Mercedes-Benz Sprinter leasen

En met een Duits staaltje perfectionisme. Ga je een Mercedes-Benz Sprinter leasen dan zal je op gebied van rijcomfort achter het stuur het aller hoogste niveau ervaren.

Bekijk ons Sprinter aanbod
mercedes-benz
Mercedes Sprinter laadvermogen

De juiste Mercedes-Benz Sprinter leasen

Samen met ongekend veel mogelijkheden voor speciale accessoires en maatwerk oplossingen heb je eerder de verkeerde dan de juiste Sprinter besteld.

Er zijn maar liefst vijf keuzes in lengte, tot zelfs 471 cm vloerlengte in de laadruimte.

De Sprinter kent ook nog drie verschillende hoogtes en zeven verschillende onderstellen qua laadvermogen.  Bestel je de verkeerde achteras overbrenging mis je ineens 700 kg trekgewicht op kenteken. Dit gaan wij bij De bedrijfswagenadviseurs voorkomen!

Bel ons gerust voor dit advies

Met een optie lijst van 600 regels wordt je al snel verleid jouw ultieme Sprinter samen te stellen. Hoe hou je het betaalbaar?

Wij zijn op de hoogte van alle lopende acties, ook die niet publiek gecommuniceerd worden. Als we weten welke opties je graag aan boord wilt hebben maken we een slimme keuze uit de actie pakketten. Maar er is nog een opmerkelijk belangrijke reden waarom ondernemers via De bedrijfswagenadviseurs de Mercedes-Benz Sprinter leasen.

laadvermogen bestelwagens
Alphabet-Logo
arval-logo
athlon-logo
lease-plan-logo
Logo Beequip
mercedes sprinter operational lease

Zo vinden wij de meest scherpe leaseprijs van de Sprinter

Deze 5 vergelijken wij continue met elkaar, iets wat de leasemaatschappij iedere dag scherp houdt richting De bedrijfswagenadviseurs. En ondertussen rekenen we met de extra financiële ondersteuning door het grote inkoopvolume. De levering kan indien gewenst plaats vinden via de dealer in jouw regio. Laat je ons de auto bij Wensink Mercedes-Benz bestellen dan zullen we hem netjes bij je voor de deur afleveren.

Zo garanderen we dat ons vergelijk jouw niets kost maar wel de beste deal oplevert!

Leaseprijs voorbeelden

Sterker nog, als je wilt rijden we even langs de VW of Ford dealer, mocht er nog enige twijfel zijn. Want onze klanten waarderen het juist dat we  eerlijk en oprecht aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat straks de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering helemaal helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. En ook dat kost je niets maar levert je wel de allerbeste deal op! Deze week nog even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd op een creatieve plek genaamd California in Harderwijk. Gelegen langs het Veluwemeer een kwartier rijden vanaf Amersfoort en half uurtje van Apeldoorn en Zwolle.

Maak nu de afspraak voor een proefrit
MB lease bus

Mercedes-Benz Sprinter proefrit mee kijken?

In de video hier naast zie je een klant met de nieuwe Sprinter rijden, zo krijg je al een goede indruk van wat je verwachten mag als je een nieuwe Mercedes-Benz Sprinter leasen gaat.

Onze Sprinter lease tip:

Laten we niet vergeten de laadruimte af te werken met een licht grijze antislip betonplex vloerplaat. En natuurlijk beschermende panelen tegen de zijwanden aanbrengen. Er zitten sjor-ogen op de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er pas echt voor dat je goederen goed vast zetten.

Bekijk in de video hiernaast om de voordelen van een laadruimte afwerking in uitgelegd te krijgen. Indien gewenst kunnen we alles aanpassen en dus maatwerk leveren.

Een Mercedes-Benz Sprinter leasen inclusief bedrijfswageninrichting

Want wat ga je doen met een bedrijfswagen zonder uitgedachte inrichting van de laadruimte? Waarom zou je een langere wielbasis kiezen als je een stap korter kan rijden. Dus een L2 in plaats van de L3/ En toch een goede inrichting van de laadruimte. Toch kan zo al je materiaal mee en ben je veel wendbaarder in het verkeer. Kijk verder in onze video over bedrijfswageninrichtingen van Sortimo en het leasen daarvan.

Wij helpen je de juiste Sprinter bestelwagen of chassis-cabine te kiezen. Van lengte variant L2 en L3 presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Sprinter samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge