Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen

Bij De bedrijfswagenadviseurs is ook dit een merk waar we alles van weten. De betrouwbaarheid zorgt er voor dat we vaak Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen.

De mensen op de fabriek hebben een enorme toewijding om alles te perfectioneren. Michel heeft bij dit merk 10 jaar lang in de keuken mogen kijken en kan je er alles over vertellen.

Een merk wat nooit concessies heeft gedaan bij de ontwikkeling van de producten en een onwaarschijnlijk divers modellen programma levert. Met name de optielijst van de Mercedes-Benz Sprinter is ongekend lang. Ga je een Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen kiezen we samen de juiste uitvoering.

mercedes-benz

Mercedes-Benz bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Mercedes-Benz bedrijfswagen te kiezen.

  • Onderbouwd technisch advies
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • 100% kennis van Mercedes-Benz

Populaire Mercedes-Benz bedrijfswagens

Alle bestelwagens van Mercedes-Benz zijn er op gerichte om de beste te zijn. Of dit ook zo is zal afhankelijk zijn van wat jij belangrijk vindt. Wij weten dat in een telefoongesprek goed te bespreken. Heb je jouw zinnen gezet op een Mercedes-Benz te leasen dan gaan wij voor je kijken hoe ver we de leaseprijs kunnen terug brengen naar het niveau van de andere merken.

mercedes bedrijfsbus leasen

Vooruitlopend op de nieuwe Mercedes-Benz Citan durven we al te voorspellen dat dit een compacte “Benz” is die succesvoller zal worden dan ooit te voren! Hij komt in Q4- 2021. Ook elektrisch.

Informatie en prijzen
mercedes vito operational lease

De Vito, geproduceerd in Vitoria (Spanje) gaat alleen nog maar een achterwiel aangedreven versie produceren. Qua afmetingen is hij net iets compacter dan bijvoorbeeld een Ford.

Informatie en prijzen
mercedes sprinter operational lease

De Sprinter is een vaak gekozen bestelwagen voor o.a. koeriers vanwege zijn lage leaseprijs en vierkante laadruimte. De korte versie is wendbaar is grote steden en biedt toch veel ruimte.

Informatie en prijzen

Alles voor Mercedes-Benz bedrijfswagens

Als je een Mercedes bedrijfswagen wilt leasen dan zal operationele lease de meeste zekerheid geven én op langere termijn de laagste kosten. Alles is dan inbegrepen, behalve de brandstof.

Wij voegen daar onze kostenvrije service aan toe om accessoires mee te gaan leasen. We geven advies over doordachte oplossingen ontstaan uit eigen ervaringen met bedrijfswagen leasen. Vervolgens zorgen we dat je deze niet alleen mee kan gaan leasen maar ook bij de aflevering al zijn aangebracht door onze leveranciers. Ook dit zorgt er voor dat je zo snel mogelijk kan gaan rijden met je nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagen.

Waarom leasen

Het leasen van een Mercedes-Benz bedrijfswagen betekend een vast maandbedrag inclusief verzekering, belasting, reparaties en onderhoud.

Lees meer

Accessoires leasen

De meeste bedrijfswagens hebben nog wat aanpassingen nodig om als rijdende werkplaats gebruikt te kunnen worden. Alles is mogelijk.

Lees meer

Lease uit voorraad

Ook enthousiast over het leasen van een Mercedes-Benz bedrijfswagen? We kunnen regelmatig de uitgezochte auto uit voorraad leveren.

Lees meer

De bedrijfswagenadviseurs helpen je om bij de juiste zaken stil te staan

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een “gouden” check die is ontstaan uit ervaring. Deze bespreken we zeker even. Ook als we telefonisch contact hebben met klanten.

Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur bij jouw bedrijf!

Contact ons voor tips & advies

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Mercedes-Benz bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

(klik op logo’s voor informatie)

citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
mercedes-benz-e-citan-leasen
fiat-logo
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge