Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen

De mensen op de fabriek hebben een enorme toewijding om alles te perfectioneren. Michel heeft bij dit merk 10 jaar lang in de keuken mogen kijken en kan je er alles over vertellen. Een merk wat nooit concessies heeft gedaan bij de ontwikkeling van de producten en een onwaarschijnlijk divers modellen programma levert. Met name de optielijst van de Mercedes-Benz Sprinter is ongekend lang. Ga je een Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen kiezen we samen de juiste uitvoering.

Bekijk ons Mercedes-Benz aanbod
mercedes-benz eCitan leasen
mercedes sprinter bakwagen leasen actie

Mercedes bedrijfswagen leasen, regelmatig voordeliger dan gedacht.

Maar juist door de hoge restwaarde en de lage onderhoudskosten kunnen we met een leaseprijs rekenen die heel aantrekkelijk is. Reken maar dat jouw klanten zien dat je oog hebt voor kwaliteit. Mocht er onverwachts toch een bezoek aan de werkplaats nodig zijn kan je hier vaak tot ver in de avonden terecht.

Mercedes-Benz Citan operationele lease

De Citan is de enige Mercedes-Benz bestelwagen die je kan leasen welke niet door Mercedes-Benz zelf geproduceerd wordt.

Het uiterlijk is al een tijdje niet meer supermodern. Aan de andere kant kent de Citan ook geen hogere prijs dan zijn concurrenten. Je komt toch voor rijden met een Mercedes-Benz logo in de grille en rijdt een bestelwagen die op gebied van betrouwbaarheid zelden verslagen wordt. De Mercedes-Benz Citan leasen is een slimme keuze en je rijdt straks echt een auto ingericht op werken, niet primair op comfort.

Mercedes Citan aanbod
mercedes-benz citan

Mercedes-Benz Vito operationele lease

Daarentegen is de Vito een echte Mercedes-Benz. Geproduceerd in het Portugese Vitoria. Vanaf het eerste moment dat we de Vito in de showroom kregen in 1996 was het direct de meest populaire bestelwagen, aldus Michel. De verkoop liep tot aan het vernieuwde model in 2003 als zoete broodjes. De rijkwaliteiten en stoere uiterlijke kenmerken als van een personenwagen maakte het tot een uniek product. De jaren daarna had de Vito volgens velen een te lief uiterlijk en een wat Japans-achtig design. De huidige Mercedes-Benz Vito is gewoon weer een hele dikke bedrijfswagen met de juiste proporties. De zwaardere motoren zijn door Mercedes-Benz in eigen huis ontwikkeld en geven de meeste kracht en betrouwbaarheid.

Mercedes Vito aanbod

Mercedes-Benz Sprinter operational lease

En De Sprinter kent ook nog 3 verschillende hoogtes en 7 verschillende onderstellen qua laadvermogen. Samen met de ongekend vele mogelijkheden voor speciale accessoires en maatwerk oplossingen heb je eerder de verkeerde dan de juiste Sprinter besteld. Bestel je de verkeerde achteras overbrenging mis je ineens 700 kg trekgewicht op kenteken. Dat gaan wij bij De bedrijfswagenadviseurs voorkomen! Naast het organiseren van het meest scherpe leasetarief natuurlijk.

Voorbeeld leasetarief Sprinter
Mercedes bestekwagen leasen met onderhoud

Zo ook of je straks een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben zelf een checklist die ontstaan is uit onze jarenlange ervaring. Deze bespreken we altijd met onze klanten. Ongeacht of we nu telefonisch contact hebben of dat je ons in Harderwijk bezoekt, maar ook wanneer wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Citan, Vito of Sprinter leasen?. Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Wij helpen je de juiste bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het Mercedes aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen