Mercedes-Benz e-Citan leasen

Kom hier de Mercedes-Benz e-Citan leasen zodra deze leverbaar is in 2022. We verwachten een leaseprijs van ca. € 425,- all-inn. Deze bestelwagen die in samenwerking met Renault en Nissan geproduceerd wordt gaat een dynamisch uiterlijk krijgen, van binnen en van buiten!

Ga je de Mercedes-Benz e-Citan leasen dan rij je de meest betaalbare elektrische bestelwagen die we voorlopig kennen op de markt. Natuurlijk komt de PSA groep met zijn tegenhanger, maar dat model draait al weer een paar jaar mee. De gehele Citan lijn is straks vernieuwd.

Over de Citan in zijn algemeen lezen?
mercedes-benz
elektrische citan leasen

Mercedes-Benz e-Citan voor binnensteden

Deze bedrijfswagen is bij uitstek de compacte bestelwagen voor de binnensteden. En niet alleen koeriersdiensten gaan straks een Mercedes-Benz e-Citan leasen!

Zeker als je straks de binnensteden in wilt. Voorlopig lijkt dat tot 2027 ook met diesels nog goed mogelijk, maar er is niets zo veranderlijk als onze regering. Het is goed mogelijk dat de tijdstippen waarop je met een diesel de binnenstad in mag veel beperkter is dan een elektrisch aangedreven compacte bestelwagen zoals de e-Citan.

De nieuwe Citan krijgt een vermogen van 102 pk en een 245 Nm koppel. De topsnelheid is begrensd bij de e-Citan op maximale snelheid van 130 km. Als je met een bestelwagen een beetje fatsoenlijke range wilt kan je niet al het vermogen ter beschikking stellen. Wij verwachten een actieradius van 285 kilometer (WLTP gemeten). Ga er maar van uit dat dit in de praktijk rond de 235 kilometer zal zijn en in de winter eerder 200 zal bedragen.

Mercedes Citan 2021 Leasen
e-citan leasen

Mercedes-Benz eCitan 2022

De opvolger van de huidige Citan krijgt diverse merk-onderscheidende features.

Bekijk hier de visie van Mercedes-Benz over transport in de toekomst

Vraag ons naar de nieuwe Citan

Onze bestelwagen lease tip:

Laten we de laadruimte bekleden met de praktische lichtgrijze betonplex vloerplaat en beschermende zijpanelen op de wanden aanbrengen. Er zitten sjor-ogen in de vloerplaat maar een bindrailsysteem op de wanden zorgt er voor dat je goederen goed vast kan zetten.

Bekijk in onze eigen video de voordelen van een laadruimte pakket.

Wij helpen je de juiste elektrische bedrijfswagen te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale EV-van samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk onze informatie over het rijden met dergelijke elektrische bestelwagens.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge