Maxus bedrijfswagen leasen

Maxus bestelwagens lease je het beste bij De bedrijfswagenadviseurs omdat wij van de meest gekozen leasemaatschappijen alle prijzen inzichtelijk hebben. Voor de eDeliver 3 en 9 mag je een comfortabel rijdende bestelwagen verwachten, zeker als je de 9 als Maxus bedrijfswagen leasen overweegt.

De ervaring bij De bedrijfswagenadviseurs is dat klanten een Maxus bedrijfswagen leasen om klaar te zijn voor de zero-emissie zones in 2025. We werken samen met de ervaren dealerbedrijven voor het onderhoud, zodat je dat in elke regio kan uitvoeren op de kosten van de leasemaatschappij.

Maxus bedrijfswagen leasen

Maxus bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Maxus bedrijfswagen te kiezen.

  • Merk onafhankelijk advies
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • Nagedacht over laadvermogen

Populaire Maxus bedrijfswagens

Alle kleine en middelgrote bedrijfswagens van Maxus zijn bezig met een opmars. De e-Deliver9 is de Maxus waar wij het beste gevoel bij hebben omdat hij qua techniek heel veel te bieden heeft.

De Maxus eDeliver9 is verkrijgbaar met een 52, 72 of 89 kWhg accupakket, de motor heeft altijd 310Nm kracht en beschikt over een 11 kW 3-fase lader of de mogelijkheid om met max. 80kW te snelladen.

Informatie en prijzen

Eerst meer lezen over algemene zaken van elektrische bestelwagens? Hoe je met het accupakket omgaat, wat de kosten van energie zijn en wat er actueel is op gebied van lokale en landelijke subsidies?

Elektrisch rijden

De Maxus kan je bij de dealer bestellen maar is de specialist voor het leasecontract? Lees waar wij sterk in zijn en waarom klanten bij ons het leasecontract en de bus zelf bestellen! Aflevering bij jou op het bedrijf.

over ons

Alles inclusief voor Maxus bedrijfswagens

Als je een Maxus bedrijfswagen wilt leasen geeft operationele lease de meeste zekerheid én op lange termijn de laagste kosten. Alles is dan inclusief, behalve de brandstof.

Wij voegen daar onze service aan toe om accessoires mee te leasen. We geven advies over slimme oplossingen ontstaan uit eigen ervaring. Vervolgens zorgen we dat je deze niet alleen mee kan leasen maar ook bij de aflevering al zijn aangebracht. Ook dit zorgt er voor dat je zo snel mogelijk kan gaan rijden met je nieuwe Maxus bedrijfswagen.

Waarom leasen

Het leasen van een Maxus bedrijfswagen betekend een vast maandbedrag inclusief verzekering, belasting, reparaties en onderhoud.

Lees meer

Accessoires leasen

De meeste bedrijfswagens hebben nog wat aanpassingen nodig om als rijdende gereedschapskist gebruikt te kunnen worden. Alles lijkt mogelijk.

Lees meer

Lease uit voorraad

Ook enthousiast over het leasen van een Maxus bedrijfswagen? We kunnen vrijwel altijd de uitgezochte auto uit voorraad gaan leveren.

Lees meer

De bedrijfswagenadviseurs helpen je om bij de juiste zaken stil te staan

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een check die ontstaan is uit ervaring. Deze bespreken we zeker even. Ook als we telefonisch contact hebben. En natuurlijk als je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Berlingo, Jumpy of Jumper. Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Neem contact op

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Maxus bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen