Mercedes-Benz Citan leasen

De nieuwe Mercedes-Benz Citan is vanaf € 399,- all-inn een opvallende verschijning van buiten en luxe vormgegeven van binnen. De productie is een samenwerking met Renault haar Kangoo. Daardoor kent de Citan nauwelijks een hogere prijs dan zijn concurrenten. Je komt toch mooi voorrijden met een Mercedes-Benz. En je rijdt een bestelwagen die op gebied van betrouwbaarheid zelden verslagen wordt door een concurrent.

Ga je de Mercedes-Benz Citan leasen dan rij je binnenkort de auto die in de breedte met 69mm en in de lengte met 178mm is gegroeid. Dat geeft met name achter het stuur een veel meer volwassen gevoel, iets waar ook het gedetailleerde dashboard voor zorgt. Als je wilt kunnen wij ook eerst een proefrit organiseren. Zodat je zelf kan ervaren hoe comfortabel de Citan in de praktijk is.

Bekijk ons Citan aanbod
mercedes-benz
mercedes-benz citan leasen

Mercedes-Benz Citan voor koeriers leasen

Deze bedrijfswagen is bij uitstek de compacte bestelwagen voor koeriersdienst.

Zeer betrouwbaar, service in de avond en een zeer laag leasetarief. Bovendien is het door ons contact binnen de Mercedes-Benz organisatie vrijwel het enige merk dat we aan koeriers kunnen leasen. Je dient dan wel zelf de verzekering te organiseren. Maar de rest is voor ons!

Kom proefrijden met de Mercedes-Benz Citan

Omdat we niet aan Mercedes-Benz gebonden zijn qua merk hoef je bij ons geen verkoopgesprek te verwachten zoals in de showroom.

Als je wilt zetten we er nog een ander merk naast. Kan je mooi vergelijken. Dat is namelijk wat onze klanten waarderen. Het oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Ik wil graag een proefrit maken met de Citan
Mercedes Citan 2021 Leasen

Het laadvermogen in de Citan groeide van 536kg naar 708 kilo. Nog belangrijker is het nieuwe trekgewicht. Alle nieuwe Citans mogen nu 1.500kg (geremd) achter zich aan trekken. Dat is nog steeds geen tandemasser maar wel veel meer dan de 1.050kg van het vorige model.

Mercedes-Benz Citan actueel model

We zitten te springen om de elektrisch aangedreven versie van de Citan komen. De nieuwe diesels. 1.5D voorzien van 75pk, 95pk of 115pk zijn er al even. Die laatste krijgt overtorque, een functie waardoor er bij stevig accelereren kortstondig meer vermogen en koppel vrijkomt wat het inhalen met volle belading nog verder vergemakkelijkt.

Gelukkig heeft de nieuwe 108, 110, 112 diesel de Euro 6-D normering goed op orde. De de 6-bak zal je zien dat op de snelweg de nieuwe Citan mooi weinig toeren maakt. Gunstig voor de decibellen en het brandstofverbruik. Als optie is hij uit te rusten met een 7-traps automaat.

Vraag ons naar de nieuwe Citan
mercedes-benz citan 20220 leasen

Onze nieuwe Citan lease tip:

Laten we de laadruimte bekleden met een mooie lichte betonplex vloerplaat en beschermende zijpanelen op de wanden aanbrengen. Er zitten ronde ogen in de vloerplaat maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed vast kan zekeren.

Bekijk in onze eigen video de voordelen van een laadruimte pakket.

Wat kan je verwachten van de volledig elektrische Citan?

Wat is de range in de praktijk en waar moet je rekening mee houden?

Wij helpen je de juiste Citan bedrijfswagen te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Citan samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge