Nieuwe dubbele cabine voor VW T 6.1 in beeld

14 januari 2020


Nieuwe vorm dubbele cabine voor de VW T6.1

Deze is te herkennen aan de beter gevormde achterbank met drie voorgevormde zitplaatsen, de mogelijkheden van armleuningen voor de passagiers achterin en nog veel meer. Kijk maar eens in onderstaande video. Wij waren er als eerst bij.

Met de nieuwe look van de gehele Transporter T6.1 konden wij al eerder kennismaken bij de Multivan personenwagenversie. Naast nieuwe koplampen met geïntegreerde LED dagverlichting bepalen een nieuwe grille met daaronder grote luchtinlaten en een gewijzigde voorbumper het vooraanzicht. De achterkant wordt gekenmerkt door soortgelijke achterlichten als Volkswagen bij de vernieuwde Multivan monteert.

In de cabine zorgt Volkswagen voor een 230 Volt aansluiting. Tegen meerprijs kan de Transporter worden geleverd met de nieuwste versie van het infomediasysteem van het autoconcern (inclusief een groot, centraal geplaatst scherm), zodat alle communicatiesnufjes uit de personenauto’s nu ook beschikbaar zijn voor de bestelwagen. De standaarduitrusting van de Transporter is uitgebreid met elektrisch bedienbare ramen, centrale portier vergrendeling, elektrisch bedienbare & verwarmbare buitenspiegels, LED interieurverlichting en een radio met Bluetooth functies. Net als bij de Multivan is de hydraulische stuurbekrachtiging vervangen door een elektromechanisch systeem, wat de introductie van actieve hulpsystemen mogelijk maakt. Zo kan de Transporter voortaan worden geleverd met een rijbaanassistent, een inparkeersysteem, Trailer Assist, Cross-Wind Assist (helpt de bestuurder bij code rood en stabiliseert de bestelbus bij sterke windvlagen), een Road Sign Display functie, een Post Collision remsysteem en Hill Start Assist.

  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen