MB E-Citan gaat elektrisch in 2021

16 november 2020


Nieuwe elektrische kleine bestelwagen van de toekomst.

Veel van onze klanten kijken er al naar uit, de nieuwe Mercedes-Benz Citan electric! In 2021 wordt hij leverbaar. Dat meldt Mercedes-Benz ons vandaag.

In de tweede helft van 2021 staat de nieuwe Citan in de showroom.

Mercedes Citan electrisch

Omdat deze wel elektrisch leverbaar wordt!

Natuurlijk is die andere bestelwagen van de andere Duitse merk nog veel populairder. Maar die komt voorlopig niet met een elektrisch aangedreven motor. Van de Citan verwachten we op gebied van lage kosten een unieke auto!

Daarnaast zal hij nog heerlijk rijden ook.

(Bron afbeeldingen: Autoweek)

Mercedes-Benz Citan electric
Mercedes-Benz eCitan leasen

De grootste autokosten nu reduceerbaar?

Een elektrische auto hoeft amper stroomkosten met zich mee te brengen. Zakelijk kost 1 kW minder dan 10 cent, heb je zonnepanelen dan zijn de energiekosten te verwaarlozen. Anders dan bij een diesel! Ook de wegenbelasting is voorlopig niet aan de orde.

De grootste kostenpost was nog altijd de afschrijving. Niet omdat de restwaarde zo laag is maar de investering zo hoog. Nu er ook een compacte bestelwagen komt met elektromotor zal de investering fors lager zijn. Reken dan nog eens met diverse subsidie mogelijkheden en kom er achter dat hij wel eens voordeliger dan een diesel kan zijn!

Mercedes-Benz Citan-E leasen
Lees alles over elektrische bestelwagens

Operationele lease voor Citan geeft laagste kosten

Klanten die een elektrische Citan gaan leasen zullen hun maandlasten fors zien dalen. Zodra wij de prijzen van de importeur hebben ontvangen kunnen we er een offerte maken. Neem gerust vast contact op. Dan vertellen we al vast meer over elektrische bestelwagens en het leasen hiervan.

Meer over leasen
2021-citan-leasen