Nissan bedrijfswagen leasen

Nissan kent feitelijk een enorm breed leveringsprogramma voor een merk dat in Nederland nog steeds redelijk onzichtbaar is.

Met alle uitdagingen die het verkopen van auto’s en het runnen van een autobedrijf met zich meebrengt gaat verreweg de meeste aandacht uit naar personenwagens. Toch zijn er prima redenen om een Nissan bedrijfswagen leasen te overwegen.

Nissan NV300 leasen

Nissan bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Nissan bedrijfswagen te kiezen.

  • Merk onafhankelijk advies
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • Nagedacht over laadvermogen

Populaire Nissan bedrijfswagens

Zit er bij jou een fijne Nissan dealer om de hoek, met wellicht die toegankelijke familiare sfeer is het een heel goede keuze. Want een bedrijfswagen bestellen is 1, maar goed geholpen met de service is 2. De E-NV200 is de verreweg de meest populaire. Hij gaat extreem zuinig met de elektriciteit om en is zeer wendbaar in het drukke verkeer.

nissan bedrijfswagen leasen

Maar als je een compacte elektrisch aangedreven bestelwagen zoekt is de e-NV200 een briljante oplossing. Onlangs hebben we zelfs een omvormer ingebouwd onder de motorkap omdat de klant op locatie koffie wou kunnen maken.

nissan bedrijfswagen lease

De Nissan NT400 biedt een netto laadvermogen maar veel concurrenten jaloers op zijn. De laadruimte is lekker breed en hoog. Het is een geweldige pak ezel. De voorraad is beperkt maar we weten er vast wel 1 te vinden voor jouw bedrijf.

nissan bedrijfsauto leasen

Navarra is een super dikke pick-up. We zien ze onder andere rijden bij de overheid, maar ook bij de ZZP’er die zich zelf eens wil verwennen met iets anders dan zo maar een bestelwagen. Met een uitschuifbare bodem in de laadruimte heb je toch veel ruimte.

Informatie en prijzen

Alles inclusief voor Nissan bedrijfswagens

Als je een Nissan bedrijfswagen wilt leasen zal je zien dat operationele lease het meest voordelige is. Zeker onder aan de streep. Omdat alle kosten er bij in zitten.

Inclusief alles betekend geen onverkochte kosten. Maar het betekend bij De bedrijfswagenadviseurs ook inclusief een vloerplaat, zijwandbekleding en bindrails om je materiaal mee vast te sjorren.

Waarom leasen

Het leasen van een Nissan bedrijfswagen doen onze klanten inclusief verzekering, belasting, reparaties en onderhoud. Je hebt altijd de pech onderweg service.

Lees meer

Accessoires leasen

Voor je het weet bedenk je voor een paar duizend euro aan accessoires. Ons advies is die dan mee te leasen. Dan is het gelijk ook verzekerd.

Lees meer

Lease uit voorraad

De landelijke voorraad Nissans is beperkt. Met name de e-NV200 kunnen wij snel leveren. Neem contact op om de wensen door te nemen.

Lees meer

De bedrijfswagenadviseurs helpen je om bij de juiste zaken stil te staan

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een check die ontstaan is uit ervaring. Deze bespreken we zeker even. Ook als we telefonisch contact hebben. En natuurlijk als je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Berlingo, Jumpy of Jumper. Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Advies gewenst?

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Nissan bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

(Klik voor informatie op de logo’s)

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge