Mercedes-Benz Vito leasen

De meest sterke motoren zijn door Mercedes-Benz zelf in eigen huis ontwikkeld en geven niet alleen de meeste kracht maar ook de hoogste betrouwbaarheid. De luxe 7-trap automatische versnellingsbak kent amper een meerprijs als je hem bij ons gaat leasen. Wel even opletten of je de juiste lengte voor ogen hebt. Er zijn namelijk 3 verschillende keuzes.

Bekijk ons Vito aanbod
elektrische bestelwagens 2021

Laat De bedrijfswagenadviseurs jouw hoofd aannemer worden. Wij begrijpen r de impact van alle accessoire pakketten op de leaseprijs en gaan met deze kennis verschillende offertes aanvragen en de beste deal voor je regelen!

Wij letten op de juiste details zodat je precies de Vito krijgt die je nodig hebt om je werk te doen. Jij hoeft niet meer naar de auto showroom en we besparen je tijd met de bankmedewerkers van de leasemaatschappijen. Wij hebben vaste afspraken met onze dealers en van die grootschalige conditie ga jij profiteren. Als je wilt leggen we contact bij de dealer in jouw omgeving. De auto wordt op verzoek voor de deur geleverd. Maar afhalen op ons bedrijf kan ook, zelfs in de avond uren. Voor onderhoud kan je straks gewoon langs bij een officiële dealer om de hoek. Banden mogen dan onbeperkt vervangen worden. Voor professioneel schadeherstel kun je terecht in jouw eigen regio. Dus ook op de kleine lettertjes is al gelet door ons.

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine leasen

De dubbel-cabine is zeer geliefd om te combineren voor werk en privégebruik. Laat je door ons goed informeren omtrent de fiscale bijtelling als je ZZPér bent. Er zijn fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden. We hebben veel ervaring met het aankleden van de Vito zodat hij ook echt voelt als een personenwagen!

mercedes-benz vito dubbelcabine leasen
mercedes vito operational lease

We zijn enthousiast over de Vito en hebben ervaring vanaf 1996 met dit model Toch zetten we er gewoon een ander merk naast als je dat wilt. Onze klanten waarderen het dat we eerlijk tips geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Als we de precieze uitvoering helder hebben gaan wij leaseprijzen vergelijken bij de meest succesvolle leasemaatschappijen. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Morgen even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in het bekende Creatief California in Harderwijk. Op een steenworp van het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Mercedes-Benz Vito aanbod

Vito L1 L2 of L3 leasen

Uniek is dat de Mercedes-Benz Vito te leveren is al vierwiel-, voorwiel- en achterwielaandrijver. Het laadvolume kan tot maximaal 6,6M3 en een maximale lengte van 3,061 meter.

elektrische bestelwagen leasen

Denk je na over een elektrisch aangedreven Vito?

Wij nemen de tijd om je met enthousiasme bij te praten over alle ins en outs!

Ook dit kan telefonisch. Maar wil je het beste advies over elektrisch rijden bezoek ons dan even. Of vraag ons naar jou toe te komen!

Lees meer over elektrische bestelwagens

Wij helpen je de juiste Mercedes-Benz Vito te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge