoort en Zwolle.

Ik wil graag een proefrit maken met de MAN E-TGE

Onze E-TGE lease tip:

laat ons een vloerplaat aanbrengen en beschermende panelen op de zijwanden aanbrengen. Er zitten vastzet ogen in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed vast kan zekeren.

Bekijk in onze video om de verschillende opties van een laadruimte afwerking in beeld te zien. Als je wilt kunnen we op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Wij helpen je de juiste E-TGE te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale E-TGE samen te stellen.

Bekijk de leaseprijs

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen