MAN TGE leasen

De MAN TGE is er namelijk in nog al wat verschillende uitvoeringen. Hij wordt samen met de Volkswagen Crafter geproduceerd. De TGE L1H1 is op de milimeter gelijk aan de Crafter L3H2.

Bekijk ons aanbod van de MAN TGE
MAN TGE bakwagen lease
laadvermogen-bestelbus

Eigenschappen van de MAN TGE

Voor de lengte van de vloer in de laadruimte kan een keuze gemaakt worden tussen 345 cm, 430 cm of 480 cm. De inwendige hoogte is 176 cm, 192 cm bij de versie met het hoge dak of 218 cm als je het extra hoge dak gaat bestellen.

102, 122, 140 of 177 pk

De nieuwste generatie Euro 6 2.0-liter turbo­ dieselmotoren van de MAN TGE voldoen aan de strengste verbruiks- en milieu waarden. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn is de motorkeuze beschikbaar. Zo is bijvoorbeeld de 102 pk versie alleen te bestellen bij voorwielaandrijving en de 122 pk alleen bij achterwielaandrijving met dubbel-lucht wielmontage.

Als je de TGE wilt laten uitvoeren met een 3,5 ton trekhaak dan is het een vereiste dat de dealer een specifieke overbrenging voor in de achteras mee gaat bestellen. Hier is geen meerprijs op van toepassing. Wij zullen dit tijdens de bestelling monitoren. Iets wat een leasemaatschappij zelf niet doet!

De bedrijfswagenadviseurs staan voor je klaar om de juiste motorisering en trekgewicht te selecteren, zodat straks bij de levering alles klopt “als een bus”.

contact
MAN E-TGE leaseprijs

Kom eerst proefrijden met de MAN TGE

Wij kunnen net als iedereen een MAN TGE leasen maar gaan veel verder dan dat. Dus nodigen we je uit voor een uitgebreide proefrit. We zijn er van overtuigd dat we jou als ondernemer moeten helpen de juiste keuze te maken. Onze klanten waarderen het dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Wil je meerdere dagen proefrijden? Hier denken we graag in mee.

De bedrijfswagenadviseurs zijn merk onafhankelijk en gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer.

Ik wil graag proefrijden met de MAN TGE

Onze TGE lease tip:

Ga in ieder geval de laadruimte bekleden met een antislip betonplex vloerplaat en beschermende wandpanelen. Er zitten sjor-haken in de vloer maar een rail op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed vast kan zekeren.

Bekijk in onze video om de verscheidene voordelen van een laadruimte afwerking in beeld te zien. Indien gewenst kunnen we altijd op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Bekijk de technische specificaties in deze link.

Wij helpen je de juiste TGE te kiezen. We presenteren er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale TGE samen te stellen. Ook voor een bakwagen, kipper of personenbus.

Bekijk de leaseprijs

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen