Online nieuwe bedrijfswagen kopen

4 maart 2021


Merkonafhankelijk, online direct beschikbaar voor advies. Nu gedurende de coronacrisis merken we dat ondernemers geen showrooms meer willen bezoeken voor het kopen of leasen van een nieuwe bestelwagen. Dat was al zo omdat het enorm veel tijd kost bij iedere verkoper aan het bureau je verhaal te doen.

Ben jij ondernemer en wil je een nieuwe bedrijfswagen? Wil je een advies gebaseerd op ervaringen in de praktijk? Neem dan contact op met De bedrijfswagenadviseurs. Wij zijn geen verkoper die een bepaald merk “aan de man” moeten brengen. We werken juist samen met alle merken en niets staat ons in de weg een eerlijk advies te geven.

Contactgegevens
michel en Koen voor de nieuwe bedrijfswagen

Precies weten waar de beste deal voorhanden is. We doen de hele dag niets anders dan auto’s zoeken. Daardoor weten we precies waar op te letten. Als het gaat om technisch advies en natuurlijk weten we waar het meeste inkoopvoordeel te behalen is.

Een schilder weet toch ook precies welke verf hij moet gebruiken? En waar die verf voor een scherpe prijs te koop is? En direct beschikbaar? Voor ons is het niet anders. Maak gebruik van onze expertise. Natuurlijk verdienen wij er ook wat aan. Maar onder aan de streep ben je vaak nog steeds het meest voordelig uit.

opel combo online kopen

Als ondernemer zijn we er altijd voor jou. We vinden het aangenaam persoonlijk contact te hebben. Inmiddels weten we dat dit prima online kan. E-mail, WhatsApp, videobellen of gewoon de telefoonpakken. Dat is wat wij en onze klanten fijn vinden. Of gebruik de chatfunctie op onze website. Meestal zijn we tot 21:00 uur goed bereikbaar. We snappen dat onze klanten overdag misschien op de ladder staan en liever na werktijd dit soort zaken regelen.

We zullen je vragen wat de technische en uiterlijke wensen zijn voor je nieuwe (bestel-)auto. Gaan op zoek naar de auto, direct leverbaar, voor de meest scherpe prijs en indien gewenst voorzien van een concreet leasevoorstel.

online-bestelwagen-leasen

We zijn gespecialiseerd in het leasen van bedrijfswagens. Maar kunnen ook via een verkooptransactie vaak goed bemiddelen. Of het nu gaat om een kleine auto of een grote bakwagen met laadklep, je er echt voor bij ons aankloppen. Wil je meer weten of een bedrijfswagen leasen? Bel gerust of lees anders nog even op onze website.

Meer over bedrijfswagen leasen
online auto kopen

We kunnen iedere auto voor de deur afleveren. Natuurlijk ben je hier ook welkom om hem op te halen. We hebben de beste koffie van Harderwijk.

Aflevering op locatie gaat natuurlijk alleen werken als de auto helemaal gereed voor gebruik is. Dus met de trekhaak er achter, imperiaal er op en voorzien van jouw reclame! Weten hoe wij dat doen? Bekijk de aflevering op locatie van de Volkswagen Transporter bij onze klant Vlaar Techniek of Cees and Co hondenuitlaatservice.

Offerte aanvragen
De koffie staat klaar