Mercedes-Benz Citan leasen

De Mercedes-Benz Citan is vanaf € 318,- all-inn die bestelwagen die niet door Mercedes-Benz zelf gebouwd wordt. Het uiterlijk is weliswaar al een tijdje niet meer supermodern. Daardoor kent de Citan geen hogere prijs dan zijn concurrenten. Je komt toch mooi voorrijden met een Mercedes-Benz. En je rijdt een bestelwagen die op gebied van betrouwbaarheid zelden verslagen wordt door een concurrent.

Ga je de Mercedes-Benz Citan leasen dan rij je binnenkort de auto die gericht is op werken, niet zo zeer op luxe. Als je wilt kunnen wij ook eerst een proefrit organiseren. Zodat je zelf kan ervaren hoe comfortabel de Citan in de praktijk is.

Bekijk ons Citan aanbod
mercedes-benz eCitan leasen
Mercedes Citan voor koeriersdient leasen

Mercedes-Benz Citan voor koeriers leasen

Zeer betrouwbaar, service in de avond en een zeer laag leasetarief. Bovendien is het door ons contact binnen de Mercedes-Benz organisatie vrijwel het enige merk dat we aan koeriers kunnen leasen. Je dient dan wel zelf de verzekering te organiseren. Maar de rest is voor ons!

Kom proefrijden met de Mercedes-Benz Citan

Als je wilt zetten we er nog een ander merk naast. Kan je mooi vergelijken. Dat is namelijk wat onze klanten waarderen. Het oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Ik wil graag een proefrit maken met de Citan
mercedes-benz citan leaseprijs

Echt meer dan een berichtje en een foto van een typeplaatje is de tweet van Mercedes-Benz niet. “We zijn blij te melden dat de Mercedes onder de compacte bestelwagens eraan komt, check binnenkort het nieuws over de Citan-opvolger!”, meldt het bericht. Als we de afbeelding bekijken lijken we inderdaad de nieuwe Citan te zien.

Mercedes Citan 2021 Leasen
Mercedes Citan nieuw model leasen

Mercedes-Benz Citan 2021

De opvolger van onze compacte bestelwagen krijgt een pakket aan merk-onderscheidende features. Wil je nog profiteren van de eenvoud, betrouwbaarhied en super scherpe prijs van de huidige Citan?

Of bekijk hier de visie van Mercedes-Benz over transport in de toekomst

Vraag ons naar de nieuwe Citan

Onze Citan lease tip:

Laten we de laadruimte bekleden met een mooie lichte betonplex vloerplaat en beschermende zijpanelen op de wanden aanbrengen. Er zitten ronde ogen in de vloerplaat maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed vast kan zekeren.

Bekijk in onze eigen video de voordelen van een laadruimte pakket.

Wij helpen je de juiste Citan bedrijfswagen te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Citan samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen